Рецепт Шашлик з баранини на реберцях

Рецепт Шашлик з баранини на реберцях
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 12 г. 0 хв.
відмінне ласощі — шашлик з баранини на реберцях. Його зовсім неважко робити, головне красиво нарізати ребра. Приготуйте маринад, вугілля, а головне доручіть весь процес приготування чоловікам.


опис приготування:

Шашлик з баранини на реберцях маринують в оцті з цибулею, зеленню і майонезом 12-14 годин. Тоді шашлик вийде ніжним і буде танути в роті. Але якщо зовсім немає часу, маринують поки не приготуються вугілля. Готуйте шашлик з баранини на реберцях на сильному жарі, постійно перевертаючи м'ясо. У реберець повинна вийти приємна скоринка. Подавайте шашлик з баранини на реберцях з овочами, відвареною картоплею і різними соусами. Успіхів і приємного апетиту!


  • баранячі реберця— 1-1,5 кілограма
  • Яблучний оцет 6%  — 1/5 склянки
  • зелень свіжа— За смаком
  • лимон— 1 штука
  • Цибуля— 2 штуки
  • спеції— За смаком
  • сіль— За смаком
  • майонез— 100 грам
Шашлик з баранини на реберцях - фото крок 1 Порезать бараньи ребрышки на порции.

Шашлик з баранини на реберцях - фото крок 2 Ребрышки натереть специями и выдержать в маринаде из лимона, оцту, лука и зелени не менее часа.

Шашлик з баранини на реберцях - фото крок 3 приготувати вугілля, жарить ребрышки с двух сторон до готовности.

Шашлик з баранини на реберцях - фото крок 4 Готовить ребрышки до нужной вам прожарки.

Шашлик з баранини на реберцях - фото крок 5 Подайте ребрышки с овощами. смачного!

Подібні рецепти

Шашлик з баранини по-кавказьки

Яловичина на реберцях

Як правильно зробити шашлик з баранини по-кавказьки розповім вам по секрету! головне — м'ясо! Це повинна бути баранина, краще молодий баранчик. Овочі будемо запікати на мангалі разом з шашликом. опис приготування: Можна приготувати шашлик з баранини по-кавказьки, нанизавши овочі між шматочками...

Шашлик з баранини з лимоном

Шашлик з баранини з лимоном

Як театр починається з вішалки, так і шашлик починається з правильного маринаду. той маринад, який я використовую, ще жодного разу не підводив і шашлик виходив чудовим. сподіваюся, вам стане в нагоді. опис приготування: Шашлик з баранини з лимоном готується наступним чином. Спочатку поріжте м'...

Шашлик з баранини

Шашлик з баранини

Класичний рецепт шашлику з баранини маринованої в часнику, ріпчастій цибулі з помідорами. Баранячий шашлик набагато ніжніше ніж шашлики з інших сортів м'яса. кількість порцій: 4 баранина— 2 кілограма(стегнова частина) голівка часнику— 1 штука цибуля ріпчаста— 1 кілограм помідор— 1 штука приправ...

Гороховий суп на копчених реберцях

Гороховий суп на копчених реберцях

наваристий, густий супчик для всієї родини з апетитними і ароматними реберцями - відмінне перше блюдо на обід. Всім господаркам на замітку: рецепт приготування горохового супу на копчених реберцях. опис приготування: Я люблю готувати суп на свинячих реберцях. Тому варю його на воді, адже ребе...

Солянка на реберцях

Солянка на реберцях

Ніколи не варила, на свій сором, збірну солянку і тут вирішила зварити. Як приготувати солянку на реберцях дізналася з однієї старої кулінарної книги, який вийшов рецепт "; на смак" вирішувати вам. опис приготування: Взагалі класичний рецепт приготування солянки виключає картоплю, але я ризикн...