Рецепт Суп з солоних опеньків

Рецепт Суп з солоних опеньків
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
Цікавий "; бабусин" рецепт. Суп з солоних опеньків — це простацьке, селянське, але дуже смачна страва. Якщо вдома завалялася баночка солоних опеньків — не полінуйтеся і приготуйте, вам сподобається!

опис приготування:

Рецепт супу з солоних опеньків — в допомогу всім грибникам, який знає, що приготувати з зібраних восени і замаринованих або засолених грибочків. Цей суп настільки смачний, що перед нами ніколи не стоїть питання — що приготувати з солоних опеньків, оскільки відповідь на нього у нас вже підготовлений — супчик!

приступимо:

1. Солоні опеньки ріжемо середніми часточками. Промивати або ще як-небудь впливати не потрібно.

2. Кладемо в каструлю, заливаємо водою або бульйоном (приблизно 500 мл на таку кількість грибів).

3. Окремо ріжемо і ставимо варитися картоплю.

4. Коли гриби в каструлі почнуть кипіти, зменшуємо вогонь, і Томім десь півгодинки.

5. В цей час готуємо інші інгредієнти — варимо яйця (якщо потрібно), обсмажуємо цибулю в рослинній олії.

6. Отже, через півгодини до грибного бульйону додамо лук, ще 10 хвилин тримаємо.

7. А тепер, щоб зробити суп із солоних опеньків по-справжньому оригінальним, вливаємо туди ж молоко і порізані яйця, постійно заважаючи. А також сіль і перець (по необхідності). Прогріваємо ще пару хвилин — і знімаємо з вогню.

Даємо супу настоятися під кришкою, після чого подаємо до столу.

Ось такий от оригінальний рецепт приготування супу з солоних опеньків відтепер з'явиться у вашому кулінарному арсеналі. хай щастить!


  • Опята засоленные— 200 грам
  • Цибуля— 2 штуки
  • молоко— 1.5 склянки
  • яйця варені— 2 штуки
  • Картопля— 3 штуки
  • часник— 2 зубчики
Рецепт супу з солоних опеньків — в допомогу всім грибникам, який знає, що приготувати з зібраних восени і замаринованих або засолених грибочків. Цей суп настільки смачний, що перед нами ніколи не стоїть питання — що приготувати з солоних опеньків, оскільки відповідь на нього у нас вже підготовлений — супчик!

приступимо:

1. Солоні опеньки ріжемо середніми часточками. Промивати або ще як-небудь впливати не потрібно.

2. Кладемо в каструлю, заливаємо водою або бульйоном (приблизно 500 мл на таку кількість грибів).

3. Окремо ріжемо і ставимо варитися картоплю.

4. Коли гриби в каструлі почнуть кипіти, зменшуємо вогонь, і Томім десь півгодинки.

5. В цей час готуємо інші інгредієнти — варимо яйця (якщо потрібно), обсмажуємо цибулю в рослинній олії.

6. Отже, через півгодини до грибного бульйону додамо лук, ще 10 хвилин тримаємо.

7. А тепер, щоб зробити суп із солоних опеньків по-справжньому оригінальним, вливаємо туди ж молоко і порізані яйця, постійно заважаючи. А також сіль і перець (по необхідності). Прогріваємо ще пару хвилин — і знімаємо з вогню.

Даємо супу настоятися під кришкою, після чого подаємо до столу.

Ось такий от оригінальний рецепт приготування супу з солоних опеньків відтепер з'явиться у вашому кулінарному арсеналі. хай щастить!


Подібні рецепти

Грибний суп із заморожених опеньків

Салат з солоних огірків без майонезу

Багато з нас восени ходять в ліс за опеньками, а потім їх заморожують. З заморожених опеньків суп виходить смачний і красивий, т.к. ці гриби при приготуванні зберігають свою форму і не розварюються. опис приготування: Рецепт приготування грибного супу з заморожених опеньків зовсім не складний....

Суп із сушених опеньків

Суп із сушених опеньків

Приготувати ароматний суп із сушених опеньків під силу кожному — не тільки досвідченому кулінарові, але новачкові. Супец виходить дуже добротний, ситний, наваристий — то, що треба для буденного обіду. опис приготування: Ми дуже любимо збирати гриби, тому восени завжди заготовляємо мішечок суше...

Суп із заморожених опеньків

Суп із заморожених опеньків

Грибний сезон ще не почався, але у багатьох грибників морозилки повні опеньків. Що з ними робити? Звичайно ж, готувати смачний грибний суп! Читайте рецепт супу з заморожених опеньків з фото. опис приготування: Хочу запропонувати вашій увазі простий рецепт супу з заморожених опеньків. Побалуйте...

Суп з солоних грибів

Суп з солоних грибів

Перед вами — рецепт простого і нехитрого страви, привезений після відпочинку в невеликому селі. місцева бабуся, яка пустила на нічліг, пригостила грибним супом і рецептом поділилася. опис приготування: варимо гриби, тим часом засмажуємо цибулю, додаємо його в каструлю, а потім і інші інгредієн...

Суп з солоних огірків

Суп з солоних огірків

Національна страва польської кухні - це суп з огірків. Він готується просто, а по своїй рецептурі практично повторює відомий нам розсольник. розповідаю, як приготувати суп з солоних огірків. опис приготування: У багатьох країнах можна знайти подібні рецепти супу, він дуже популярний у багатьох...