Рецепт Шарлотка з яблуками (майстер клас)
У кожної господині свій рецепт шарлотки, цього всіма улюбленого яблучного пирога. І якщо вже вам показувати, як приготувати шарлотку з яблуками (майстер клас), то пропоную просто шикарний варіант.
опис приготування:
За цим рецептом шарлотка завжди виходить повітрям, високою, з тануть шматочками яблук і незрівнянно смачної цукрової скоринкою. Такий пиріг можна приготувати і для сімейного чаювання, і запропонувати гостям. початківці господині, не лякайтеся великої кількості кроків в рецепті. Вони потрібні для того, щоб розповісти всі подробиці. Насправді приготувати шарлотку дуже просто. Уважно прочитайте рецепт і готуйте із задоволенням!
- яблуко— 800-900 грам(кисло-солодке)
- яйце— 5 штук
- цукор— 200 грам(+ 2 ст. L. для посыпки)
- ванілін— 1 щіпка
- борошно— 160 грам
- обкладинка— 1 Ст. ложка
- крохмаль— 2 Ст. ложки
- Вершкове масло— 50 грам
- Масло рослинне— 1 Ст. ложка(для змащування форми)
- сік лимонний— 1 Ст. ложка
Яйця збийте міксером в легку піну. Додаючи по частинах цукор, продовжуйте збивати на високій швидкості міксера протягом 7-10 хвилин до повного розчинення цукру. При такій кількості яєць і ретельному їх збиванні розпушувач не додають.
Додайте борошно в 2-3 прийому, перемішуючи лопаткою методом складання, тобто знизу-вгору.
Увімкніть духовку на 180 ° С, вона повинна добре прогрітися. Яблука очистіть і видаліть серцевину. Наріжте всі яблука, Крім одного, на кубики по 0,5 см. Одне яблуко наріжте тонкими часточками. Бризніть на яблука лимонним соком.
Змішайте крохмаль з корицею і обваляйте в цій суміші шматочки яблук.
Форму для запікання (д - 24 см) змастіть рослинною олією. Помістіть в форму за допомогою ложки 1/3 частина тесту.
Зверху викладайте яблучні кубики. І знову ложкою - інше тісто.
Зверху - пластинки яблук, які змастіть розтопленим маслом.
посипте 2 ст. L. цукру для смачної хрусткої скоринки. Поставте пиріг в розігріту духовку на 45-60 хвилин. Випікайте до сухої шпажки, за часом орієнтуйтеся по своїй духовці.
Дайте пирогу охолонути у формі, а потім акуратно виймайте.
Смачного!
хочете шматочок?
Подібні рецепти
Омлет з помідорами (майстер клас)
Ці шоколадні пончики обов'язково припадуть до душі дітям. Та й дорослі-ласуни теж не відмовляться від них. Цікавий спосіб приготування без борошна робить рецепт ще більш цікавим! опис приготування: Чим же можна доповнити рецепт цих пончиків? думаю, що можна додати дрібку кориці, нарізані шмато...
Спіральки з шоколаду (майстер клас)
Декорування десертів - це справжнє мистецтво. Поки не спробуєш, не зрозуміло, наскільки це складно або просто. Хочу розповісти вам, як приготувати спіральки з шоколаду в домашніх умовах. опис приготування: Шоколадні спіральки можна готувати з будь-якого шоколаду, але, судячи з мого досвіду, оп...
Шарлотка дієтична з яблуками
Шарлотка завжди буде однією з найпопулярніших випічок. Але не всі можуть дозволити собі насолодитися цим пирогом, тому ми пропонуємо сьогодні приготувати дієтичну шарлотку з яблуками. опис приготування: Справа в тому, що ми знизимо зміст таких продуктів як пшеничне борошно, цукор. Змішаємо їх ...
Шарлотка на сирному тісті з яблуками
Шарлотка на сирному тісті з яблуками буде вашим улюбленим блюдом, тому що готується вона вкрай просто, швидко і безтурботним. Вам не доведеться стояти цілий день біля плити, щоб приготувати пиріг. опис приготування: Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати шарлотку на сирному тісті з яблуками,...
Шарлотка з брусницею і яблуками
Шарлотка з брусницею і яблуками — смачна ароматна випічка, яку варто подати навіть самих важливим гостям. У сезон брусниці та яблук я дуже рекомендую цю дивну шарлотку! дивимося рецепт. опис приготування: Шарлотку з брусницею і яблуками можна посипати горіхами, а можна готувати і без них. Бру...