Рецепт Суп з перцю з ковбасою
Рецепт суп з ковбасою — приготування першої страви з перцем, майораном і ковбасою. Суп дуже ситний і смачний!
опис приготування:
Весь наявний солодкий перець розрізається уздовж, після чого видаляються всі плодоніжки і серцевини з насінням. Решта насіння видаліть, промивши перець. Кожна половинка перцю ріжеться на 4 рівні частини.
Нагрійте частина масла на сковороді, після чого покладіть на неї шматочки перцю і обсмажуйте його до того, щоб з'явилася рум'яна кірочка. перевертайте часом, щоб не підгорів. Після кладіть в каструлю. Ковбаса смажиться на олії до хрусткого стану і викладається на рушник, щоб масло стекло.
Помідори наріжте кружальцями. Додайте їх до перцю разом з ковбасою, а також майоран і 80 грам води, сіль, перець. Варіть на слабкому вогні 20 хвилин. Перед подачею розлийте суп з ковбасою по тарілках, посипте петрушкою, кінзою або кропом.
- перець— 750 грам(по 250: червоний, жовтий, зелений)
- оливкова олія— 75 мілілітрів
- ковбаса копчена— 500 грам
- помідори— 400 грам
- майоран молотый— 1 Чайна ложка
- перець чорний мелений і сіль— — За смаком
Нагрійте частина масла на сковороді, після чого покладіть на неї шматочки перцю і обсмажуйте його до того, щоб з'явилася рум'яна кірочка. перевертайте часом, щоб не підгорів. Після кладіть в каструлю. Ковбаса смажиться на олії до хрусткого стану і викладається на рушник, щоб масло стекло.
Помідори наріжте кружальцями. Додайте їх до перцю разом з ковбасою, а також майоран і 80 грам води, сіль, перець. Варіть на слабкому вогні 20 хвилин. Перед подачею розлийте суп з ковбасою по тарілках, посипте петрушкою, кінзою або кропом.
Подібні рецепти
Гарбузове печива з прянощами
Суп з болгарського перцю — оригінальний і дуже смачний крем-суп жовтого кольору! Для його приготування потрібно не так багато сил і грошей, що робить його ще більш привабливим! опис приготування: Суп з болгарського перцю — відмінне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл. Цей рецепт розрахований...
Суп-пюре з перцю
Суп-пюре з перцю — дуже красивий і оригінальний крем-суп, який відразу подається з салатом. думаю, цей покроковий рецепт супу-пюре з перцю з фото вас надихне на приготування страви — спробуйте! опис приготування: Отже, суп-пюре з перцю — чудове блюдо коралового кольору. Суп готується трохи біл...
Шашлик з болгарського перцю
Шашлик з болгарського перцю подається як овочевого гарніру. Перець знадобиться різнокольоровий, любителям гострих відчуттів раджу включити в рецепт і чилі. Приготуйте цей незвичайний шашлик, смачно! опис приготування: Купіть різнокольоровий болгарський перець — жовтий, помаранчевий, зелений, ч...
Соус з чилі, горіхів і солодкого перцю
Рецепт приготування гострого соусу з чилі, волоських горіхів, мигдальних горіхів, томатної пасти, лука і болгарського перцю. опис приготування: Обсмажити солодкий перець над полум'ям газового пальника на сильному вогні або на грилі. смажити перець, тримаючи і перевертаючи його кліщами, поки ві...
Соус з гострого перцю
Ділюся рецептом соусу з гострого перцю чилі. Його обов'язково оцінять любителі «вогненних» смаків, адже він може будь-який прісне блюдо перетворити в щось цікаве. яскравий, пекучий і дуже смачний! опис приготування: Докладніше, як приготувати соус з гострого перцю, я розповім нижче. Зберігаєть...