Рецепти muscleman.com.ua
Гриби під сирним соусом
любителі грибів, зверніть увагу на це блюдо, яке нагадує французький жульєн, але готується набагато простіше і швидше. Вам не знадобиться Кокотница, адже страва готується прямо в сковороді. опис приготування: Приготувати це блюдо не складніше, ніж зробити яєчню. На все про все йде не більше 15...
Щи зі свіжої капусти з куркою
Знайшли на кухні качанчик капусти і не знаєте, що з нею зробити? рекомендую рецепт, як приготувати борщ зі свіжої капусти з куркою. Традиційне російське блюдо, яке прижилося в різних країнах. опис приготування: Щи - це прекрасний варіант першої страви для обіду. Цей суп можна зварити на м'ясно...
Шоколадно-горіховий чізкейк
Смачний і ситний горіховий торт, рецепт якого прийшов до нас з Англії. опис приготування: Ламаємо печиво руками на маленькі шматочки, потім перекладаємо шматочки в пакет і подрібнюємо їх качалкою в крихту. розтоплюємо масло, додаємо в нього печиво і горіхову стружку. Перемішуємо все в тістопод...
Яловичина по-французьки
Тут я пропоную швидкий і простий рецепт яловичини по-французьки, який не займе у вас багато часу і сил. А смачне і ароматне м'ясо з помідором і сирної шапочкою сподобається абсолютно всім. опис приготування: Зараз я розповім вам, як зробити яловичину по-французьки не в духовці, як це зазвичай...
Суп рецепти «Пити»
Рецепт приготування печива з какао, гірким шоколадом, сметаною, корицею, мускатним горіхом і ванільним екстрактом. опис приготування: З печива можна зробити сендвічі, з'єднавши дві половинки кремом, збитими вершками або морозивом. несолодкого какао— 2 Ст. ложки соди— 1 Чайна ложка солі— 1/2 ...
Шоколадний торт з пахтою і цукровою глазур'ю
Торт з пахтою, просто смакота опис приготування: Розігрійте духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Форму змастіть жиром і присипте борошном. У невеликому посуді змішати сколотини і соду для випічки. Відкладіть в тепле місце. У великій мисці змішати 2 склянки цукру, яйця, 3 сто...
Сухарі для салату
До складу багатьох салатів входять сухарі або грінки. розповідаю, як правильно приготувати сухарі для салату — хрусткі, НЕ пригорілі і відмінно підходять до безлічі салатів. опис приготування: Я ніколи не викидаю хліб — виховання не дозволяє, так привчена. Тому злегка підсохлий хліб у мене пра...
Суп-пюре з лісових грибів
Суп з лісових грибів набагато смачніше і ароматні, ніж з магазинних печериць, це відомо кожному. Якщо вам пощастило набрати в лісі грибів, обов'язково зваріть цей смачний суп-пюре. опис приготування: Зі свіжих лісових грибів можна приготувати відмінний, ароматний і оксамитовий суп-пюре. Готуєт...
Яловичина в горщику з овочами
Яловичина в горщику з овочами це відмінна ідея не тільки для сімейної вечері, але і чудовий варіант для зустрічі дорогих гостей, блюдо неймовірно смачне, та й виглядає в горщиках казково. опис приготування: Зовсім недавно я придбала в магазині чотири невеликих горщика і, як виявилося, не марн...
Фруктовий салат з медовим сиропом
Якщо у вас в наявності багато свіжих фруктів (неважливо, яких), обов'язково приготуйте фруктовий салат з медовим сиропом! адже це — не просто смачний десерт, але ще і багате джерело вітамінів. опис приготування: це свіжий, корисний і ідеально підходить для літнього харчування салат! Повірте ме...
Горщики з м'ясом
М'ясо з овочами в горщиках. Популярна страва для всієї родини. кількість порцій: 4 яловичина— 500 грам квасоля— 200 грам помідори— 300 грам гриби— 300 грам солодкий перець— 200 грам цибуля— 150 грам сіль— — За смаком перець— — За смаком рослинна олія— — За смаком Замочити квасолю в мисці з...
Грузинський салат з помідорами
Грузія — країна, багата найширшим спектром свіжих овочів і зелені. А це — сприятливі умови для приготування різних салатів. Готуємо грузинський салат з помідорами — смачний і корисний. опис приготування: Не знаю, як у вас, а у мене Грузія в першу чергу асоціюється з її багатими фруктовими та о...
Борщ холодний з м'ясом
Рецептів борщу безліч. Я хочу запропонувати вам рецепт борщу холодного з м'ясом — один з найпопулярніших в нашій родині. опис приготування: Борщ холодний з м'ясом готується дуже швидко і просто. Влітку на обід борщ холодний з м'ясом відмінне повноцінне блюдо, яке втамує голод і зовсім не важки...
Суп з білих грибів свіжих
Осінь - грибна пора. Саме час приготувати ароматний супчик зі свіжих білих грибів, тільки що принесених з лісу. Готувати такий суп дуже просто. опис приготування: Білі гриби можна не мочити, а просто очистити і промити. готуємо зажарку, а потім все варимо разом з картоплею. Готовий суп зі свіж...
Суп гречаний з мовою
Рецепт приготування супу з мови, гречки, лука, картоплі і моркви. опис приготування: Гречаний суп на основі бульйону з мови виходить дуже смачним і дієтичним блюдом. приготування: Помістити мову в каструлю, залити холодною водою і варити до готовності на повільному вогні. Це забере у вас близ...
Фальшивий заєць з салаки
Рецепт приготування рибної страви "; фальшивий заєць" з зеленню та спеціями. опис приготування: Філе риби пропускається через м'ясорубку двічі, а в отриманий фарш додається хліб, жовтки, сіль, рубаний лук, чорний перець, лимонна цедра і вершкове масло. Всі інгредієнти ретельно перемішуються мі...
Гранола без Сахара
Я дуже люблю їсти гранола з молоком на сніданок, але склад покупної мене не влаштовує. Там багато цукру і масла, вся користь втрачається. Тому пропоную вам рецепт корисної альтернативи. опис приготування: Нижче я дам покроковий опис, як приготувати гранола без цукру. Арахісову пасту вибирайте ...
Суп з білими грибами
Осінь - золота пора для збирання грибів, а що ж може бути смачніше гарячого, насиченого, ароматного грибного супу? Він кличе до обіду всю сім'ю! Пропоную рецепт, як приготувати суп з білими грибами. опис приготування: Для приготування грибного супу можна використовувати будь-які види грибів, в...
Грінки з яйцем на сковороді
Грінки з яйцем на сковороді — це підсмажений різними способами хліб,- страва, яке в різних варіаціях зустрічається в багатьох кухнях світу. Ми ж будемо готувати солодкі грінки з молоком і яйцем. опис приготування: Грінки з яйцем на сковороді відмінний варіант для сніданку або полудня. . Грінк...
Грибний крем
грибний крем — це суміш печериць, вершків і борошна. Часто його подають до обіднього столу, в якості першого страви. Консистенція у крему настільки густа, що його можна використовувати, як підливу. опис приготування: Це класичний рецепт приготування грибного крему. Якщо ніколи не готували крем...