Рецепт Соус «тартар» до м'яса

Рецепт Соус «тартар» до м'яса
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо ви любите соуси, то обов'язково спробуйте "; Тартар ";. Він ідеально поєднується з будь-якими стравами, особливо з м'ясними. Готувати його просто, а смак обов'язково підкорить вас і всіх ваших гостей.

опис приготування:

1. Візьміть глибоку миску, натріть в неї на дрібній тертці відвареної жовток. Потім до нього додайте сирий жовток, гірчицю, свіжого лимона.

2. Збивайте інгредієнти віночком, потроху вливаючи до них масло.

3. У миску покладіть сметану, вимитий і нарізаний кріп, каперсами. Посоліть і поперчіть інгредієнти. Ретельно їх перемішайте.

4. Поставте миску з готовим соусом в холодильник, щоб він охолов.

Якщо вам цікаво, як приготувати соус "; Тартар" до м'яса, то прочитайте цей рецепт. Він виходить дуже легким, з кислинкою. Можна їсти ложечкою, а можна намазувати на хлібець.


  • Варёные желтки— 2 штуки
  • сирий жовток— 1 штука
  • Дижонская гірчиця— 1 Ст. ложка
  • Оливкова олія— 2/3 склянки
  • крем— 2 Ст. ложки
  • каперсами— 2 Ст. ложки
  • Подрібнені мариновані огірки— 2 Ст. ложки
  • Дрібно рубана зелень кропу— 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік— 1 Ст. ложка(или белый винный уксус)
  • сіль, чорний мелений перець— За смаком
1. Візьміть глибоку миску, натріть в неї на дрібній тертці відвареної жовток. Потім до нього додайте сирий жовток, гірчицю, свіжого лимона.

2. Збивайте інгредієнти віночком, потроху вливаючи до них масло.

3. У миску покладіть сметану, вимитий і нарізаний кріп, каперсами. Посоліть і поперчіть інгредієнти. Ретельно їх перемішайте.

4. Поставте миску з готовим соусом в холодильник, щоб він охолов.

Якщо вам цікаво, як приготувати соус "; Тартар" до м'яса, то прочитайте цей рецепт. Він виходить дуже легким, з кислинкою. Можна їсти ложечкою, а можна намазувати на хлібець.


Подібні рецепти

Тартар соус

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'яса muscleman.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Ре...' at line 1

Популярний у всьому світі соус тартар зазвичай подається до риби, але так само може бути хорошим доповненням до морепродуктів, овочам і м'ясу. До вашої уваги — простий рецепт соусу тартар. опис приготування: тартар (французький. Татарський соус) - класичний французький холодний соус, який пода...

Грибний соус до м'яса

Грибний соус до м'яса

Цей соус приготований на основі печериць і вершків, він має ніжну консистенцію і приємний аромат. Підходить до м'ясних страв, а також страв з курки, овочам і пасті. опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування грибного соусу до м'яса. За великим рахунком, цей соус є універса...

Соус до м'яса «гусарський»

Соус до м'яса «гусарський»

Соус до м'яса з окосту, лука, часнику, бульйону, білого вина і зелені є стравою французької кухні. Соус «Гусарський» особливо добре подавати до смаженої свинини. опис приготування: приготування: розтопити 1 столову ложку масла в сковороді. Додати подрібнений окіст, дрібно нарізану цибулину і ч...

Соус до м'яса

Соус до м'яса

Соуси і приправи надають нашим стравам пікантності та оригінальності. Підкреслити смак м'яса допоможуть різні соуси. Особисто мені дуже подобається грибний соус. Ділюся з вами його рецептом. опис приготування: Оскільки мені дуже подобаються гриби, я вважаю, що такий соус підійде до абсолютно б...

Ялинка з м'яса

Ялинка з м'яса

Не за горами новорічні свята і ми намагаємося здивувати наших гостей. Відмінним варіантом оформлення закуски є новорічна ялинка з м'яса. У нашому випадку візьмемо копчену ковбасу. опис приготування: Елементарний рецепт приготування новорічної ялинки з м'яса. Така закуска стане відмінною прикра...