Рецепт Харчо з яловичини по-грузинськи
Харчо з яловичини по-грузинськи — ситний і ароматний м'ясний суп. Приготувати його зовсім нескладно. При приготуванні харчо ми будемо використовувати багато зелені, гострий перчик, помідори і рис.
опис приготування:
Харчо з яловичини по-грузинськи можна урізноманітнити волоськими горіхами. Для цього потрібно додати в харчо потовчені горіхи. До речі, можна в нього додати також аличу без кісточок. Найголовніше, щоб бульйон вийшов наваристим, а м'ясо — м'яким. Я нарізаю м'ясо дрібними шматочками, так вони швидше проварюються. У харчо з яловичини по-грузинськи обов'язково покладіть багато зелені і гострий перчик цілком. Успіхів і приємного апетиту!
- яловичина— 400 грам
- Цибуля— 2-3 штук
- Мал— 4 Ст. ложки
- помідори— 400 грам
- зелень— За смаком(пучок)
- часник— 2-3 зубчиків
- спеції— За смаком(перець, каррі, горошок)
- перець гострий— 1 За смаком
Мясо порезать кусочками и варить полтора часа.
бульйон процідити, мясо вынуть и обжарить с луком на сковороде.
С помидор снять шкурку.
Помідори порезать и добавить к мясу.
Добавить к бульону рис, мясо с луком и помидорами. варити 15 хвилин, додати зелень.
Смачного!
Подібні рецепти
Харчо з яловичини з картоплею
Як приготувати харчо з баранини, мені якось одного разу розповіла моя подруга. З тих пір це блюдо не покидає мою кухню. ситний, гарячий м'ясний суп - це просто смакота! Всім раджу! опис приготування: Дуже смачно буде, якщо перед вимиканням додати пару чайних ложок хмелі-сунелі. Супчик виходит...
Харчо зі свинини
Xarco — це традиційний грузинський суп зі свинини, рецепт якого напам'ять знає кожна тамтешня господиня. По-моєму, це найсмачніший суп з усіх, що мені доводилося куштувати. опис приготування: Отже, підготуйте наш харчо або, щоб було зрозуміліше, грузинський суп зі свинини — рецепт описую нижче...
Харчо зі свинячих реберець
Не знаю, що приготувати на обід? Може вам сподобається цей простий рецепт харчо зі свинячих реберець. дивно ароматне, ситне і дуже смачна страва для всієї родини. опис приготування: Цей грузинський суп можна приготувати з самих стандартних інгредієнтів, які є в більшості холодильником. Дивовиж...
Харчо з яловичиною
Харчо - це ситний суп з яловичини в томатному бульйоні з прекрасним поєднанням спецій і свіжих трав. Ніжне м'ясо яловичини просто тане в роті. Усе, що потрібно до супу - шматочок свіжого хрусткого хліба. опис приготування: Яскраво-червоний & Quot; Xarco" носить грузинський характер, але за баг...
Хе з яловичини по-корейськи
Незвичайний спосіб приготувати яловичину - в пікантному маринаді з корейською морквою та огірками. Рекомендую на замітку відмінну святкову закуску, яка називається хе з яловичини по-корейськи! опис приготування: те, що ми називаємо хе по-корейськи, не зовсім корейське хе. У них все ще набагат...