Рецепт Фалафель

Рецепт Фалафель
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування фалафель з нуту, лука, петрушки, кінзи і прянощів.

опис приготування:

Фалафель - арабське блюдо зі смажених в олії кульок нуту.

  • нуту— 1 Склянка
  • цибулини— 1/2 штуки
  • петрушки— 2 Ст. ложки
  • кінзи— 2 Ст. ложки
  • солі— 1 Чайна ложка
  • гострого червоного перцю— 1/2-1  чайних ложки
  • часнику— 4 зубчики
  • кмину— 1 Чайна ложка
  • розпушувача— 1 Чайна ложка
  • борошна— 4-6 Ст. ложок
Фалафель - фото крок 1 1. Крупно нарізати цибулину, щоб вийшов приблизно 1 склянка. Дрібно нарізати кінзу і петрушку. нарізати помідор, цибуля і болгарський перець для прикраси. Покласти нут у велику миску і додати достатню кількість холодною водою, щоб вона покривала нут, приблизно на 5 см. Замочити на ніч, потім процідити. Помістити нут і цибулю в миску кухонного комбайна. Додати зелень петрушки, кінзи, сіль, червоний перець, часник і кмин. Перемішати до однорідної консистенції.

Фалафель - фото крок 2 2. Додати розпушувач, 4 столові ложки борошна і перемішати. Сформувати з тіста невелика куля. Якщо тісто прилипає до рук, додати додаткову борошно. Викласти тісто в миску, накрити і поставити в холодильник на кілька годин.

Фалафель - фото крок 3 3. Сформувати з суміші невеликі кульки розміром з волоський горіх. Нагріти олію в глибокій каструлі або сковороді і обсмажити 1 кулька для тестування. Якщо він розпадеться, додати трохи більше борошна.

Фалафель - фото крок 4 4. Потім обсмажити близько 6 кульок одночасно протягом кілька хвилин з кожного боку до золотистого кольору. Обсушити кульки на паперових рушниках.

Фалафель - фото крок 5 5. Викласти кульки на лаваш і прикрасити нарізаними помідором, цибулею і болгарським перцем. Полити соусом Тахіна, розведеним водою, і подавати.

Подібні рецепти

Фалафель з нуту

Найшвидший і соковитий баклажан (для 15 хвилин)

єгипетське блюдо — фалафель з нуту сподобається любителям вегетаріанської кухні. Процес приготування кілька громіздкий, так як нут потрібно замочувати цілу добу. Але чому б не спробувати?! опис приготування: Фалафель з нуту подавайте з соусом з йогурту з тахини. Taxini — це густа паста з мелен...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...