Рецепт Грибний суп з глив

Рецепт Грибний суп з глив
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 30 хв.
грибні супи — відмінне перше блюдо, популярне у всьому світі. Супи готують з багатьох видів грибів, а я пропоную зварити грибний суп з глив.

опис приготування:

гливи — гриби з сильним ароматом і яскраво-вираженим смаком. Їх можна смажити, солити і звичайно ж можна зварити з них відмінний суп. Крім того, гливи - справжній подарунок для вегетаріанців, цей гриб багатий вітамінами і мінералами, а також білком. Сьогодні поділюся з вами рецептом, як приготувати грибний суп з глив з помідорами. Рецепт дуже простий і швидкий! До супу відмінно підійдуть грінки з часником або просто свіжий хліб. приємного!

  • гриби гливи— 300 грам
  • Картопля— 3-4 штук
  • морква— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • помідор— 2 штуки
  • кріп— 1/2 пучка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія— 3 Ст. ложки
1 Гриби помийте і наріжте.

2 Овочі очистіть і промийте. Картоплю і помідори наріжте кубиком, моркву соломкою, кріп подрібніть.

3 У каструлю налийте 1,5 -2 л води, доведіть до кипіння і опустіть гриби. через 5 хвилин додайте картоплю, варіть ще 7-8 хвилин.

4 На рослинному маслі обсмажити цибулю з морквою до золотистого кольору.

5 Потім додайте помідори і потім 1-2 хвилини.

6 Надішліть овочі в каструлю з супом, солі і зварювання хвилин 10. Потім вимкніть вогонь, додайте кріп, накрийте каструлю кришкою і дайте постояти 15 хвилин.

7 Смачного!

Подібні рецепти

Суп зі свіжих глив

Суп грибний з глив

З глив виходить просто незрівнянний суп - смачний, ароматний, поживний. До того ж, гриби відомі великою кількістю білка і інших корисних елементів для нашого організму. обов'язково спробуйте! опис приготування: Обов'язково приготуйте суп з глив, якщо трапиться така можливість - вам точно сподо...

Суп з глив з картоплею

Суп з глив з картоплею

Отже, для того, щоб приготувати смачний грибний супчик з вешенками, мені знадобилися такі інгредієнти: картопля, болгарський перець, вода, глива, цибуля і спеції. Все просто. опис приготування: Грибний суп найкраще їсти через годину після приготування, щоб він трохи настоявся, охолов і був ще ...

Стир-Фрай з глив з морквою і овочами

Стир-Фрай з глив з морквою і овочами

Майже свіжі овочі, трохи хрусткі, соковиті і ароматні ... Горіхи і прянощі, пікантний соус. Море користі і задоволення! Zaintrigovanи? тоді готуємо! опис приготування: Стир-Фрай - азіатський спосіб приготування, метод термічної обробки, що полягає в смаженні при високих температурах і постійн...

Грибний холодний суп

Грибний холодний суп

Хочу запропонувати рецепт дуже смачного річного супу з лісовими грибами. Суп на основі сироватки і заправлений сметаною. У складі багато різноманітної зелені, що надає особливого смаку й аромату страви. опис приготування: В даному рецепті використовуємо молочні продукти для заправки супу, можн...

Грибний крем-суп з печериць з вершками

Грибний крем-суп з печериць з вершками

Не знаю, що б приготувати на обід? Тоді пропоную вам відмінну ідею-рецепт, як приготувати грибний крем-суп з печериць з вершками. смачно, ароматно і без зайвого клопоту виходить страва! опис приготування: Цей досить ніжний, в міру ситний грибний крем-суп з печериць з вершками в домашніх умовах...