Рецепт Суп-пюре зі свіжих помідорів
Перша страва, після якого ложку оближеш, можна приготувати з чого завгодно, в тому числі і зі свіжих помідорів. Блюдо сподобається дуже багатьом. Не рекомендується їсти його тільки зовсім маленьким дітям.
опис приготування:
1. Помідори помити і порізати дольками (з 4 або 6 частин). В результаті у вас повинно вийти не менше 4 склянок нарізаних помідорів.
2. Цибуля очистити і розрізати на 6-8 частин.
3. Каструлю поставити на середній вогонь і змішати в ній помідори, цибуля, бульйон і гвоздику. Довести до кипіння і, помішуючи, варити 15-20 хвилин — так блюдо насититься необхідними ароматами.
4. Вилити вміст каструлі через сито в більшу миску. Варені овочі протерти через сито. Залишки овочів викинути.
5. У тій же каструлі розтопити масло, кинути в нього борошно і тримати цей соус на вогні, поки він не стане коричневим. Поки прибирати каструлю з вогню. Тепер влийте в каструлю трохи томатного пюре і міксером збийте так, щоб не стало грудочок.
6. Вилийте в каструлю інше томатне пюре, приправити сіллю, додайте цукру до смаку, ретельно проведіть і подавайте до столу ще теплим. повірте, це несподівано смачно!
- помідори— 6-8 штук(середніх)
- цибуля— 1 штука(невеликий)
- курячий бульйон— 400 мілілітрів
- вершкове масло— 4 Ст. ложки
- мука— 2 Ст. ложки
- гвоздика— 4 штуки
- сіль— 1 Чайна ложка
- цукор— 1-2 чайних ложок
2. Цибуля очистити і розрізати на 6-8 частин.
3. Каструлю поставити на середній вогонь і змішати в ній помідори, цибуля, бульйон і гвоздику. Довести до кипіння і, помішуючи, варити 15-20 хвилин — так блюдо насититься необхідними ароматами.
4. Вилити вміст каструлі через сито в більшу миску. Варені овочі протерти через сито. Залишки овочів викинути.
5. У тій же каструлі розтопити масло, кинути в нього борошно і тримати цей соус на вогні, поки він не стане коричневим. Поки прибирати каструлю з вогню. Тепер влийте в каструлю трохи томатного пюре і міксером збийте так, щоб не стало грудочок.
6. Вилийте в каструлю інше томатне пюре, приправити сіллю, додайте цукру до смаку, ретельно проведіть і подавайте до столу ще теплим. повірте, це несподівано смачно!
Подібні рецепти
Чорний пиріг
Осінь - грибна пора. Саме час приготувати ароматний супчик зі свіжих білих грибів, тільки що принесених з лісу. Готувати такий суп дуже просто. опис приготування: Білі гриби можна не мочити, а просто очистити і промити. готуємо зажарку, а потім все варимо разом з картоплею. Готовий суп зі свіж...
Суп зі свіжих білих грибів в мультиварці
З білих грибів виходить приголомшливий суп, неважливо, сушені вони або заморожені, а оскільки скоро почнеться грибний сезон, не пропустіть нагоду зробити суп зі свіжих грибів, адже це неймовірно смачно. опис приготування: Я просто обожнюю гриби і все, що з них можна приготувати, ну а суп — це,...
Суп зі свіжих грибів
Легкий і ситний обід - це просто, якщо ви знаєте рецепт супу з свіжих грибів. Якщо ви любите гриби, обов'язково спробуйте. Вам сподобається. А готувати такий суп можна в будь-який час року. опис приготування: Ставимо варитися картопля, а в цей час робимо зажарку з грибів, морква і цибуля. Дода...
Суп зі свіжих печериць
Суп зі свіжих печериць — легкий суп. Легкий в усіх відношеннях — легко готується, легко з'їдається і абсолютно не шкодить фігурі. Що може бути краще навесні? опис приготування: Коли втомлюєшся від кулінарних шедеврів, то шукаєш простий рецепт смачного страви. Це і зрозуміло — не завжди є час, ...
Суп зі свіжих білих грибів
Білий гриб - це цар серед грибів. У будь-якому вигляді - сушені, заморожені або свіжі - вони знайдуть своє місце на кухні. Пропоную вам рецепт дуже смачного супу зі свіжих білих грибів. опис приготування: Великий і м'ясистий білий гриб відмінно підійде для приготування супу. Готувати його буде...