Рецепт Сендвічі з яловичиною, болгарським перцем і грибами

Рецепт Сендвічі з яловичиною, болгарським перцем і грибами
Кількість порцій: 8 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування сендвічів з яловичиною, цибулею, болгарським перцем, білими грибами, сиром і соусом.

опис приготування:

Ці апетитні ситні сендвічі нагодують несподівано прийшли гостей.

  • вершкового масла— 12 Ст. ложок
  • яловичого стейка— 900 грам
  • сіль і мелений чорний перець— — За смаком
  • жовтий цибулю— 1 штука
  • зелений болгарський перець— 2 штуки
  • червоний болгарський перець— 2 штуки
  • часнику— 3 зубчики
  • білих грибів— 480 грам
  • Тереза— 1 Склянка
  • Вустершірского соусу— 4 Ст. ложки
  • соусу Табаско— 4 краплі
  • булочок для сендвічів— 8 штук
  • сиру— 8 скибочок
Сендвічі з яловичиною, болгарським перцем і грибами - фото крок 1 1. Нарізати болгарський перець кільцями. Нарізати цибулю і гриби. подрібнити часник. Нарізати яловичий стейк. Приправити сіллю і перцем. Відкласти в сторону. нагріти 4 столові ложки вершкового масла у великій сковороді на сильному вогні. Обсмажити яловичину в дві або три партії, близько 1 1/2 хвилини з кожного боку, до коричневого кольору. Викласти м'ясо на чисту тарілку. Відкласти в сторону.

Сендвічі з яловичиною, болгарським перцем і грибами - фото крок 2 2. Зменшити вогонь до середнього. Додати цибулю, часник, болгарський перець і смажити протягом 3-5 хвилин, до відносної м'якості. Викласти на чисту тарілку. Відкласти в сторону.

Сендвічі з яловичиною, болгарським перцем і грибами - фото крок 3 3. розтопити 2 столові ложки вершкового масла на сковорідці. Додати нарізані гриби і перемішати. влити херес, потім додати вустершірскій соус і соус Табаско. Варити на середньому вогні протягом 5 хвилин, поки рідина не зменшиться приблизно на третину.

Сендвічі з яловичиною, болгарським перцем і грибами - фото крок 4 4. Додати м'ясо і овочі, перемішати. Смажити кілька хвилин, додати херес, Вустерширський соус і соус Табаско при необхідності. Додати 2 столові ложки вершкового масла в кінці. Тримати блюдо гарячим.

Сендвічі з яловичиною, болгарським перцем і грибами - фото крок 5 5. Розрізати булочки для сендвічів навпіл і обсмажити у великій кількості вершкового масла до золотистого кольору і хрусткої скоринки.

Сендвічі з яловичиною, болгарським перцем і грибами - фото крок 6 6. Викласти суміш овочів і м'яса на 4 булочки, полити все половинки булочок залишилися від приготування соусом.

Сендвічі з яловичиною, болгарським перцем і грибами - фото крок 7 7. Викласти шматочок сиру на 4 булочки, смажити 1-2 хвилини на сковороді, поки сир не розплавиться.

Сендвічі з яловичиною, болгарським перцем і грибами - фото крок 8 8. Накрити зверху половинами булочок і відразу ж подавати.

Подібні рецепти

Сендвічі з болгарським перцем

Салат «Кавказький» з болгарським перцем і яловичиною

Легкі вегетаріанські сендвічі з болгарським перцем чудова літня закуска. Я думаю в першу чергу сендвічі оцінять жінки. Я просто насолоджуюся ними. Це зібрання всіх моїх улюблених інгредієнтів! опис приготування: Щоб приготувати сендвічі з болгарським перцем буде потрібно якийсь час і трохи зус...

Сендвічі з тофу і болгарським перцем

Сендвічі з тофу і болгарським перцем

Рецепт приготування азіатських сендвічів з тофу, цибулею, солодким перцем, арахісовим маслом і імбиром. опис приготування: розігріти духовку. Викласти цибулю і перець шкірою вгору на лист для випічки. випікати, перевертаючи цибулю в середині готування, поки не підрум'яниться, від 12 до 15 хвил...

Сендвічі з яловичиною, грибами і швейцарським сиром

Сендвічі з яловичиною, грибами і швейцарським сиром

Рецепт приготування сендвічів з котлетами з яловичини, цибулею, білими грибами, швейцарським сиром і соусом з майонезу, кетчупу і кайенского перцю. опис приготування: Сендвічі з яловичиною і пряним соусом швидко вгамують голод. майонез— 1/3 склянки кетчупу— 2 Ст. ложки кайенского перцю— 1 Ча...

Феттучині з куркою, помідорами і болгарським перцем

Феттучині з куркою, помідорами і болгарським перцем

Рецепт приготування Феттучіні з куркою, болгарським перцем, цибулею, помідорами, білим вином і вершками. При бажанні ви можете додати в блюдо італійську ковбасу, раків або креветки. кількість порцій: 6 курячі грудки без шкіри— 3 штуки суміш спецій— 3 чайних ложки(більше до смаку) паста Феттучин...

Філе курки з болгарським перцем

Філе курки з болгарським перцем

З філе курки і болгарського перцю виходить смачний і дуже красивий рулет. Його можна подавати як в якості гарячого блюда, так і різати на закуску або використовувати в приготуванні бутербродів. опис приготування: Солі можна взагалі не використовувати, т.к. шинка досить солона. Як приготувати ф...