Рецепт Грибний соус
Рецепт приготування грибного соусу який відмінно підійде до страв з овочів, м'яса і курки.
кількість порцій: 10
- польові гриби— 400-450 грам
- Luk-salotų— 3 штуки
- крем— 2 Ст. ложки
- Рослинна олія— — штук(для смаження)
- сіль— — За смаком
Розігрійте пательню з 1 ст.л. масла на середньому вогні і обсмажити цибулю до золотистого кольору.
Поріжте гриби і додайте до цибулі.
Смажте гриби приблизно 15-20 хвилин, що б вони дали сік.
далі, вам знадобитися блендер або кухонний комбайн. Охолодіть гриби і пересипте в чашу блендера.
додайте 2 ст.л. сметани і посоліть за смаком.
додайте 1 чашку вершків.
Закрийте кришкою і включіть блендер.
Коли суміш придбає консистенцію пюре, перелийте в каструлю для соусу.
Додайте вершки. Чим ви менше додасте вершків, тим густішим вийде соус.
Помістіть каструлю на плиту і на повільному вогні, помішуючи, доведіть до закипання, як тільки соус почне закипати зніміть з вогню.
соус готовий. Сервіруйте на стіл в соуснику або полийте їм блюдо з овочів, м'яса або курки. Смачного.
Подібні рецепти
Грибний соус з лисичок
Цей соус найкраще підходить до рибних страв, тонко підкреслюючи їх аромат і смак. Білий соус подається до столу в холодному вигляді, попередньо настоявшись в холодильнику. опис приготування: Пропоную Вашій увазі простий рецепт приготування грибного білого соусу. Для соусу найкраще використовув...
Грибний соус з печериць з вершками
Для приготування грибного соусу з печериць з вершками не потрібні особливі продукти. Блюдо легко готується господинею без особливих кулінарних здібностей за невеликий проміжок часу. опис приготування: Грибний соус з печериць з вершками може бути прекрасним доповненням до основної страви на свя...
Грибний соус з шампіньйонів
Ніжний грибний соус стане кращим супроводом до м'яса, птиці, пасти або риба. спробуємо приготувати? опис приготування: Правильно підібраний і підготовлений соус допоможе розкрити смак будь-якої страви і скрасити будь-які недоліки. Один з найпопулярніших соусів — грибний соус з шампіньйонів. Це...
Грибний соус із сушених грибів
Сушені гриби надають будь-якої страви неповторну родзинку. А соус з них виходить більш ароматним і насиченим, ніж зі свіжих. Якщо ви заготовили на зиму сушених грибів, тоді цей рецепт для вас! опис приготування: грибний соус — це можливість навіть просту гречану кашу зробити смачною і не такий...
Грибний соус із заморожених грибів
Справжній грибник завжди залишить грибочків і на зиму, добре їх не тільки замаринувати, але і заморозити. З смачних і ароматних заморожених білих грибів завжди можна приготувати чудовий соус! опис приготування: Готувати за цим рецептом можна і з свіжих грибів. До речі, якщо ви заморозили не бi...