Рецепт Соте з червоної капусти

Рецепт Соте з червоної капусти
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Соте з червоної капусти (мається на увазі червонокачанна капуста) — дуже простий в приготуванні овочевої гарнір, який готується практично з сокири. швидко, простий і корисний.

опис приготування:

Іноді буває, що придумати основне гаряче блюдо на обід або вечерю простіше, ніж гарнір до нього. Основне блюдо — це штука досить проста, взяв шматок м'яса, птиці або риби, закинув в духовку — і майже (образно кажучи, звичайно). А ось з яким гарніром подати — питання. Картопля і рис приїлися, макарони і всякі крупи — теж. Що робити?

Спробуйте соте з червонокачанної капусти. звичайно, цей гарнір з червоної капусти не станеш готувати кожен день, проте для різноманітності він підходить відмінно. готується просто, виходить смачним і навіть корисним (особливо — для діабетиків, т.к. червонокачанна капуста проти діабету — як часник проти вампірів). Чим не ідеальний гарнір?:)

Удачі в приготуванні!


  • Кочан червоної капусти— 1 штука
  • цибулина— 1 штука
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • оцет— 1/4 склянки
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • насіння гірчиці— 1 Чайна ложка
  • сіль, перець— — За смаком
Соте з червоної капусти - фото крок 1 як вид, набор ингредиентов минималистичен — нічого зайвого.

Соте з червоної капусти - фото крок 2 Сперва тонкими полукольцами нарежем лук.

Соте з червоної капусти - фото крок 3 Затем тонко шинкуем красную капусту.

Соте з червоної капусти - фото крок 4 Немножко перетираем капусту руками.

Соте з червоної капусти - фото крок 5 У сотейнику розігріваємо олію, кидаємо туди цибулю. обсмажуємо 2-3 хвилини на середньому вогні.

Соте з червоної капусти - фото крок 6 Добавляем к луку капусту, перемішуємо і готуємо ще 4 минуты на том же огне.

Соте з червоної капусти - фото крок 7 Затем добавляем сахар и уксус. перемішуємо, готовим пару минут.

Соте з червоної капусти - фото крок 8 Потім додаємо гірчицю, солимо і перчимо. Уменьшаем огонь и готовим еще около 10 минут до готовности капусты.

Соте з червоної капусти - фото крок 9 Соте из красной капусты готово. Перед подачей гарнир можно украсить свежей зеленью. подавати гарячим. Смачного!

Подібні рецепти

Соте з баклажанів на зиму

Куряче соте

Підкажу прекрасний рецепт приготування соте з баклажанів на зиму, — адже по суті всі овочеві закуски можна зберігати всю зиму, балуючи і себе і рідних смачними доповненнями і до гарнірів, і до м'яса! опис приготування: Такий простий рецепт соте з баклажанів на зиму мені особисто імпонує тим, щ...

Соте з баклажанів в мультиварці

Соте з баклажанів в мультиварці

Коли полиці магазинів ломляться від овочів, гріх цим не скористатися і не приготувати чудово блюдо - соте. особливо, якщо під рукою є помічниця, — мультиварка. опис приготування: Для соте з баклажана спочатку приготуйте на сковороді овочеву заливку. Для цього обсмажте на олії порізані цибулю і...

Соте з баклажанів з перцем

Соте з баклажанів з перцем

У період достатку овочів багато губляться і не знають, що з ними зробити. Поділюся смачним варіантом використання свіжих овочів, зірваних з грядки. пробуйте! опис приготування: Ця страва добре тим, що можна використовувати різні овочі для його приготування. Подавайте його через пару хвилин піс...

Соте з баклажанів

Соте з баклажанів

Основним інгредієнтом цієї страви є баклажани. У свою чергу їх дуже добре доповнюють помідори, часник і петрушка, які підкреслюють гострий смак баклажанів. кількість порцій: 4 перець мелений чорний— 0,5 чайних ложки рослинна олія— 50 мілілітрів вапно— 0,5 штуки баклажани— 800 грам сіль— 0,5 чай...

Соте з літніх фруктів і ягід

Соте з літніх фруктів і ягід

Рецепт приготування вишуканого і яскравого страви зі свіжих літніх фруктів і ягід, які так і просяться з прилавків в вашу кошик. опис приготування: Швидше купуйте все рум'яні дари літа, які так заманливо підморгують вам на ринку, і поспішайте додому, щоб приготувати шикарне французьке соте з ф...