Рецепти muscleman.com.ua
Солонина з яловичини
Використання селітри в рецепті (нітрату калію) дозволяє отримати м'ясо рожевого кольору. Без селітри м'ясо виходить пурпурно-сірим, як на фотокартці. опис приготування: Солонина вважалася основним видом столового м'яса в Росії аж до 19 століття, без неї складно було уявити традиційну кухню і б...
SMUZ «яскрава полуничка»
Смачний корисний освіжаючий десерт, який наповнить бадьорістю і вітамінами кількість порцій: 2 полуниця— 200 грам черешня— 200 грам м'ята— 100 грам вапно— 1 штука цукор коричневий— 50 грам вершки 33% — 50 грам корінь імбиру— 20 грам шоколад чорний— 30 грам набір продуктів невеликий ...
Соус до люля-кебаб
Люля-кебаб вже давним давно популярний не тільки на Кавказі, але і у нас. Багато обожнюють це блюдо, яке можна приготувати вдома або на природі. Не забудьте доповнити його ароматним соусом! опис приготування: Цей соус для люля-кебаб готується на основі томатної пасти. Також в нього входить циб...
Солянка рибна
Рибну солянку можна приготувати з будь-якої риби декількох видів. Але найсмачніша вона виходить з додаванням філе червоної риби. Нехай це буде форель, лосось або сьомга - буде дуже смачно! опис приготування: Для наваристого бульйону його варять з хребта, голови і хвоста риби. Філе червоної ри...
Каша бруквяної
Скоро Новий рік, а значить, треба думати над частуванням вже зараз! А то ж закушувати шампанське олів'є — моветон, а ось такі фруктові канапе новорічні в домашніх умовах відмінно підійдуть! опис приготування: Якщо хтось пам'ятає, був не так давно фільм про Гринча, який викрадав Різдво у америк...
Гарячий салат з куркою
Представляю вам рецепт гарячого салату від майстер-шефа Романа Гершуні! Я і сама тільки недавно дізналася про таких салатах, спробувала і мені дуже сподобалося це смачна страва. опис приготування: Який до нього гарнір можна подати? На мій смак - це абсолютно самостійна страва, яке не потребує ...
Глазур для паски зефірна
Цей варіант відомий далеко не всім, він оригінальний і дуже смачний. Як приготувати глазур для паски зефірної, підкаже ця покрокова інструкція. Відмінний варіант для будь-яких кондитерських виробів. опис приготування: Зефірної глазур'ю можна прикрасити будь-яку випічку, вона замінить помадку д...
Гриби по-корейськи
Вашій увазі пропоную незвичайний спосіб маринування печериць. Це дуже навіть непогана закуска для святкового столу, а для любителів грибів смак цієї страви буде просто знахідкою. опис приготування: Про морква по-корейськи все ми чули, пробували і полюбили. Але чому б не впізнати як приготувати...
Французький омлет
Рецепт приготовления французского завтрака из яиц. Омлет получается очень вкусным и необычным за счет добавления небольшого количества тертого сыра. опис приготування: Нагріти сковороду з антипригарним покриттям на середньому вогні. Разбить яйца в миску и взбить вилкой. Положить кусочек сливоч...
Густий крем для торта
Густий вершковий крем для торта перетворить навіть самі невдало спечені коржі. чудово смачний, солодкий вершковий крем відмінно лягає на будь-які торти, а також прекрасно тримає форму. опис приготування: Сьогодні я розповім, як приготувати густий крем для торта зі збитих вершків. Такий крем ви...
Гнізда з фаршем на сковороді
Гнізда з фаршем на сковороді досить популярна страва. Як то кажуть, їм сьогодні нас не здивуєш, однак оригінальний вигляд страви завжди пробуджує апетит і приносить естетичне задоволення. опис приготування: Гнізда з фаршем на сковороді — це гранично просте блюдо, яке не вимагає особливих кухар...
Глазурований шоколадний пиріг
Ніхто не зможе відмовитися від шматочка цього неймовірно смачного пирога! опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Змастити маслом форму для випікання і посипати дно і стінки форми какао. струсити зайве. Просіяти разом з какао борошно, розпушувач і сіль. Електричним міксером на в...
Шоколадне печиво з карамеллю і горіхами
Рецепт приготування печива з шоколадом, ванільним екстрактом, шматочками ірисок і волоськими горіхами. Рецепт солодкого шоколадного ласощів в скарбничку ваших рецептів. кількість порцій: 8-10 розпушувач— 1 Чайна ложка сіль— 1/2 чайних ложки шоколад— 450 грам яйця, великі— 4 штуки ванільний екст...
Густе яблучне повидло на зиму
яблука — корисний і смачний фрукт не тільки в свіжому вигляді, але і у вигляді варення і джемів. Сьогодні я пропоную рецепт густого повидла з яблук. опис приготування: Густе повидло з яблук відмінно підійде на сніданок або полуденок з шматочком свіжого хліба до чаю, кава, молоку. А також у виг...
Сендвічі з яловичиною, болгарським перцем і грибами
Рецепт приготування сендвічів з яловичиною, цибулею, болгарським перцем, білими грибами, сиром і соусом. опис приготування: Ці апетитні ситні сендвічі нагодують несподівано прийшли гостей. вершкового масла— 12 Ст. ложок яловичого стейка— 900 грам сіль і мелений чорний перець— — За смаком жов...
Квасолевий суп Дав Таркарі
Квасолевий суп Дав Таркарі — вегетаріанський суп, який прийшов до нас з Індії. Існує багато різних видів і способів приготування цього супу. Тут пропонується рецепт Дав Таркарі з квасолі! опис приготування: Квасолевий суп Дав Таркарі слід подавати гарячим, разом з хлібом, прикрасивши суп зелен...
Суп з галушок
Ну дуже смачний і неймовірно простий суп! Якщо ви раніше ніколи не робили такої, скоріше записуйте рецепт, як приготувати суп з галушок, і приступайте. Це легке і ситне блюдо для обіду. опис приготування: Суп готую на курячому бульйоні. Тарілочка цієї страви приємно наситить і зігріє вас в буд...
Холодець зі свинини
На моєму святковому столі завжди є місце холодцю зі свинини. Зазвичай я заливаю холодець в одну велику форму і кілька формочок для кексів. Прикрашаю горошком і морквою і подаю з вареною картоплею. опис приготування: Рекомендую варити холодець в скороварці, так ви заощадите час. Отже, як пригот...
Суп в гарбузі
Рецепт приготування гарбузового супу з вершками, кленовим сиропом і мускатним горіхом. опис приготування: Яскравий вершковий суп-пюре з гарбуза настільки ніжний, що встояти перед ним просто неможливо. Ви можете подати суп в звичайних мисках або тарілках, а можете здивувати гостей і піднести йо...
Глазуровані пастернак і морква
Рецепт приготування легкого гарніру з моркви і пастернаку в глазурі з кленового сиропу з беконом і чебрецем. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. На нижню стійку в духовці викласти пастернак, морква, бекон і чебрець в один шар на аркуші для випічки. Полити овочі зверху сиропом...