Рецепт Соус «Змій Горинич»

Рецепт Соус «Змій Горинич»
Кількість порцій: 20 Час приготування: 2 г. 0 хв.
гострий пряний кисло солодкий соус з черемші і яблук «ЗМЕЙ Горинич» швидко і смачно)

опис приготування:

на 1 л готового соусу: черемшу моєму, ріжемо ,поміщаємо в глибоку тарілку, додаємо оцет, 1чайної ложки солі, заливаємо окропом, перемішуємо , накриваємо щільно, вкутуємо рушником, залишаємо на 20 хвилин. зливаємо розсіл, трохи промиваємо окропом від залишків солі. Банки з кришкою, що загвинчується промити, ретельно протерти, podsushity. Кладемо в них ( все навпіл) томатну пасту, перець, корицю, хміль сунелі, ретельно розмішуємо, пробуємо на сіль, додаємо до смаку .Трем яблука і часник на дрібній тертці, додаємо в банку терті яблука , черемшу і дрібно нарізану зелень, заливаємо окропом, ретельно заважаємо, знову пробуємо, якщо не сильно кисло, можна ще ложку томатної пасти. Знову окропом до горлечка, розмішуємо , ставимо в мікрохвильовку на хвилину, витягуємо, ретельно закручуємо, щільно, і в тепле місце на 2 години кришками вниз. Усе. Я вважаю за краще потім зберігати в холодильнику, але повірте, довго не пролежить, набагато смачніше і корисніше ніж магазинні кетчупи і соуси, я думаю гострий кисло солодкий соус особливо оцінять чоловіки)))

Смачного)

  • цибуля— 150 грам(свіжа)
  • томатна паста— 4 Ст. ложки(іранська або краснодарська)
  • обкладинка— 1 Чайна ложка(мелена)
  • чорний перець— 1 Чайна ложка(мелений)
  • часник— 2 зубчики
  • оцет яблучний— 2 Ст. ложки(можна столовий)
  • сіль— 1,5 чайних ложки(можна трохи більше до смаку)
  • хміль сунелі— 1 Чайна ложка
  • кріп— 50 грам(свіжий)
  • петрушка— 50 грам(свіжа)
  • банку з закручується кришкою 0,5 л— 2 штуки
на 1 л готового соусу: черемшу моєму, ріжемо ,поміщаємо в глибоку тарілку, додаємо оцет, 1чайної ложки солі, заливаємо окропом, перемішуємо , накриваємо щільно, вкутуємо рушником, залишаємо на 20 хвилин. зливаємо розсіл, трохи промиваємо окропом від залишків солі. Банки з кришкою, що загвинчується промити, ретельно протерти, podsushity. Кладемо в них ( все навпіл) томатну пасту, перець, корицю, хміль сунелі, ретельно розмішуємо, пробуємо на сіль, додаємо до смаку .Трем яблука і часник на дрібній тертці, додаємо в банку терті яблука , черемшу і дрібно нарізану зелень, заливаємо окропом, ретельно заважаємо, знову пробуємо, якщо не сильно кисло, можна ще ложку томатної пасти. Знову окропом до горлечка, розмішуємо , ставимо в мікрохвильовку на хвилину, витягуємо, ретельно закручуємо, щільно, і в тепле місце на 2 години кришками вниз. Усе. Я вважаю за краще потім зберігати в холодильнику, але повірте, довго не пролежить, набагато смачніше і корисніше ніж магазинні кетчупи і соуси, я думаю гострий кисло солодкий соус особливо оцінять чоловіки)))

Смачного)

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Вершковий соус (оригінальний рецепт)

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...