Рецепт Яловичина в горщику з овочами
Яловичина в горщику з овочами це відмінна ідея не тільки для сімейної вечері, але і чудовий варіант для зустрічі дорогих гостей, блюдо неймовірно смачне, та й виглядає в горщиках казково.
опис приготування:
Зовсім недавно я придбала в магазині чотири невеликих горщика і, як виявилося, не марно, адже в господарстві ці маленькі помічники неймовірно корисні. Готувати в горщиках дуже зручно, до того ж в них абсолютно все виходить смачно, і ось вам для прикладу простий рецепт яловичини в горщику з овочами. Мій чоловік обожнює це блюдо, адже смак у нього дійсно відмінний, дуже насичений і яскравий, а яловичина виходить ніжною і соковитою. А коли до нас в гості заходять друзі або родичі, я роблю для них таку яловичину в горщику з овочами в домашніх умовах, і подаю страву теж в горщиках. На столі вони виглядають дуже ошатно, і в підсумку звичайна вечеря перетворюється в невеличке свято.
- м'якоть яловичини— 500 грам
- баклажани— 3 штуки
- морква— 3 штуки
- Лук-пориста— 1 штука
- Квасоля стручкова свіжа— 200 грам
- пиво світле— 500 мілілітрів
- спеції— За смаком(суміш 5-ти перців, солодка паприка, куркума)
- сіль— За смаком
- бульйон— 100 мілілітрів(в кожен горщик)
Після закінчення часу ставимо сковороду (без масла) на вогонь і викладаємо на неї м'яса, смажимо яловичину близько 5 хвилин, час від часу помішуючи.
Потім розкладаємо м'ясо по горщикам.
Далі необхідно очистити і промити всі овочі, нарізати їх довільно, посолити і поперчити. Я вважаю за краще різати овочі досить крупно, так вони гарніше виглядають в готовій страві.
Тепер в кожен горщик необхідно налити трохи пива (близько 2 см) і заповнити горщик овочами, влити приблизно 100 мл бульйону, посипати все паприкою і куркумою. Відправляємо горщики в розігріту до 220 градусів духовку на півгодини, після закінчення часу дістаємо горщики і перемішуємо їх вміст. Знову ставимо горщики в духовку, тільки тепер зменшуємо температуру до 180 градусів і готуємо страву ще 30 хвилин.
Якщо чекаєте гостей, то подавати страву варто прямо в горщиках, ну а собі його можна перекласти для зручності в тарілочку, на смак це ніяк не вплине. Приємного апетиту всім!
Подібні рецепти
Запечені устриці
Один з кращих способів приготування яловичини, який тільки можна придумати — ніжне м'ясо в гірчично-сметанному заливанні. розповідаю, як приготувати яловичину тушковану в горщику. Насолоджуйтесь опис приготування: Я вже не знаю кому як, але для мене приготування яловичини — це хвора тема, що я...
Яловичина по-китайськи з овочами
Досить пікантне і ароматне блюдо в кращих традиціях китайської кухні. І якщо ви хочете по-справжньому здивувати своїх рідних, то рецепт приготування яловичини по-китайськи з овочами — це те, що треба. опис приготування: Звичайно ж, для кого-то смак цього блюда, як і вся азіатська кухня, може з...
Яловичина з овочами на сковороді
Яловичина з овочами на сковороді — просте блюдо. Воно повинно бути в арсеналі кожної господині. Уміння готувати м'ясо — головне, що потрібно вміти. Овочі, змішуючись з соком м'яса, стають дуже смачними. опис приготування: Для приготування яловичини з овочами на сковороді вам потрібно мати гли...
Яловичина з овочами, тушковані у вині
Рецепт приготування тушкованої в сухому червоному вині і курячому бульйоні яловичини з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником, помідорами, чебрецем і петрушкою. опис приготування: Тушковану в провині яловичину добре подавати з картопляним пюре. ріпакової олії— 1 Ст. ложка безкісткової ...
Яловичина з рисом і овочами
Простий рецепт приготування популярного азійського страви зі шматочків яловичини з рисом, перцем, горохом і червоною цибулею. опис приготування: промити м'ясо, злегка підсушити і нарізати невеликими кубиками. Приправити сіллю і перцем. Обсмажувати яловичину в гарячому маслі. Порізати перець на...