Рецепт Глазурований шоколадний пиріг

Рецепт Глазурований шоколадний пиріг
Кількість порцій: 10-12 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Ніхто не зможе відмовитися від шматочка цього неймовірно смачного пирога!


опис приготування:

Розігріти духовку до 160 градусів. Змастити маслом форму для випікання і посипати дно і стінки форми какао. струсити зайве.

Просіяти разом з какао борошно, розпушувач і сіль. Електричним міксером на високій швидкості збити вершкове масло і 1 склянка цукру. Додати яйця по одному, збиваючи після кожного додавання. Додати ваніль. Знизити швидкість на низькому рівні. Додати суміш борошна в два заходи, чергуючи їх зі сметаною.

Викласти тісто в підготовлену форму. випікати від 30 до 35 хвилин. Дати охолонути у формі 10 хвилин, потім перекинути на решітку і дати повністю охолонути.

Встановіть стійку з тортом на аркуші для випічки. Залити торт глазур'ю, обережно розрівняти шпателем або столовим ножем, що б покрити. Дати постояти близько 30 хвилин.

При бажанні збити міксером вершки і залишилися 2 столові ложки цукру.

Подавати торт зі збитими вершками і шоколадною стружкою.


  • какао-порошок— 3/4 склянки
  • борошна— 3/4 склянки
  • розпушувача— 1/2 чайних ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • цукру— 1 Склянка
  • великих яйця— 3 штуки
  • екстракту ванілі— 1 Чайна ложка
  • сметани— 1/2 склянки
  • густих вершків— 1 Склянка
  • шоколадна глазур— — За смаком
Розігріти духовку до 160 градусів. Змастити маслом форму для випікання і посипати дно і стінки форми какао. струсити зайве.

Просіяти разом з какао борошно, розпушувач і сіль. Електричним міксером на високій швидкості збити вершкове масло і 1 склянка цукру. Додати яйця по одному, збиваючи після кожного додавання. Додати ваніль. Знизити швидкість на низькому рівні. Додати суміш борошна в два заходи, чергуючи їх зі сметаною.

Викласти тісто в підготовлену форму. випікати від 30 до 35 хвилин. Дати охолонути у формі 10 хвилин, потім перекинути на решітку і дати повністю охолонути.

Встановіть стійку з тортом на аркуші для випічки. Залити торт глазур'ю, обережно розрівняти шпателем або столовим ножем, що б покрити. Дати постояти близько 30 хвилин.

При бажанні збити міксером вершки і залишилися 2 столові ложки цукру.

Подавати торт зі збитими вершками і шоколадною стружкою.


Подібні рецепти

Глазурований кекс з родзинками

Глазурований лосось в меду

Рецепт приготування ніжного кексу з родзинками, горіхами і ароматом коньяку. опис приготування: Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити маслом і посипати борошном. У великій мисці змішати разом борошно, мускатний горіх і розпушувач, відкласти в сторону. В іншій великій мисці, використовуюч...

Глазурований червоний лук

Глазурований червоний лук

Навіть зі звичайного лука ви можете зробити відмінне блюдо: наприклад, смачний гарнір до будь-якого м'яса або рибку. Детально розповім вам про рецепт, як приготувати глазурований червоний лук. опис приготування: цибулевий гарнір? Звучить дуже цікаво і інтригуюче. Багато хто недооцінює цибулю, ...

Глазурований сквош

Глазурований сквош

Сквош - це різновид річної солодкої гарбуза, схожою на кабачок. Спробуйте приготувати корисний і низькокалорійний десерт - сквош в глазурі. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти деко алюмінієвою фольгою і змастити маслом. Викласти шматочки сквошу на лист для випічки. П...

Глазурований солодка картопля з лаймом

Глазурований солодка картопля з лаймом

Сік лайма і кайенский перець додають пікантний смак солодкого картоплі в глазурі з коричневого цукру. опис приготування: Очистити і нарізати солодкий картопля. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні Додати солодка картопля, смажити, помішуючи, поки картопля не почне набувати кор...

Глазурований апельсинове печиво

Глазурований апельсинове печиво

Рецепт приготування апельсинового печива з глазур'ю дарує можливість швидко подати на стіл яскраве додавання до чаю. опис приготування: Цитрусові пишність тесту з апельсиновою цедрою, покрите яскравою глазур'ю не залишить байдужим ні ваших домочадців, ні раптово наскочили гостей. цукру-піск...