Рецепти muscleman.com.ua

Гігантські креветки

Гігантські креветки

зробив, у мене була мрія: купити купу креветок і з'їсти все самій. І я виконала її! Знайшла дуже смачний рецепт, але вельми простий, і мій вечір пройшов на ура. хоча чоловік, звичайно, пару штучок вкрав. опис приготування: Таке блюдо підійде для компанії друзів під пиво. Воно відмінно поєднуєт...

Фрикадельки для супу

Фрикадельки для супу

Суп з фрикадельками - це легкий, смачний бульйон з м'ясними кульками. Мені подобається рецепт, як приготувати фрикадельки для супу. Їх можна зберігати в морозилці, а потім швидко приготувати першу страву. опис приготування: Я найчастіше готую фрикадельки з свинячого фаршу. Він досить жирний, т...

Суп з куркою і галушками

Суп з куркою і галушками

Рецепт приготування супу з курячими грудками, селерою, вареними яйцями і галушками. опис приготування: Вершковий густий суп з куркою і селерою порадує вас своїм ніжним насиченим смаком. Готова борошняна суміш, використовувана в рецепті, являє собою поєднання борошна, рослинного жиру, солі і ро...

Шоколадний крем-ганаш для десертів

Шоколадний крем-ганаш для десертів

Шоколадний крем-ганаш підходить для добавки в десерти, для капкейков і покриття поверхні тортів. При кімнатній температурі крем-ганаш зберігає свій блиск і залишається стабільним, не розтікається. опис приготування: Дивіться простий рецепт, як приготувати шоколадний крем-ганаш для десертів. Ар...

Вершковий суп з лососем і креветками

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Цей вершковий суп сподобається навіть тим, хто не любить звичайну юшку. У ньому поєдналося все: ніжність філе лосося і креветок, пікантність маслин і оливок в вершковому бульйоні. А готується всього за півгодини! опис приготування: Перед вами - легкий і швидкий рецепт, як приготувати вершковий...

Харчо з яловичини по-грузинськи

Харчо з яловичини по-грузинськи

Харчо з яловичини по-грузинськи — ситний і ароматний м'ясний суп. Приготувати його зовсім нескладно. При приготуванні харчо ми будемо використовувати багато зелені, гострий перчик, помідори і рис. опис приготування: Харчо з яловичини по-грузинськи можна урізноманітнити волоськими горіхами. Для...

Сердечка в соєвому соусі

Сердечка в соєвому соусі

курячі сердечка, мариновані в соєвому соусі, і тушковані в томатно-вершковому соусі, - блюдо для всієї родини. Сердечка виходять соковиті і дуже ароматні. Заходьте і дивіться рецепт! опис приготування: За цим рецептом можна готувати будь-які сердечка, необов'язково курячі, тільки більші серця ...

Голландський пудинг

Голландський пудинг

Рецепт приготування голландського хлібного пудингу. опис приготування: Розігріти духовку до 325 градусів. Збити яйця. Додати халф енд халф, цукор, ваніль, корицю, мускатний горіх і ретельно перемішати. Вилити цю суміш на хліб нарізаний кубиками і злегка перемішати. Залийте суміш у форму для ви...

Суп з крабових паличок

Суп з крабових паличок

У мене є один рецепт, як приготувати суп з крабових паличок. Смак його не побоюся порівняти з марсельської юшкою на швидку руку. Ідеально підходить для зайнятих домогосподарок, холостяків або студентів. опис приготування: Такий суп виходить легким, без зайвих калорій, але в той же час наварист...

Густий суп

Густий суп

Густий суп будемо варити з яловичих реберець з пивом і овочами. Густий суп — ця страва, яке поєднує в собі відразу перше і друге. Суп виходить наваристий, ситний, красивий і дуже смачний. опис приготування: Густий суп вариться досить довго. близько 3 годин, але насправді, справ там на 20 хвили...

Суфле з відвареної риби парове

Суфле з відвареної риби парове

Ніжне і смачне суфле дуже сподобається і діткам, і дорослим. А готується воно дуже просто і швидко. опис приготування: Суфле з відвареної риби — прекрасне блюдо, яке підійде і дитині, і дорослому. Його можна приготувати на святковий стіл і подати з смачним соусом — воно піде на "; ура ";. Це н...

Листковий салат з рибними консервами

Листковий салат з рибними консервами

Розповім вам сьогодні, як приготувати листковий салат з рибними консервами, або "; Легку Мімозу ";, як я його називаю. А легким цей салат є тому, що ні картоплі, ні рису в складі немає! опис приготування: головне, що можна сказати про це простому рецепті листкового салату з рибними консервами,...

Холодець в пляшці

Холодець в пляшці

Чого тільки не придумають? Ось ви знали, як приготувати холодець в пляшці? В цілому цілком звичайний холодець зі звичним смаком і запахом, але за рахунок заморозки в пляшці, холодець має форму свинюшки опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування холодцю в пляшці. З м'ясних ін...

Гриби по-венесуельські

Гриби по-венесуельські

Ідеальний варіант закуски для будь-якого столу - мариновані грибочки. Їх можна зробити про запас і дістати по приходу гостей або за пару днів до прийому. Спробуйте, як приготувати гриби по-венесуельські. опис приготування: Такі гриби вже самі по собі готову страву, а також їх можна використову...

Суп з беконом, білою квасолею і салатом

Суп з беконом, білою квасолею і салатом

Рецепт приготування супу з копченим ароматом бекону, білою квасолею і зеленню. опис приготування: Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. Додати бекон і смажити, помішуючи, до хрусткої скоринки, близько 12 хвилин. Викласти в тарілку. Додати цибулю і цибулю-шалот в каструлю, смажит...

Солоні огірки хрусткі

Солоні огірки хрусткі

Солоні огірки хрусткі я готую довго, але вся метушня виправдовується, коли гості хвалять твої огірочки і не можуть нахвалитися. Я розповім вам секрети моїх солоних огірків — хрустких і дуже смачних! опис приготування: Солоні огірки виходять хрусткі, тому що ви заливаєте їх остиглим розсолом. ...

Шарлотка з яблуками (майстер клас)

Шарлотка з яблуками (майстер клас)

У кожної господині свій рецепт шарлотки, цього всіма улюбленого яблучного пирога. І якщо вже вам показувати, як приготувати шарлотку з яблуками (майстер клас), то пропоную просто шикарний варіант. опис приготування: За цим рецептом шарлотка завжди виходить повітрям, високою, з тануть шматочкам...

Грибний стейк Салісбурі

Грибний стейк Салісбурі

Рецепт приготування традиційних британських стейків з яловичого фаршу з грибами в світлому бульйоні консоме. опис приготування: Не більше трьох чвертей години забере у вас приготування класичних грибних стейків «Салисбури», а от вражень від чудового блюда вистачить набагато довше! кукурудзя...

Грибна запіканка з картоплею

Грибна запіканка з картоплею

Просте блюдо і одночасно смачне і ситне. А грибочки надають своєрідний і неповторний аромат і смак. обов'язково спробуйте! опис приготування: Це смачне блюдо готуйте так: подрібніть цибулю, морква і поріжте гриби. Обсмажте окремо гриби з цибулею і морква з невеликою кількістю цибулі. Коли морк...

Яловича печінка з червоною цибулею

Яловича печінка з червоною цибулею

Рецепт приготування яловичий печінки. Французька кухня, провінція Прованс. кількість порцій: 4 govyazhyey печінки— 800 грам червоні цибулини— 2 штуки невелика варений буряк— 1 штука вершкового масла— 100 грам білого винного оцту— 1 Ст. ложка лимон— 1 штука сіль, перець— 1 штука(за смаком) ...