Рецепт Гриби з рікоттою

Рецепт Гриби з рікоттою
Кількість порцій: 7 Час приготування: 25 хв.
Нескладна і апетитна гаряча закусочка перед вами. Фаршировані печериці з рікоттою можна приготувати як на кожен день, так і на святковий стіл. Всім любителям грибів раджу на замітку!

опис приготування:

Найкраще подавати до столу гриби гарячими, відразу з духовки. Так що якщо ви готуєте заздалегідь, нафаршіруйте їх і приберіть в холодильник, щоб перед подачею, хв 15, відправити запікатися. Любителі експериментувати на кухні завжди можуть додати в начинку спеції за смаком, а також трохи курки, наприклад.

  • печериці— 6-8 штук
  • Rikotta— 100 грам
  • цибулина— 1 штука
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • сіль, перець, спеції— За смаком
Гриби з рікоттою - фото крок 1 1. Набір інгредієнтів невеликий і досить простий.

Гриби з рікоттою - фото крок 2 2. Цибулину очистіть і подрібніть.

Гриби з рікоттою - фото крок 3 3. Надішліть на сковороду з рослинним маслом і обсмажте до прозорості.

Гриби з рікоттою - фото крок 4 4. Поки смажиться цибуля, вимийте і висушіть гриби. видаліть ніжки.

Гриби з рікоттою - фото крок 5 5. Ніжки дрібно наріжте.

Гриби з рікоттою - фото крок 6 6. До обсмаженої цибулі викладіть гриби.

Гриби з рікоттою - фото крок 7 7. Капелюшки можна просто трохи посолити за смаком. Якщо під рукою є соєвий або будь-який інший улюблений соус, його сміливо можна додати. В даному випадку це Ткемалі, який дуже непогано працює з грибами.

Гриби з рікоттою - фото крок 8 8. Викладаємо капелюшки у жароміцних форму і паралельно розігріваємо до 200 градусів духовку.

Гриби з рікоттою - фото крок 9 9. Гриби з цибулею обсмажити.

Гриби з рікоттою - фото крок 10 10. Значить можна додавати сир.

Гриби з рікоттою - фото крок 11 11. Як тільки він розтопився, акуратно все перемішуємо і знімаємо з вогню.

Гриби з рікоттою - фото крок 12 12. Начинку розкладаємо по капелюшках і відправляємо форму в духовку.

Гриби з рікоттою - фото крок 13 13. Запікаються гриби досить швидко, 12-15 хвилин цілком достатньо.

Гриби з рікоттою - фото крок 14 14. Після приготування відразу ж подаємо до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Шоколадний пиріг з рікоттою

Закваска для домашнього йогурту

Рецепт приготування пирога з шоколадом, рікоттою і вершками. опис приготування: Вистелити форму для пирога вощеного папером і скропити олією. розламати 360 г шоколаду на шматочки. Покласти шоколад у жароміцних миску над каструлею з киплячою водою. готувати, помішуючи, поки шоколад не розтане,...

Солодкий картопля з калі і рікоттою

Солодкий картопля з калі і рікоттою

Рецепт приготування запеченого солодкої картоплі з капустою калі, часником і рікоттою. опис приготування: 1. Розігріти духовку до 220 градусів. Наколоти картоплю виделкою. Викласти картоплю на аркуші для випічки і змастити з 1 столовою ложкою олії. випікати від 45 хвилин 1 годину ,поки картоп...

Спагеті з радіккіо і рікоттою

Спагеті з радіккіо і рікоттою

Рецепт приготування спагетті з салатом радіккіо, сиром Рікотта, петрушкою і панірувальними сухарями. опис приготування: нагріти 1 столову ложку масла в середній сковороді на середньому вогні. Додати часник і смажити до м'якості, але не коричневого кольору, від 1 до 2 хвилин. Додати петрушку і ...

Галет з цукіні і рікоттою

Галет з цукіні і рікоттою

Рецепт приготування галета з цукіні, рикоттой, пармезан, motsarelloy і bazilikom. опис приготування: Цукіні і сир в цьому Галеті прекрасно доповнюють один одного. солі— 1/4 чайних ложки охолодженого вершкового масла— 8 Ст. ложок сметани— 1/4 склянки свіжого лимонного соку— 2 чайних ложки кр...

Грибна паста з рікоттою

Грибна паста з рікоттою

Рецепт приготування пасти з грибами, цибулею, білим вином і рікоттою. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності. Відкласти в сторону 3/4 склянки рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути макарони в каструлю. Тим часом...