Рецепт Суп польовий
Якщо ви хоча б раз були в їдальні санаторію або дитячого табору, то напевно їли суп польовий. Приготування страви вдома має свій плюс — ви можете зробити його таким, яким хочете.
опис приготування:
Якщо суп польовий здається вам занадто нудним, то пропоную вам приготувати його за цим рецептом. Ви можете коригувати кількість і різноманітність інгредієнтів, приготувавши в результаті це блюдо по-справжньому смачним для вас.
- свинячі ребра— 400-500 грам
- Грудинка— 150-200 грам
- пшоно— 200 грам
- гриби— 200 грам
- цибулина— 1 штука
- морква— 1 штука
- Картопля— 3-4 штук
- сіль— 1 щіпка
- перець— 1 щіпка
- Лавровий лист— 1-2 штук
- Рослинна олія— 1-2 Ст. ложок
2. На сковороду налити трохи рослинного масла і добре розігріти. Помити і просушити свинячі ребра. Надіслати на сковороду і смажити до напівготовності.
3. Коли ребра стануть підсмаженими, зняти їх з вогню.
4. Цибулину очистити і нарізати маленькими кубиками. У каструлю налити воду і відправити на вогонь.
5. У киплячу воду відправити ребра.
6. Грудинку нарізати тонкими смужками і відправити на сковороду, де смажилися ребра.
7. Морква вимити і почистити. Нарізати невеликими брусочками або натерти на крупній тертці.
8. Цибулю і моркву відправити на сковороду з грудинкою.
9. Гриби вимити і просушити. Нарізати невеликими шматочками і теж відправити на сковороду. Якщо грибів немає, то не впадайте у відчай, вони зовсім не обов'язкові.
10. У цей час можна вимити і почистити картоплю. Нарізати невеликими шматочками і відправити на сковороду.
11. Коли ребра будуть готові, відправити в каструлю добре промите пшоно.
12. Коли бульйон закипить, відправити в каструлю весь вміст сковороди.
13. посолити, поперчити суп і покласти лавровий лист. Можна також додати інші улюблені спеції. Суп польовий в домашніх умовах вариться з засмажкою до готовності пшона і картоплі. Подавати на стіл можна відразу.
Подібні рецепти
Гороховий суп класичний рецепт
Деякі рецепти дісталися до нас з давніх часів. звичайно, технологію їх створення ми підстроюємо під себе, але багато інгредієнтів зберігаються. дивіться, як приготувати суп "; Польовий" з просом. опис приготування: Цей супчик цілком можна вживати під час посту, також він підходить для вегетарі...
Фаршировані макарони черепашки з грибами
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...