Рецепт Гриби з рікоттою
Нескладна і апетитна гаряча закусочка перед вами. Фаршировані печериці з рікоттою можна приготувати як на кожен день, так і на святковий стіл. Всім любителям грибів раджу на замітку!
опис приготування:
Найкраще подавати до столу гриби гарячими, відразу з духовки. Так що якщо ви готуєте заздалегідь, нафаршіруйте їх і приберіть в холодильник, щоб перед подачею, хв 15, відправити запікатися. Любителі експериментувати на кухні завжди можуть додати в начинку спеції за смаком, а також трохи курки, наприклад.
- печериці— 6-8 штук
- Rikotta— 100 грам
- цибулина— 1 штука
- Рослинна олія— 1 Ст. ложка
- сіль, перець, спеції— За смаком
2. Цибулину очистіть і подрібніть.
3. Надішліть на сковороду з рослинним маслом і обсмажте до прозорості.
4. Поки смажиться цибуля, вимийте і висушіть гриби. видаліть ніжки.
5. Ніжки дрібно наріжте.
6. До обсмаженої цибулі викладіть гриби.
7. Капелюшки можна просто трохи посолити за смаком. Якщо під рукою є соєвий або будь-який інший улюблений соус, його сміливо можна додати. В даному випадку це Ткемалі, який дуже непогано працює з грибами.
8. Викладаємо капелюшки у жароміцних форму і паралельно розігріваємо до 200 градусів духовку.
9. Гриби з цибулею обсмажити.
10. Значить можна додавати сир.
11. Як тільки він розтопився, акуратно все перемішуємо і знімаємо з вогню.
12. Начинку розкладаємо по капелюшках і відправляємо форму в духовку.
13. Запікаються гриби досить швидко, 12-15 хвилин цілком достатньо.
14. Після приготування відразу ж подаємо до столу. Смачного!
Подібні рецепти
Закваска для домашнього йогурту
Рецепт приготування пирога з шоколадом, рікоттою і вершками. опис приготування: Вистелити форму для пирога вощеного папером і скропити олією. розламати 360 г шоколаду на шматочки. Покласти шоколад у жароміцних миску над каструлею з киплячою водою. готувати, помішуючи, поки шоколад не розтане,...
Солодкий картопля з калі і рікоттою
Рецепт приготування запеченого солодкої картоплі з капустою калі, часником і рікоттою. опис приготування: 1. Розігріти духовку до 220 градусів. Наколоти картоплю виделкою. Викласти картоплю на аркуші для випічки і змастити з 1 столовою ложкою олії. випікати від 45 хвилин 1 годину ,поки картоп...
Спагеті з радіккіо і рікоттою
Рецепт приготування спагетті з салатом радіккіо, сиром Рікотта, петрушкою і панірувальними сухарями. опис приготування: нагріти 1 столову ложку масла в середній сковороді на середньому вогні. Додати часник і смажити до м'якості, але не коричневого кольору, від 1 до 2 хвилин. Додати петрушку і ...
Галет з цукіні і рікоттою
Рецепт приготування галета з цукіні, рикоттой, пармезан, motsarelloy і bazilikom. опис приготування: Цукіні і сир в цьому Галеті прекрасно доповнюють один одного. солі— 1/4 чайних ложки охолодженого вершкового масла— 8 Ст. ложок сметани— 1/4 склянки свіжого лимонного соку— 2 чайних ложки кр...
Грибна паста з рікоттою
Рецепт приготування пасти з грибами, цибулею, білим вином і рікоттою. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності. Відкласти в сторону 3/4 склянки рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути макарони в каструлю. Тим часом...