Рецепт Суп з окуня
Суп з окуня у нас буде томатний і для нього також знадобиться зварений на рибі бульйон. його, правда, можна буде замінити овочевим. Супік вийде наваристий, ароматний і дуже смачний.
опис приготування:
Як приготувати суп з окуня?
1. Цибуля, болгарський перець промийте, почистіть і наріжте півкільцями.
2. У великій каструлі на середньому вогні розігрійте оливкову олію, додайте нарізані овочі і смажте до м'якості, помішуючи.
3. До них додайте пропущений через прес часник і смажте ще полмініути. головне — часник не повинен згоріти.
4. Влийте томатну пасту або збиті блендером консервовані помідори у власному соку, перемішайте.
5. всипте каперсами, сіль, влийте винний оцет і ще раз перемішайте.
6. Варіть все разом на повільному вогні протягом 15 хвилин, потім влийте бульйон і перемішайте.
7. через 15 хвилин додайте нарізане шматочками філе риби і перець. накрийте, доведіть до кипіння і варіть на середньо-слабкому вогні протягом 15-20 хвилин.
8. Спробуйте бульйон і рибу, додайте спецій, якщо не вистачає.
9. Перед подачею на стіл суп з окуня приправити свіжої рубаною петрушкою, кропом або базиліком.
Суп з окуня готовий.
Смачного!
- цибулина— 1 штука
- Болгарський перець— 2 штуки(зелений і червоний)
- Масло оливкове— 2 Ст. ложки
- часник— 3 зубчики
- Томатна паста— 750 грам
- каперсами— 2 Ст. ложки
- Винний оцет— 1 Чайна ложка
- сіль— 1/2 чайних ложки
- бульйон— 3 склянки(рыбий или овощной)
- філе окуня— 900 грам
- перець— — За смаком
- кріп— — За смаком
- петрушка, базилік— — За смаком(для прикраси)
1. Цибуля, болгарський перець промийте, почистіть і наріжте півкільцями.
2. У великій каструлі на середньому вогні розігрійте оливкову олію, додайте нарізані овочі і смажте до м'якості, помішуючи.
3. До них додайте пропущений через прес часник і смажте ще полмініути. головне — часник не повинен згоріти.
4. Влийте томатну пасту або збиті блендером консервовані помідори у власному соку, перемішайте.
5. всипте каперсами, сіль, влийте винний оцет і ще раз перемішайте.
6. Варіть все разом на повільному вогні протягом 15 хвилин, потім влийте бульйон і перемішайте.
7. через 15 хвилин додайте нарізане шматочками філе риби і перець. накрийте, доведіть до кипіння і варіть на середньо-слабкому вогні протягом 15-20 хвилин.
8. Спробуйте бульйон і рибу, додайте спецій, якщо не вистачає.
9. Перед подачею на стіл суп з окуня приправити свіжої рубаною петрушкою, кропом або базиліком.
Суп з окуня готовий.
Смачного!
Подібні рецепти
Курка цілком з шавлією
Свіжа філе морського окуня в поєднанні з помідорами чері і зеленню. Італійська кухня. кількість порцій: 4 філе морського окуня— 1,5 кілограма помідори черрі— 150 грам оливкова олія— 100 грам тертий часник— 2 грами петрушка— 6 грам чилі— 2 грами біле вино— 100 мілілітрів гриби— 150 грам сіль— 1 ...
Фаршировані макарони черепашки з грибами
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...