Рецепт Гриби по-корейськи

Рецепт Гриби по-корейськи
Кількість порцій: 3 Час приготування: 10 г. 0 хв.
Вашій увазі пропоную незвичайний спосіб маринування печериць. Це дуже навіть непогана закуска для святкового столу, а для любителів грибів смак цієї страви буде просто знахідкою.

опис приготування:

Про морква по-корейськи все ми чули, пробували і полюбили. Але чому б не впізнати як приготувати гриби по-корейськи і не спробувати щось нове і пікантне?

блюдо незвичайне, часто використовується в салатах, також від себе відкрию маленький секрет, що можна їх використовувати, викладвая на гарячі бутерброди з несолоним і не сильно гострим сиром. виходить відмінно!

Так ось, грибочки по-корейськи набагато цікавіше, ніж просто мариновані, які стоять на стелажах в магазинах. пробуємо готувати!

  • Ріпчаста цибуля— 2 штуки
  • оцет— 3 Ст. ложки
  • Перець болгарський— 1 штука
  • сіль— 1/2 Ст. ложки
  • Масло рослинне— 5 Ст. ложок
  • Червоний мелений перець— За смаком
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • петрушка— 1 пучок
  • Braai— 1 пучок
  • часник— 4 зубчики(подрібнений)
  • печериці— 1 кілограм
  • Перець чилі— 0,5 штуки
1 Починаємо приготування з того, що ретельно миємо грибочки і чистимо їх при необхідності.

2 Далі нарізаємо їх тоненькими скибочками. Ставимо на плиту каструлю з водою, солимо, кладемо туди гриби і проварюємо їх хвилин 10.

3 Повністю зливаємо воду. Ми залишаємо, щоб охололи.

4 Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями, часник подрібнюємо будь-яким зручним способом, чилі нарізаємо дрібно, а болгарський перець - соломкою, але тонкої. готуємо зелень: моєму її ретельно, просушуємо і нарізаємо дуже дрібно.

5 В окремий посуд поміщаємо масло, оцет, цукор, сіль, мелений перець, перемішуємо все і отриманий маринадом заливаємо остиглі грибочки.
Далі додаємо овочі та зелень.

6 Розміщуємо це все в холодильник від 8 до 10 годин.
Смачного!

Подібні рецепти

Фаршировані гриби з цибулею

Білі гриби в горщику

Рецепт приготування запечених білих грибів, фаршированих тушкованим в провині і яловичому бульйоні цибулею, з сиром і петрушкою. опис приготування: Фаршировані гриби стануть відмінною легкою закускою або доповненням до будь-якого гарніру на ваш вибір. вершкового масла— 2 Ст. ложки цибулини— ...

Фаршировані гриби з оливками і горіхами

Фаршировані гриби з оливками і горіхами

Фаршировані гриби з оливками і горіхами - смачне, ситне блюдо, яке ідеально підходить в якості холодної або гарячої закуски на святковий стіл. А помінявши начинку, можна отримувати новий смак. опис приготування: Фарширувати гриби можна різними начинками: м'ясний фарш, рибні консерви, морепроду...

Фаршировані гриби з сиром Брі

Фаршировані гриби з сиром Брі

Рецепт приготування святкової страви. Французька закуска у вигляді фаршированих сиром грибів. кількість порцій: 2 часник— 5 зубчиків гриби— 10+ штук вершкове масло— 1 штука сіль— 1 щіпка(за смаком) сир Брі— 1 штука перше, що потрібно зробити це дуже дрібно порізати часник. Нарізаємо ...

Фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом

Фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом

У пошуку цікавих начинок для грибочків? Один дуже класний і апетитний варіант я як раз підготувала. Не складно, ситно і дійсно смачно! Так що без сумніву рекомендую на замітку рецепт! опис приготування: Перед вами чудова ідея, як приготувати фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом. Поєдн...

Фаршировані гриби в мультиварці

Фаршировані гриби в мультиварці

фаршировані гриби — страва, яке завжди виглядає дуже святково, та до того ж воно ще й дуже смачне. Його можна зробити в духовці, а можна запекти і в мультиварці, адже це і легко, і швидко. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированих грибів в мультиварці, адже печериці ...