Рецепти muscleman.com.ua
Солянка з нирками
Солянка - суп, улюблений багатьма. Я повністю заслужив! Адже це так смачно! Тарілка палючої наваристою соляночка хороша в будь-який час дня і року. А класична солянка неодмінно вариться з нирками. Заходьте, покажу, як саме. опис приготування: Нирки вимагають попередньої підготовки. І якщо для ...
Шоколадні тістечка з вершковою начинкою
Рецепт приготування тістечок з шоколадного печива з начинкою з сметани, цукру і вершкового сиру «Філадельфія». опис приготування: Шанувальники печива «Oreo» будуть в захваті від цих смачних тістечок. печива «Oreo»— 450 грам вершкового масла— 4 Ст. ложки вершкового сиру «Філадельфія», — 700 ...
Гриби, тушковані з вершками
Всім любителям печериць присвячується! Існують сотні страв, приготованих з даних грибочків. Уявляю на ваш суд свій варіант тушкованих грибів з вершками. просто, швидко і дуже ситно! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування грибів, тушкованих з вершками. Готується все дуже легк...
Хек, тушкований з овочами
Рецепт приготування цієї риби дивно простий, від вас не буде потрібно особливі кулінарні навички та часові витрати. Риба вийде смачною і практично дієтичної, адже обсмажувати ми її не будемо. опис приготування: Смачна і соковита риба з овочами готується дуже просто, це блюдо абсолютно не можна...
Кіш з куркою і грибами
Використання селітри в рецепті (нітрату калію) дозволяє отримати м'ясо рожевого кольору. Без селітри м'ясо виходить пурпурно-сірим, як на фотокартці. опис приготування: Солонина вважалася основним видом столового м'яса в Росії аж до 19 століття, без неї складно було уявити традиційну кухню і б...
Яловичина по-мексиканськи
Jguçaya, ароматна і яскрава мексиканська кухня, звичайно, на любителя. Однак, якщо вже ви є таким, то це чудове блюдо в кращих традиціях Мексики, безсумнівно, вам сподобається. опис приготування: Я вважаю, що все в цьому житті треба спробувати, звичайно ж, в межах розумного. Тому я вам рекомен...
Сербський соус
Сербський соус чимось нагадує аджику. Він виходить досить гострим, з насиченим овочевим смаком. Його подають до м'яса або будь-яким іншим стравам. Незамінний він буде, якщо ви хочете влаштувати барбекю. опис приготування: Обов'язково спробуйте приготувати айвар, який можна законсервувати в бан...
Шоколадний листковий торт
Рецепт листкового шоколадного торта на день народження або будь-яке інше свято. Торт готується не дуже складно, але виходить набагато смачніше покупного. Спробуйте — і вам обов'язково сподобається! опис приготування: Рецепт шоколадного листкового торта досить довгий, але нічого дуже складного ...
Гирос з картоплею і сиром Фета
Рецепт приготування гіроса з грецьким йогуртом, огірками, часником, картоплею, сиром Фета, цибулею, салатом і помідорами. опис приготування: Гирос - блюдо грецької кухні, російським аналогом якого є шаурма або шаверма. середній огірок— 1 штука часнику— 9 зубчиків(8 цілих, 1 подрібнений) олив...
Гороховий суп-пюре
Гороховий супчик знаком напевно знайомий кожному з нас ще з дитинства. Він завжди дуже смачний і ситний. Сьогодні я розповім, як приготувати гороховий суп-пюре, він подобається моїй родині не менше! опис приготування: Супчик виходить густим і ароматним. Його дуже люблять мої дітки, т.к. блюдо ...
Шашлик з телятини з оцтом
Рецепт для тих любителів шашлику, які вважають за краще готувати його не з жирного, а з дієтичного м'яса. Ніжний і соковитий шашлик з телятини припаде до смаку всім і залишить прекрасні відчуття. опис приготування: Телятина — відмінне м'ясо для шашлику, якщо ви віддаєте перевагу нежирне, дієти...
Фондю з сиру
Усім шанувальникам сиру дуже рекомендую хоча б раз спробувати зробити фондю. Це приголомшливе блюдо, яке прикрасить ваше свято або стане родзинкою в меню під час посиденьок з гостями, наприклад. опис приготування: покажу вам, як приготувати фондю з сиру з ароматними спеціями. Ця страва з швейц...
Шоколадні сендвічі з начинкою з морозива
Рецепт приготування шоколадних сендвічів з начинкою з білого шоколаду, молока, цукру, вершків і жовтків. Замість зазначеної в рецепті начинки ви можете використовувати будь-який морозиво на ваш смак. кількість порцій: 6 цукор— 3/4 склянки яйце— 1 штука ванільний екстракт— 1 Чайна ложка какао-по...
Яловича печінка по-швидкому
кількість порцій: 5-6 печінка яловича— 1 кілограм цибуля ріпчаста— 5-6 штук мука— 2-3 Ст. ложок молоко або вершки— 50-70 грам масло рослинне— 20 грам Печінка чистимо від плівки і ріжемо кубиками, цибуля шаткуємо півкільцями. обвалюють печінку в борошні нагріваємо в казані або гли...
Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею
Рецепт приготування стейка з яловичини на грилі з блакитним сиром, картоплею, часником і розмарином. опис приготування: Розігріти гриль до високої температури. перемішати часник, розмарин, Вустерширський соус і масло в мисці, приправить перцем. Викласти стейк в блюдо, нарізати, якщо це необхід...
Вершкова заправка для салату
Підготуйте жирні вершки, лимонний сік і білий перець. Будемо насичувати салати вершковим смаком. Вершкова заправка для салату підходить для свіжих і варених овочів. Тому її застосування немає меж. опис приготування: Вершкова заправка для салату так само може послужити вам відмінним соусом до з...
Соте з червоної капусти
Соте з червоної капусти (мається на увазі червонокачанна капуста) — дуже простий в приготуванні овочевої гарнір, який готується практично з сокири. швидко, простий і корисний. опис приготування: Іноді буває, що придумати основне гаряче блюдо на обід або вечерю простіше, ніж гарнір до нього. Ос...
Горбуша в рукаві
Сьогодні я пропоную вам мінімалістичний рецепт горбуші, приготовленої в рукаві. Горбуша в рукаві виходить низькокалорійної, але насиченою корисними речовинами. Хороший буденний обід або вечерю. опис приготування: Сама по собі горбуша — досить суха риба. Тому запікати її потрібно обережно, так ...
Солодкий соус «Чилі»
Пропоную приготувати солодкий соус "; Чилі ";, який дуже популярний в азіатській кухні. Його можна подавати з рисом, локшиною і смаженим тофу. Соус виходить дуже красивого кольору, солодкуватим і пекучим. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати солодкий соус "; Чилі ";. ...
Фаршировані болгарські перці в грецькому стилі
Рецепт приготування запечених болгарських перців, фаршированих яловичим фаршем, шпинатом, цукіні, цибулею, манна крупа, орегано, помідорами і сиром Фета. опис приготування: Завдяки багатій м'ясної начинці з овочами ці фаршировані перці дуже ситні, і можуть подаватися не тільки в якості начинки...