Рецепт Глазуровані пастернак і морква

Рецепт Глазуровані пастернак і морква
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування легкого гарніру з моркви і пастернаку в глазурі з кленового сиропу з беконом і чебрецем.

опис приготування:

Розігріти духовку до 230 градусів. На нижню стійку в духовці викласти пастернак, морква, бекон і чебрець в один шар на аркуші для випічки. Полити овочі зверху сиропом, приправити сіллю і перцем. Добре перемішати.

Випікати в духовці, поки овочі не стануть темно-коричневими, близько 20 хвилин. Вийняти з духовки і добре перемішати овочі. Повернути овочі в духовку і випікати, поки овочі не будуть з усіх боків коричневого кольору, близько 25 хвилин. Прибрати бекон і чебрець, подавати відразу ж.


  • пастернаку (близько 6 шт.), очищеного т розділеного на 2 частини— 550 грам
  • тонкої моркви (близько 12 шт.), очищеної— 340 грам
  • бекону, розрізаних на 4 частини— 4 скибочки
  • гілочок свіжого чебрецю— 10 штук
  • klenovogo сироп— 1/4 склянки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
Розігріти духовку до 230 градусів. На нижню стійку в духовці викласти пастернак, морква, бекон і чебрець в один шар на аркуші для випічки. Полити овочі зверху сиропом, приправити сіллю і перцем. Добре перемішати.

Випікати в духовці, поки овочі не стануть темно-коричневими, близько 20 хвилин. Вийняти з духовки і добре перемішати овочі. Повернути овочі в духовку і випікати, поки овочі не будуть з усіх боків коричневого кольору, близько 25 хвилин. Прибрати бекон і чебрець, подавати відразу ж.


Подібні рецепти

Глазуровані курячі гомілки

Пастернак в духовці

В наступаючий рік Собаки на столі обов'язково має бути м'ясо з кісточкою. Курячі гомілки прекрасно підходять під цю вимогу. Пропоную зробити їх глазурованими за допомогою джему і хрону "; Махеев' ";. опис приготування: Курочка по цьому рецепту виходить дуже пряна: з легкою ноткою лимона, пікан...

Глазуровані свинячі відбивні

Глазуровані свинячі відбивні

Соковиті відбивні зі слідкувати-гострим смаком. Такі не соромно подавати навіть до святкового столу. Поділюся відмінним варіантом, як приготувати глазуровані свинячі відбивні. смачно, просто і цікаво. опис приготування: Для приготування підійде будь-яка частина свинячої тушки без кісток. Соков...

Глазуровані тофу і моркву

Глазуровані тофу і моркву

Рецепт приготування печені з тофу, моркви і цибулі в глазурі з соєвого соусу. опис приготування: розігріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. У великій мисці збити олію, соєвий соус і 1 чайну ложку солі. Додати моркву, перемішати. використовуючи шумовку, викласти моркву на деко. Зру...

Глазурована морква з імбиром

Глазурована морква з імбиром

Дане блюдо особливо актуально в холодну пору року, адже воно володіє абсолютно унікальними зігрівальні властивості. Блюдо вживають і в холодному, і в гарячому вигляді. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування глазурованої моркви з імбиром. З апельсинов...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...