Рецепти muscleman.com.ua

Горошницей

Горошницей

Горошницей - це горохова каша. густа, рідка… аби з гороху. Для приготування потрібно мінімум продуктів, але за кашею потрібне око та око. готуємо разом, у вас вийде відмінна каша! опис приготування: Горохова каша, або горошницей, раніше була дуже популярна. А потім страви з картоплі відсунули ...

Шашлик з баранини на реберцях

Шашлик з баранини на реберцях

відмінне ласощі — шашлик з баранини на реберцях. Його зовсім неважко робити, головне красиво нарізати ребра. Приготуйте маринад, вугілля, а головне доручіть весь процес приготування чоловікам. опис приготування: Шашлик з баранини на реберцях маринують в оцті з цибулею, зеленню і майонезом 12-...

Гомілка куряча в духовці

Гомілка куряча в духовці

М'ясні страви найчастіше готують на обід або вечерю. Запечені в духовці гомілки підійдуть для того, щоб нагодувати велику компанію людей. Завдяки соусу гомілки виходять дуже соковитими і ніжними. опис приготування: Якщо ви хочете приготувати смачну і соковиту курочку, то запікайте її в вершков...

Смородинове желе

Смородинове желе

Ягідні закачування - відмінний спосіб зберегти смак і користь на зиму. Якщо ви любите займатися заготовками, пропоную вам поповнити свою скарбничку рецептів цим класним і зовсім нескладним варіантом. опис приготування: Пропоную Вашій увазі приголомшливу ідею, як приготувати порічкове желе. Зав...

Філе мінтая

Рецепти салат «Ташкент»

філе, приготоване в два етапи. спочатку обсмажують, потім запікається з овочами. Це подвійне приготування дасть вам рибу, яка злегка хрустка зовні і м'яка в середині. кількість порцій: 4 цибулини— 4 штуки вершкове масло— 2 Ст. ложки шматочки бекону— 150 грам горох— 100 грам морква— 2 штуки риб...

Суп-пюре з зеленого горошку

Суп-пюре з зеленого горошку

Зелений горошок вже давно вийшов з розряду річного овоча, свіжозамороженої він є круглий рік. Його навіть розморожувати не треба, він і так приготується швидко і якісно. опис приготування: Консистенція на ваш розсуд, суп із зеленого горошку може бути як досить густим, так і рідким. Для прикрас...

Холодні огірочки

Холодні огірочки

Яка чудова пора - літо. На столі тільки свіжі фрукти і ягоди. Встигають свіжі огірочки. начебто наїлися, а хочеться чогось ще. Ось тепер потрібно приготувати малосольні холодні огірочки. опис приготування: смачні, Сильний огірочки можна із задоволенням поїсти з картоплею. Готується це блюдо шв...

Листковий пиріг з куркою і грибами

Листковий пиріг з куркою і грибами

Рецепт приготування пирога з листкового тіста з начинкою з курячого філе, печериць і сметани. опис приготування: Листковий пиріг з куркою неймовірно смачний і ситний. приготування: Розігріти рослинне масло в сковороді. Подрібнити печериці та цибулю, викласти в сковороду і обсмажити до готовнос...

Спагеті з беконом і грибами

Спагеті з беконом і грибами

Простий рецепт приготування спагетті з беконом, цибулею, грибами і томатним соусом. опис приготування: Розрізати бекону поперек на шматочки. нарізати цибулю. Заповнити велику каструлю підсоленою водою і довести до кипіння на сильному вогні. Як тільки вода закипить, додати спагетті, знову довес...

Грушевый клафути

Грушевый клафути

Рецепт приготування ароматного клафути з грушами, імбиром, бренді і ваніллю. опис приготування: Клафуті є французький фруктовий десерт, поєднує в собі риси запіканки і пирога. Тісто для клафути нагадує млинцеве, їм заливаються нарізані фрукти і запікаються. Класичним вважається клафуті зі свіж...

Суп з м'ясом

Суп з м'ясом

тим, хто любить ситні наваристі м'ясні супи, хочу запропонувати рецепт в кулінарну скарбничку. Я розповім, як приготувати суп з м'ясом. Це буде досить густий супчик з яловичиною і великою кількістю овочів. опис приготування: Цей суп точно сподобається чоловікам. Він м'ясної і остренький. До ре...

Шарлотка з яблуками і абрикосами

Шарлотка з яблуками і абрикосами

Шарлотка з яблуками і абрикосами дуже смачна. Абрикос дає ніжний смак і чудовий аромат. Шарлотка виходить святкове, її можна подати на святковий обід, як десерт. опис приготування: Шарлотку з яблуками і абрикосами випікайте 40-45 хвилин, готовність перевірте зубочисткою. Вона повинна залишити...

Солоні огірки з медом

Солоні огірки з медом

Солоні огірки з медом — національна білоруська закуска. Закушують ними зазвичай самогон. Все просто: потрібен тільки мед та солоні огірки. Якщо ви вже виросли і ще не пробували — раджу! опис приготування: Описати смак солоних огірків з медом непросто. може, Бунін або інший російський класик і ...

Вершковий суп з білими грибами

Вершковий суп з білими грибами

Дозвольте поділитися з вами, як приготувати вершковий суп з білими грибами. Ідеальне блюдо для романтичної вечері. Суп не вимагає до себе багато уваги, а виходить з неймовірно ніжним смаком. опис приготування: Цей наваристий вершковий суп з білими грибами - ще один фаворит осінніх страв! Білі ...

Суп з гороху

Суп з гороху

Якщо вам до душі прості, апетитні і легкі перші страви, рекомендую спробувати повторити цей класний варіант, як приготувати суп з гороху зеленого з вершками, він ніжний і смачний. опис приготування: Перевага цього рецепта в тому, що основою може бути як свіжий, так і заморожений горошок. Перед...

Соус для рису (простий)

Соус для рису (простий)

Сьогодні хочеться розповісти вам, як приготувати простий соус для рису. Цей рецепт створений для тих людей, які вже не знають, як урізноманітнити такий простий гарнір, як рис. приступаємо! опис приготування: Цей соус відмінно підійде до рису, так як він виходить одночасно ніжним, гострим і в т...

Гриби з рікоттою

Гриби з рікоттою

Нескладна і апетитна гаряча закусочка перед вами. Фаршировані печериці з рікоттою можна приготувати як на кожен день, так і на святковий стіл. Всім любителям грибів раджу на замітку! опис приготування: Найкраще подавати до столу гриби гарячими, відразу з духовки. Так що якщо ви готуєте заздале...

Солянка з сушених грибів

Солянка з сушених грибів

Солянка з сушених грибів виходить ароматна, смачна і апетитна. Таке блюдо можна подавати як самостійне або як гарнір до м'яса, птиці, рибі. Воно відмінно підійде для пісного харчування. опис приготування: Цей рецепт вартий уваги, незважаючи на те, що сухі гриби нам потрібно буде замочити і від...

Харчо з яловичини по-грузинськи

Харчо з яловичини по-грузинськи

Харчо з яловичини по-грузинськи — ситний і ароматний м'ясний суп. Приготувати його зовсім нескладно. При приготуванні харчо ми будемо використовувати багато зелені, гострий перчик, помідори і рис. опис приготування: Харчо з яловичини по-грузинськи можна урізноманітнити волоськими горіхами. Для...

Грушевий пиріг

Грушевий пиріг

Смачний пиріг з соковитою грушею і хрусткою пісочної скоринкою — це дуже смачно! Побалуйте себе цим оригінальним десертом до чаю. Показую і розповідаю рецепт приготування грушевого пирога! опис приготування: Для приготування грушевого пирога потрібно одна велика стигла груша (або дві невеликі)...