Рецепти muscleman.com.ua

Грибна підлива до гречки

Грибна підлива до гречки

Грибочки урізноманітнюють будь-яку страву: від картоплі і м'яса, до овочів і круп! Рекомендую простий рецепт, як приготувати ароматну і смачну грибну підливу до гречки, запишіть його - і не пошкодуєте. опис приготування: Грибочки зі сметаною і томатною пастою (у нашому випадку — кетчуп) — це в...

Спагеті з в'яленими помідорами

Спагеті з в'яленими помідорами

Спагеті є незамінним інгредієнтом на моїй кухні. Коли не знаєш, що приготувати на обід або вечерю або зовсім немає часу, то завжди рятують готові макаронні вироби з заправкою. опис приготування: Сьогодні я поділюся з вами відмінним і незамінним варіантом, як приготувати спагетті з в'яленими по...

Холодець з курячих спинок

Холодець з курячих спинок

простий, дуже апетитний і нескладний у приготуванні холодець з курячих спинок в домашніх умовах прекрасно доповнить ваш новорічний стіл. опис приготування: В рецепт приготування холодцю з курячих спинок найкраще використовувати також ніжки, грудку і лапки. Така різноманітність інгредієнтів дас...

Фалафель

Фалафель

Рецепт приготування фалафель з нуту, лука, петрушки, кінзи і прянощів. опис приготування: Фалафель - арабське блюдо зі смажених в олії кульок нуту. нуту— 1 Склянка цибулини— 1/2 штуки петрушки— 2 Ст. ложки кінзи— 2 Ст. ложки солі— 1 Чайна ложка гострого червоного перцю— 1/2-1  чайних ложки ...

Грібовніца з білих грибів

Японські пельмені «Геда» з горгонзола

Грибний суп з білих сушених грибів в деяких регіонах називають грібовніцей. Цей класичний рецепт грібовніци з білих грибів з перловкою, морквиною і цибулею. Смачно і ситно! опис приготування: Цей простий рецепт грібовніци з білих грибів вам обов'язково сподобається! Такий суп просто вражає сво...

Shtveytsarskaya безе

Shtveytsarskaya безе

Швейцарська меренга або заварний білковий крем ідеально підходить для прикраси тортів, капкейков, тістечок і десертів. Їм також прошаровують рулети, пироги, торти. ділюся рецептом! опис приготування: Нічого складного в приготуванні швейцарської меренги немає. Вона чудово підходить для прикраси...

Гриби по-венесуельські

Гриби по-венесуельські

Ідеальний варіант закуски для будь-якого столу - мариновані грибочки. Їх можна зробити про запас і дістати по приходу гостей або за пару днів до прийому. Спробуйте, як приготувати гриби по-венесуельські. опис приготування: Такі гриби вже самі по собі готову страву, а також їх можна використову...

Філе кети

Філе кети

Кета належить до сімейства червоних (лососевих) риб, але на відміну від сьомги або лосося вона не така жирна. Дуже важливо вміти правильно її приготувати. розповідаю, як приготувати філе кети. опис приготування: Цей спосіб приготування зробить рибку соковитою і ніжною. Замість запікання її в м...

Суп з курячих потрухів з грибами

Суп з курячих потрухів з грибами

Суп з курячих потрухів з грибами - відмінне живильне блюдо, яке прийде на допомогу господині, адже гаряче - це обов'язкова складова будь-якого раціону, як дорослого, так і дитячого. опис приготування: Цей нехитрий рецепт, який підкаже, як приготувати суп з курячих потрухів з грибами, обов'язко...

Шашлик з телятини в кефірі

Шашлик з телятини в кефірі

тепло! Саме час вибиратися на природу з друзями, тому, звичайно ж, треба запастися рецептом для приготування смачного шашлику. Замаринуйте м'ясо за цим рецептом, ваш шашлик вийде відмінним. опис приготування: Багато хто з нас звик, що шашлик з яловичини або телятини виходить жорстким і сухим, ...

Соус «тартар» до м'яса

Соус «тартар» до м'яса

Якщо ви любите соуси, то обов'язково спробуйте "; Тартар ";. Він ідеально поєднується з будь-якими стравами, особливо з м'ясними. Готувати його просто, а смак обов'язково підкорить вас і всіх ваших гостей. опис приготування: 1. Візьміть глибоку миску, натріть в неї на дрібній тертці відвареної...

Грибний суп з глив

Грибний суп з глив

грибні супи — відмінне перше блюдо, популярне у всьому світі. Супи готують з багатьох видів грибів, а я пропоную зварити грибний суп з глив. опис приготування: гливи — гриби з сильним ароматом і яскраво-вираженим смаком. Їх можна смажити, солити і звичайно ж можна зварити з них відмінний суп. ...

Соус «Змій Горинич»

Соус «Змій Горинич»

гострий пряний кисло солодкий соус з черемші і яблук «ЗМЕЙ Горинич» швидко і смачно) опис приготування: на 1 л готового соусу: черемшу моєму, ріжемо ,поміщаємо в глибоку тарілку, додаємо оцет, 1чайної ложки солі, заливаємо окропом, перемішуємо , накриваємо щільно, вкутуємо рушником, залишаємо ...

Яловичина з грибами

Яловичина з грибами

Рецепт приготування м'ясної страви з грибами. Італійська кухня. кількість порцій: 8 яловичина— 900 грам(нарізати кубиками) мука— 2 Ст. ложки вершкове масло— 4 Ст. ложки оливкова олія— 2 Ст. ложки цибулина— 2 штуки(дрібно нарізати) часник— 3 зубчики білі гриби— 220 грам сіль і перець— 2 щіпки(за...

Соус «ткемалі» з базиліком

Соус «ткемалі» з базиліком

Соус "; Ткемалі" — приголомшливо смачний соус, який зазвичай подають до м'ясних страв. Готується він з додаванням ароматної кінзи. Але у мене в родині не всі люблять кінзу, тому я заміняю її на базилік. опис приготування: Готують його з кислих слив сорту "; Ткемалі" з додаванням кінзи, кропу, ...

Галантин

Галантин

У російських книгах часто зустрічається таке зрозумілий «кура безкостая» і «кура кові». Сьогодні ми називаємо таку курку фаршированої або, під впливом французької кухні, галантином. опис приготування: Готуємо курку для фарширування. Для цього знімаємо з курки шкіру разом з крилами і ніжками. З...

Гарячі бутерброди на святковий стіл

Гарячі бутерброди на святковий стіл

Гарячі бутерброди на святковий стіл можна подавати, якщо у вас вони замінять гаряче блюдо або на дитяче свято. Ситні гарячі бутерброди цілком можна подати після легких закусок. опис приготування: Гарячі бутерброди на святковий стіл готуються з тонких шарів шинки і сиру, можна навіть їх пересл...

Шоколадне печиво з еспресо

Шоколадне печиво з еспресо

Печиво виходить хрустким і солодким, з подвійною порцією шоколаду і еспрессо. Десерт дуже сподобається дітям, які без розуму від солодощів, а також любителям аромату кави та вишуканої випічки. опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування шоколадного печива з еспресо. Розтопі...

Філе риби на сковороді

Філе риби на сковороді

Сьогодні я розповім, як приготувати філе риби на сковороді просто, швидко і смачно. Рецепт не буде особливим, проте смак рибки вам сподобається. Приступаємо до приготування! опис приготування: По бажанню, рибку попередньо можна замаринувати в лимонному соку зі спеціями. Так вона вийде ароматні...

Соус до грецького салату

Соус до грецького салату

Хто з нас не знає один з найпопулярніших салатів родом із сонячної Греції? Це легкий овочевий салат, заправка до якого також повинна бути свіжою. Соус до грецького салату приготує кожен. опис приготування: Цей соус підходить не тільки в якості заправки до грецького салату. Він годиться і для м...