Рецепт Суп з гороху
Якщо вам до душі прості, апетитні і легкі перші страви, рекомендую спробувати повторити цей класний варіант, як приготувати суп з гороху зеленого з вершками, він ніжний і смачний.
опис приготування:
Перевага цього рецепта в тому, що основою може бути як свіжий, так і заморожений горошок. Перед подачею можна доповнити супчик ароматними сухариками і шматочками сиру "; Фета ";, наприклад. Для різноманітності - відмінна ідея для дорослих і дітей.
- Зелений горошок— 300 грам
- Вода або бульйон— 1 літр
- Картопля— 2 штуки
- стебло селери— 1-2 штук
- цибулина— 1/2 штуки
- Вершкове масло— 1 Ст. ложка
- вершки— 1/2 склянки
- Сіль і перець— За смаком
- Хліб і сир— За смаком(по бажанню)
2. Паралельно в підсоленій воді відваріть картоплю і розімніть його в пюре, за бажанням додайте олію.
3. додайте горошок, обсмажте пару хвилин і залийте гарячу воду або бульйон. варіть хвилин 5 на мінімальному вогні.
4. Додати сіль, поперчіть за смаком, додайте пюре і вершки.
5. Як тільки закипить, зніміть з вогню і за допомогою блендера подрібніть в пюре. Знову відправте на плиту і прогрійте трохи.
Хліб наріжте невеликими кубиками і підсушіть на сухій сковороді.
6. Додайте трохи масла, солі, спеції за смаком, кубики сиру і за бажанням пару листочків м'яти.
Налийте суп в тарілку, викладіть сухарики з сиром і одразу ж подавайте до столу.
Подібні рецепти
Салат з капусти смачненький
Рецепт приготування супу з рису і гороху. кількість порцій: 6 вершкове масло— 60 грам оливкова олія— 2-3 Ст. ложок бекон— 120 грам(дрібно нарізаного) цибулина— 1 штука(середня, дрібно нарізування) горошик— 120 грам бульйон— 2 L петрушка— 1 Ст. ложка(дрібно нарізаної ) Мал— 300 грам сир пармезан...
Суп-пюре з зеленого гороху
Простий рецепт супу з зеленого гороху просто створений для весни, коли організму так хочеться чогось свіжого і радісного! Але і в інші пори року він цілком доречний. готуємо! опис приготування: це чудове — просте, доступне і дуже смачне — страва, навіть не сумнівайтеся! Він не відкладеться зай...
Суп з турецького гороху
Рецепт приготування горохового супу з лимонним соком і оливковою олією. опис приготування: Залийте горох водою, після чого залиште його на ніч. Воду злити на наступний день, а горох кладеться в каструлю, заливається півтора літра чистої води і ставиться на вогонь. Варити до тих пір, поки не ро...
Суп з зеленого гороху
Такий суп я готую в сезон свіжого зеленого горошку, але можна скористатися і замороженим. Для ситності страви додайте рис, для свіжої нотки - листя м'яти. Суп виходить ніжним, смачним і ситним. опис приготування: Освіжаючий літній суп-пюре з оксамитової текстурою обов'язково вам сподобається. ...
Соус з м'яти і гороху
Соус виходить дуже ніжний і делікатний. Можете намазати його на хліб або змішати з вареними макаронами, а також подати з чіпсами або крекерами. Хочете знати, як приготувати соус з м'яти і гороху? опис приготування: Соус можна зберігати в холодильнику. У нього кремова консистенція і дуже деліка...