Рецепт Суп-пюре з лісових грибів
Суп з лісових грибів набагато смачніше і ароматні, ніж з магазинних печериць, це відомо кожному. Якщо вам пощастило набрати в лісі грибів, обов'язково зваріть цей смачний суп-пюре.
опис приготування:
Зі свіжих лісових грибів можна приготувати відмінний, ароматний і оксамитовий суп-пюре. Готується він дуже легко і просто, найголовніше - набрати в лісі правильних грибів Якщо ви не впевнені в якості своїх грибів, краще їх відварити хвилин 20 (відвар злити), а потім вже слідувати всім крокам цього рецепта. Густоту супу регулюйте на свій смак, додаючи більше овочів або зменшуючи кількість води. А як приготувати суп-пюре з лісових грибів, ви дізнаєтеся з нижченаведеного рецепта.
- Лісні гриби— 500 грам
- Картопля— 3 штуки
- селера кореневої— 50-70 грам
- морква— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Лук-пориста— 1/2 штуки
- часник— 2 зубчики
- Лавровий лист— 2 штуки
- чебрець— 1 щіпка
- Майоран— 1 щіпка
- Перець чорний мелений— 1-2 Щепоток
- Лимонний сік— 1-2 Ст. ложок(за смаком)
- сіль— 1,5 чайних ложки(за смаком)
- Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
Потім нарізаємо гриби на невеликі шматочки.
очистимо картопля, морква і селера, наріжемо їх невеликими кубиками.
Наливаємо в каструлю 1.5 літра води, додаємо овочі і лавровий лист, ставимо варитися.
Ріпчасту цибулю і цибулю-порей нарізаємо дрібними кубиками і злегка обсмажити на олії.
Додаємо гриби і смажимо хвилин 10-15. Додамо подрібнений часник і смажимо ще хвилинку.
Відправляємо обсмажені з цибулею гриби в каструлю до овочів. Додамо сіль і варимо хвилин 15.
Викидаємо лавровий лист, пробуємо суп на сіль: якщо треба - додаємо.
За допомогою блендера подрібнюємо суп в пюре.
Додамо спеції і доводимо суп до кипіння.
Додаємо лимонний сік - і можна подавати до столу, додавши в кожну тарілку зелень, сметану, сухарики або профітролі.
Подібні рецепти
Суфле з кабачків з грибним соусом
У теплий осінній день вибрався в ліс і повернувся не з порожніми руками. Повна кошик чудових грибочків. З них можна приготувати просто чудовий суп. опис приготування: Гриби деякі варять до того, як вони опустяться на дно. І на це може піти годину, а то і більше. Варка благородних грибів — біли...
Грибний суп з білих грибів
Любіть гриби також, як люблю їх я? Тоді вам сюди, адже сьогодні я збираюся розповісти, як приготувати грибний суп з білих грибів будинку. Саме цей супчик потрапить в список ваших фаворитів. опис приготування: Прекрасний варіант супчика з істинним, грибним смаком. Блюдо воістину виходить універ...
Грибний суп з сушених грибів в мультиварці
Суп із сушених грибів в мультиварці виходить особливо смачним, ароматним і насиченим. Щоб зварити цей суп, вам не потрібно володіти особливими кулінарними талантами, готується він дуже просто. опис приготування: Зварити смачний і ароматний суп із сушених грибів за допомогою мультиварки легко. ...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Грибний суп із заморожених грибів
Якщо у вас є в запасі заморожені грибочки, з них можна приготувати чудовий супчик. А так як він готується без м'яса, це робить його дієтичним і нешкідливим для фігури. опис приготування: Цибуля і розморожені гриби обсмажуємо. Овочі подрібнюємо і ставимо варитися. Потім все змішуємо в одній кас...