Рецепт Хек, тушкований з овочами

Рецепт Хек, тушкований з овочами
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Рецепт приготування цієї риби дивно простий, від вас не буде потрібно особливі кулінарні навички та часові витрати. Риба вийде смачною і практично дієтичної, адже обсмажувати ми її не будемо.

опис приготування:

Смачна і соковита риба з овочами готується дуже просто, це блюдо абсолютно не можна зіпсувати. Особливо воно сподобається тим, у кого проблеми зі шлунком, і тим, хто уникає смаженого. Ми не будемо попередньо обсмажувати ні рибу, ні овочі. Блюдо вийде практично дієтичним. До цибулі та моркви ви можете додати і інші овочі: болгарський перець, кабачок. Блюдо придбає нові смак і аромат. А тепер розповідаю, як приготувати хека, тушкованого з овочами.

  • Хек— 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • морква— 2 штуки
  • Рослинна олія— 1-2 Ст. ложок
  • цукор— 1,5 чайних ложки
  • сіль— 1,5 чайних ложки
  • Перець запашний горошком— 5-6 штук
  • Лавровий лист— 1-2 штук
  • Перець чорний мелений— 2 щіпки
Хек, тушкований з овочами - фото крок 1 Чистим рыбу, цибулю і моркву. Нарізаємо цибулю та моркву кільцями.

Хек, тушкований з овочами - фото крок 2 Викладаємо нарізані овочі в каструлю, в якій будемо гасити рибу. Додаємо запашний перець і рослинне масло. І додаємо трохи води, щоб вона злегка покривала овочі. Каструлю закриваємо кришкою і ставимо на повільний вогонь хвилин на 30.

Хек, тушкований з овочами - фото крок 3 Додаємо до овочів сіль, цукор і перець. Очищену рибу нарізаємо на шматки потрібного розміру і викладаємо на овочі. доливаємо кип'ятку, щоб вода трохи покрила рибу. Ставимо на вогонь і, коли закипить, додамо лавровий лист. Тушкуємо під кришкою на невеликому вогні 20 хвилин.

Подібні рецепти

Хек на сковороді

Хек пар

Я впевнена, що кожен любитель рибних страв повинен ознайомитися з цим простим рецептом хека на сковороді, — завдяки тому, що смажити рибу будемо цілком, збережеться більше соковитості і смаку! раджу! опис приготування: Досить практичний і бюджетний рецепт приготування хека на сковороді, як на ...

Гусь, тушкований з яблуками

Гусь, тушкований з яблуками

Якщо ви любите гусака, запеченого з яблуками, але він дуже великий і вам все його не подужати, приготуйте гусака, тушкованого з яблуками. М'ясо буде соковитим, м'яким і ароматним. Завжди вдало виходить! опис приготування: Іноді так буває, що дуже хочеться гусака, але "; гратися" з цілим кілька...

Шалот, тушкований з качкою

Шалот, тушкований з качкою

Качка завжди виходить особливо смачною і святкової кожен раз, коли її готують. Є в ній щось дуже незвичне, що додає смаку м'яса глибший аромат і апетитний вигляд. Спробуйте рецепт! опис приготування: Для того, Щоб дізнатися, як приготувати шалот, тушкований з качкою, дивіться мій рецепт. Він і...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...