Рецепт Соте з червоної капусти
Соте з червоної капусти (мається на увазі червонокачанна капуста) — дуже простий в приготуванні овочевої гарнір, який готується практично з сокири. швидко, простий і корисний.
опис приготування:
Іноді буває, що придумати основне гаряче блюдо на обід або вечерю простіше, ніж гарнір до нього. Основне блюдо — це штука досить проста, взяв шматок м'яса, птиці або риби, закинув в духовку — і майже (образно кажучи, звичайно). А ось з яким гарніром подати — питання. Картопля і рис приїлися, макарони і всякі крупи — теж. Що робити?
Спробуйте соте з червонокачанної капусти. звичайно, цей гарнір з червоної капусти не станеш готувати кожен день, проте для різноманітності він підходить відмінно. готується просто, виходить смачним і навіть корисним (особливо — для діабетиків, т.к. червонокачанна капуста проти діабету — як часник проти вампірів). Чим не ідеальний гарнір?:)
Удачі в приготуванні!
- Кочан червоної капусти— 1 штука
- цибулина— 1 штука
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
- оцет— 1/4 склянки
- цукор— 2 Ст. ложки
- насіння гірчиці— 1 Чайна ложка
- сіль, перець— — За смаком
Сперва тонкими полукольцами нарежем лук.
Затем тонко шинкуем красную капусту.
Немножко перетираем капусту руками.
У сотейнику розігріваємо олію, кидаємо туди цибулю. обсмажуємо 2-3 хвилини на середньому вогні.
Добавляем к луку капусту, перемішуємо і готуємо ще 4 минуты на том же огне.
Затем добавляем сахар и уксус. перемішуємо, готовим пару минут.
Потім додаємо гірчицю, солимо і перчимо. Уменьшаем огонь и готовим еще около 10 минут до готовности капусты.
Соте из красной капусты готово. Перед подачей гарнир можно украсить свежей зеленью. подавати гарячим. Смачного!
Подібні рецепти
Куряче соте
Підкажу прекрасний рецепт приготування соте з баклажанів на зиму, — адже по суті всі овочеві закуски можна зберігати всю зиму, балуючи і себе і рідних смачними доповненнями і до гарнірів, і до м'яса! опис приготування: Такий простий рецепт соте з баклажанів на зиму мені особисто імпонує тим, щ...
Соте з баклажанів в мультиварці
Коли полиці магазинів ломляться від овочів, гріх цим не скористатися і не приготувати чудово блюдо - соте. особливо, якщо під рукою є помічниця, — мультиварка. опис приготування: Для соте з баклажана спочатку приготуйте на сковороді овочеву заливку. Для цього обсмажте на олії порізані цибулю і...
Соте з баклажанів з перцем
У період достатку овочів багато губляться і не знають, що з ними зробити. Поділюся смачним варіантом використання свіжих овочів, зірваних з грядки. пробуйте! опис приготування: Ця страва добре тим, що можна використовувати різні овочі для його приготування. Подавайте його через пару хвилин піс...
Соте з баклажанів
Основним інгредієнтом цієї страви є баклажани. У свою чергу їх дуже добре доповнюють помідори, часник і петрушка, які підкреслюють гострий смак баклажанів. кількість порцій: 4 перець мелений чорний— 0,5 чайних ложки рослинна олія— 50 мілілітрів вапно— 0,5 штуки баклажани— 800 грам сіль— 0,5 чай...
Соте з літніх фруктів і ягід
Рецепт приготування вишуканого і яскравого страви зі свіжих літніх фруктів і ягід, які так і просяться з прилавків в вашу кошик. опис приготування: Швидше купуйте все рум'яні дари літа, які так заманливо підморгують вам на ринку, і поспішайте додому, щоб приготувати шикарне французьке соте з ф...