Рецепт Соус до люля-кебаб

Рецепт Соус до люля-кебаб
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Люля-кебаб вже давним давно популярний не тільки на Кавказі, але і у нас. Багато обожнюють це блюдо, яке можна приготувати вдома або на природі. Не забудьте доповнити його ароматним соусом!

опис приготування:

Цей соус для люля-кебаб готується на основі томатної пасти. Також в нього входить цибуля, який попередньо слід замаринувати в лимонному соці, щоб позбутися від гіркоти. Пікантності і гостроти соусу додадуть пекучий перець і часник. Щоб дізнатися, як приготувати соус до люля-кебаб, прочитайте цей рецепт.

  • Ріпчаста цибуля— 1 штука(великий)
  • лимон— 1 штука
  • часник— 3 зубчики
  • Перець чилі— 1/2 штуки
  • Томатна паста— 200 мілілітрів
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • Хміль-сунелі— 1 щіпка
  • сіль— За смаком
Соус до люля-кебаб - фото крок 1 Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, вимийте і висушіть. Потім наріжте його кубиками якомога дрібніше. Викладіть подрібнену цибулю в піалку, видавіть до нього лимонний сік. Залиште лук маринуватися на годину.

Соус до люля-кебаб - фото крок 2 Оливкова олія розігрійте в сковороді. Часник очистіть і подрібніть ножем. Додайте нарізаний перець чилі або його сушений аналог.

Соус до люля-кебаб - фото крок 3 Викладіть рубаний часник в оливкове масло і обсмажте його до золотистого кольору. Додайте томатну пасту і сіль, перемішайте і тушкуйте хвилин п'ять, постійно помішуючи.

Соус до люля-кебаб - фото крок 4 Додайте обсмажені часник з томатною пастою до мариновані цибулі. Посипте хмелі-сунелі, ретельно перемішайте і подавайте до столу.

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Люля з баранини на мангалі

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...