Рецепт Соус Голландський
Соус Голландський насправді створили у Франції. Готується він на основі вершкового масла і яєчних жовтків, продукти повинні бути свіжими. Найкраще такий соус подавати відразу після приготування.
опис приготування:
Сама назва соусу є оманливим, його придумали зовсім не голландці. Це класичний французький соус з яєць і вершкового масла. Він ідеально поєднується з овочами, білим птахом і рибою. Швидше і найпростіше приготувати голландський соус в кухонному комбайні або за допомогою блендера, але він вийде не таким густим і насиченим, як при приготуванні його на водяній бані. Існує також небезпека заварити яйця, і соус може расслоиться. Якщо ви хочете зробити соус, приготований в кухонному комбайні, густішим, використовуйте вдвічі менше масла. При приготуванні голландського соусу важливо дотримуватися температурного режиму від 75 до 80 градусів, щоб жовтки не згорнулися. Свіжий соус краще використовувати відразу і подавати гарячим, тому що зберігається він недовго. Підігрівати його краще на водяній бані. Приготування голландського соусу займає не більше 10 хвилин.
- Масло сливочное охлажденное— 200 грам
- яєчні жовтки— 3 штуки
- Вода холодна— 1 Ст. ложка
- сіль— За смаком
- перець мелений— За смаком(чорний чи білий)
- Лимонний сік свіжовичавлений— 1 Ст. ложка
2. Взбейте венчиком яичные желтки с ложкой холодной воды. Используйте посуду, которую можно нагревать на кухонной плите.
3. У каструлю влийте води, сверху разместите миску со взбитыми желтками. Будем нагревать желтки на водяной бане. головне, чтобы миска не касалась воды. Огонь под кастрюлей должен быть медленным.
4. В теплые желтки постепенно введите кубики масла. Они должны раствориться.
5. Додайте сіль і перець за смаком.
6. Взбивая соус венчиком, додайте лимонний сік.
7. Как только соус Голландский загустеет, зніміть з вогню.
8. Голландский соус подавайте к рыбе, вареным яйцам или приготовленным на пару овощам. Смачного!
Подібні рецепти
Локшина удон з креветками і овочами
голландський соус (голландський соус) - традиційний французький соус, який подають до страв з риби, овочів і яєць. Для всіх, хто цікавиться — класичний рецепт голландського соусу. опис приготування: Властивості і походження: Голландський соус входить в число чотирьох основних соусів. Назва цьо...
Голландський яблучний пай
Голландський яблучний пай - один з моїх найулюбленіших пирогів. Це чудовий десерт з розсипчастим тестом і соковитою яблучною начинкою. Приготувати його за цим рецептом дуже легко. Спробуйте! опис приготування: Голландський яблучний пай можна подавати теплим або холодним, зі сметаною або джемом...
Голландський пудинг
Рецепт приготування голландського хлібного пудингу. опис приготування: Розігріти духовку до 325 градусів. Збити яйця. Додати халф енд халф, цукор, ваніль, корицю, мускатний горіх і ретельно перемішати. Вилити цю суміш на хліб нарізаний кубиками і злегка перемішати. Залийте суміш у форму для ви...
Фаршировані макарони черепашки з грибами
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...