Рецепт Вершковий суп з білими грибами
Дозвольте поділитися з вами, як приготувати вершковий суп з білими грибами. Ідеальне блюдо для романтичної вечері. Суп не вимагає до себе багато уваги, а виходить з неймовірно ніжним смаком.
опис приготування:
Цей наваристий вершковий суп з білими грибами - ще один фаворит осінніх страв! Білі гриби дуже ароматні, в поєднанні з іншими овочами з них виходить дуже смачний овочевий суп. При відсутності білих грибів пропоную використовувати печериці та грибний кубик, але тоді суп солити не варто. Однозначно рекомендую цей суп, ви спробуйте, не пошкодуєте.
- гриби білі— 500 грам
- Цибуля-пориста— 2 штуки
- Цибуля— 1 штука
- часник— 3 зубчики
- Борошно пшеничне— 1 Ст. ложка
- Лавровий лист— 2 штуки
- чебрець— 5 штук
- сіль— За смаком
- Масло оливкове— 7 Ст. ложок
- овочевий бульйон— 500 мілілітрів
- skibka Кнопка— 2 штуки
- Оливкова олія— 7 Ст. ложок
До цибулі додайте порізані гриби, обсмажуйте 8-10 хвилин.
Введіть просіяне борошно і перемішайте. Обсмажуйте гриби з цибулею до золотистої скоринки.
налийте вино, варіть на слабкому вогні.
Коли вино трохи випарується, додайте бульйон, лавровий лист і гілочку чебрецю. Варіть суп на повільному вогні протягом 30 хвилин.
Коли бульйон прокипіла відведений час, приберіть з нього листи лавра і чебрець. Поламайте скибки хліба на невеликі шматочки і відправте їх у суп. Дайте хлібу розмокнути протягом 30 секунд.
Перекладіть вміст каструлі в блендер і збийте, поступово додаючи швидкість. Процідіть суп і поступово додайте оливкову олію до тих пір, поки структура супу НЕ буде гладкою і однорідної.
Подібні рецепти
Варення з яблук з апельсинами в мультиварці
Осінь - золота пора для збирання грибів, а що ж може бути смачніше гарячого, насиченого, ароматного грибного супу? Він кличе до обіду всю сім'ю! Пропоную рецепт, як приготувати суп з білими грибами. опис приготування: Для приготування грибного супу можна використовувати будь-які види грибів, в...
Суп-локшина з куркою і білими грибами
Сьогодні я розповім Вам, як зварити суп-локшину. Деякі нюанси приготування зроблять Ваш суп ароматний і насиченим! Такий суп і на святковий стіл подати не соромно! опис приготування: Щоб грибний бульйон був більш насиченим, йому потрібно неодмінно дати настоятися. А локшину подають відразу ж п...
Суп із замороженими білими грибами
Сьогодні я розповім, як приготувати суп з замороженими білими грибами. Такий суп ви ще ніколи і ніде не пробували! Цей рецепт мені розповіла мама і я, з радістю, поділюся їм опис приготування: Перед подачею суп можна збагатити рубаними горішками кешью і тертим пармезаном. Суп дійсно виходить н...
Еклери з заварного тіста з білими грибами
Це дуже незвичайне і красиве блюдо, яке прикрасить собою будь-який святковий стіл: ніжні еклери з заварного тіста з сирно-грибною начинкою. Випічка не солодке, але повинна сподобається і діткам! опис приготування: Хочу порекомендувати вам цей класичний рецепт приготування еклерів з заварного т...
Яловичина з білими грибами
Яловичина з білими грибами — страва, підкорює з першого погляду! Яловиче м'ясо дуже добре поєднується з білими грибами, а якщо додати сюди вершки і згасити, виходить просто дивно смачно! опис приготування: Готуємо яловичину з білими грибами в домашніх умовах. Для приготування страви я використ...