Рецепти muscleman.com.ua
![Гігантські креветки](https://kuhari.com.ua/img/gigantskie_krevetki-449150.webp)
Гігантські креветки
зробив, у мене була мрія: купити купу креветок і з'їсти все самій. І я виконала її! Знайшла дуже смачний рецепт, але вельми простий, і мій вечір пройшов на ура. хоча чоловік, звичайно, пару штучок вкрав. опис приготування: Таке блюдо підійде для компанії друзів під пиво. Воно відмінно поєднуєт...
![Фрикадельки для супу](https://kuhari.com.ua/img/frikadelki_dlya_supa-389524.webp)
Фрикадельки для супу
Суп з фрикадельками - це легкий, смачний бульйон з м'ясними кульками. Мені подобається рецепт, як приготувати фрикадельки для супу. Їх можна зберігати в морозилці, а потім швидко приготувати першу страву. опис приготування: Я найчастіше готую фрикадельки з свинячого фаршу. Він досить жирний, т...
![Суп з куркою і галушками](https://kuhari.com.ua/img/sup_s_kuricei_i_kleckami-18550.webp)
Суп з куркою і галушками
Рецепт приготування супу з курячими грудками, селерою, вареними яйцями і галушками. опис приготування: Вершковий густий суп з куркою і селерою порадує вас своїм ніжним насиченим смаком. Готова борошняна суміш, використовувана в рецепті, являє собою поєднання борошна, рослинного жиру, солі і ро...
![Шоколадний крем-ганаш для десертів](https://kuhari.com.ua/img/shokoladnii_krem-ganash_dlya_desertov-544023.webp)
Шоколадний крем-ганаш для десертів
Шоколадний крем-ганаш підходить для добавки в десерти, для капкейков і покриття поверхні тортів. При кімнатній температурі крем-ганаш зберігає свій блиск і залишається стабільним, не розтікається. опис приготування: Дивіться простий рецепт, як приготувати шоколадний крем-ганаш для десертів. Ар...
![Вершковий суп з лососем і креветками](https://kuhari.com.ua/img/slivochnii_sup_s_lososem_i_krevetkami-408023.webp)
Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)
Цей вершковий суп сподобається навіть тим, хто не любить звичайну юшку. У ньому поєдналося все: ніжність філе лосося і креветок, пікантність маслин і оливок в вершковому бульйоні. А готується всього за півгодини! опис приготування: Перед вами - легкий і швидкий рецепт, як приготувати вершковий...
![Харчо з яловичини по-грузинськи](https://kuhari.com.ua/img/harcho_iz_govyadini_po-gruzinski-87357.webp)
Харчо з яловичини по-грузинськи
Харчо з яловичини по-грузинськи — ситний і ароматний м'ясний суп. Приготувати його зовсім нескладно. При приготуванні харчо ми будемо використовувати багато зелені, гострий перчик, помідори і рис. опис приготування: Харчо з яловичини по-грузинськи можна урізноманітнити волоськими горіхами. Для...
![Сердечка в соєвому соусі](https://kuhari.com.ua/img/serdechki_v_soevom_souse-554790.webp)
Сердечка в соєвому соусі
курячі сердечка, мариновані в соєвому соусі, і тушковані в томатно-вершковому соусі, - блюдо для всієї родини. Сердечка виходять соковиті і дуже ароматні. Заходьте і дивіться рецепт! опис приготування: За цим рецептом можна готувати будь-які сердечка, необов'язково курячі, тільки більші серця ...
![Голландський пудинг](https://kuhari.com.ua/img/gollandskii_puding-7367.webp)
Голландський пудинг
Рецепт приготування голландського хлібного пудингу. опис приготування: Розігріти духовку до 325 градусів. Збити яйця. Додати халф енд халф, цукор, ваніль, корицю, мускатний горіх і ретельно перемішати. Вилити цю суміш на хліб нарізаний кубиками і злегка перемішати. Залийте суміш у форму для ви...
![Суп з крабових паличок](https://kuhari.com.ua/img/sup_iz_krabovih_palochek-418578.webp)
Суп з крабових паличок
У мене є один рецепт, як приготувати суп з крабових паличок. Смак його не побоюся порівняти з марсельської юшкою на швидку руку. Ідеально підходить для зайнятих домогосподарок, холостяків або студентів. опис приготування: Такий суп виходить легким, без зайвих калорій, але в той же час наварист...
![Густий суп](https://kuhari.com.ua/img/gustoi_sup-107308.webp)
Густий суп
Густий суп будемо варити з яловичих реберець з пивом і овочами. Густий суп — ця страва, яке поєднує в собі відразу перше і друге. Суп виходить наваристий, ситний, красивий і дуже смачний. опис приготування: Густий суп вариться досить довго. близько 3 годин, але насправді, справ там на 20 хвили...
![Суфле з відвареної риби парове](https://kuhari.com.ua/img/sufle_iz_otvarnoi_ribi_parovoe-174797.webp)
Суфле з відвареної риби парове
Ніжне і смачне суфле дуже сподобається і діткам, і дорослим. А готується воно дуже просто і швидко. опис приготування: Суфле з відвареної риби — прекрасне блюдо, яке підійде і дитині, і дорослому. Його можна приготувати на святковий стіл і подати з смачним соусом — воно піде на "; ура ";. Це н...
![Листковий салат з рибними консервами](https://kuhari.com.ua/img/sloenii_salat_s_ribnimi_konservami-140073.webp)
Листковий салат з рибними консервами
Розповім вам сьогодні, як приготувати листковий салат з рибними консервами, або "; Легку Мімозу ";, як я його називаю. А легким цей салат є тому, що ні картоплі, ні рису в складі немає! опис приготування: головне, що можна сказати про це простому рецепті листкового салату з рибними консервами,...
![Холодець в пляшці](https://kuhari.com.ua/img/holodec_v_butilke-240015.webp)
Холодець в пляшці
Чого тільки не придумають? Ось ви знали, як приготувати холодець в пляшці? В цілому цілком звичайний холодець зі звичним смаком і запахом, але за рахунок заморозки в пляшці, холодець має форму свинюшки опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування холодцю в пляшці. З м'ясних ін...
![Гриби по-венесуельські](https://kuhari.com.ua/img/gribi_po-venesuelski-327516.webp)
Гриби по-венесуельські
Ідеальний варіант закуски для будь-якого столу - мариновані грибочки. Їх можна зробити про запас і дістати по приходу гостей або за пару днів до прийому. Спробуйте, як приготувати гриби по-венесуельські. опис приготування: Такі гриби вже самі по собі готову страву, а також їх можна використову...
![Суп з беконом, білою квасолею і салатом](https://kuhari.com.ua/img/sup_s_bekonom_beloi_fasoliu_i_salatom-8855.webp)
Суп з беконом, білою квасолею і салатом
Рецепт приготування супу з копченим ароматом бекону, білою квасолею і зеленню. опис приготування: Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. Додати бекон і смажити, помішуючи, до хрусткої скоринки, близько 12 хвилин. Викласти в тарілку. Додати цибулю і цибулю-шалот в каструлю, смажит...
![Солоні огірки хрусткі](https://kuhari.com.ua/img/solenie_ogurci_hrustyashie-64456.webp)
Солоні огірки хрусткі
Солоні огірки хрусткі я готую довго, але вся метушня виправдовується, коли гості хвалять твої огірочки і не можуть нахвалитися. Я розповім вам секрети моїх солоних огірків — хрустких і дуже смачних! опис приготування: Солоні огірки виходять хрусткі, тому що ви заливаєте їх остиглим розсолом. ...
![Шарлотка з яблуками (майстер клас)](https://kuhari.com.ua/img/sharlotka_s_yablokami_master-klass-423173.webp)
Шарлотка з яблуками (майстер клас)
У кожної господині свій рецепт шарлотки, цього всіма улюбленого яблучного пирога. І якщо вже вам показувати, як приготувати шарлотку з яблуками (майстер клас), то пропоную просто шикарний варіант. опис приготування: За цим рецептом шарлотка завжди виходить повітрям, високою, з тануть шматочкам...
![Грибний стейк Салісбурі](https://kuhari.com.ua/img/gribnoi_steik_salisburi-50354.webp)
Грибний стейк Салісбурі
Рецепт приготування традиційних британських стейків з яловичого фаршу з грибами в світлому бульйоні консоме. опис приготування: Не більше трьох чвертей години забере у вас приготування класичних грибних стейків «Салисбури», а от вражень від чудового блюда вистачить набагато довше! кукурудзя...
![Грибна запіканка з картоплею](https://kuhari.com.ua/img/gribnaya_zapekanka_s_kartofelem-166152.webp)
Грибна запіканка з картоплею
Просте блюдо і одночасно смачне і ситне. А грибочки надають своєрідний і неповторний аромат і смак. обов'язково спробуйте! опис приготування: Це смачне блюдо готуйте так: подрібніть цибулю, морква і поріжте гриби. Обсмажте окремо гриби з цибулею і морква з невеликою кількістю цибулі. Коли морк...
![Яловича печінка з червоною цибулею](https://kuhari.com.ua/img/govyajya_pechenka_s_krasnim_lukom-2731.webp)
Яловича печінка з червоною цибулею
Рецепт приготування яловичий печінки. Французька кухня, провінція Прованс. кількість порцій: 4 govyazhyey печінки— 800 грам червоні цибулини— 2 штуки невелика варений буряк— 1 штука вершкового масла— 100 грам білого винного оцту— 1 Ст. ложка лимон— 1 штука сіль, перець— 1 штука(за смаком) ...