Рецепт Суфле з відвареної риби парове
Ніжне і смачне суфле дуже сподобається і діткам, і дорослим. А готується воно дуже просто і швидко.
опис приготування:
Суфле з відвареної риби — прекрасне блюдо, яке підійде і дитині, і дорослому. Його можна приготувати на святковий стіл і подати з смачним соусом — воно піде на "; ура ";. Це ніжне блюдо чудово підходить для дієтичного та лікувального харчування. Рецепт приготування суфле з відвареної риби на пару — ну дуже простий і я з радістю поділюся їм з вами.
1. Якщо у вас вже готове рибне філе — прекрасно, процес підготовки спроститься. Якщо у вас риба цілком — її необхідно обробити на філе. Прибрати кісточки.
2. Зваримо рибу в невеликій кількості води. варити її недовго — хвилин 8-10 після закипання.
3. Остудити відварену рибу, тепер нам буде зручно ще раз перевірити її на наявність кісточок. З відвареної риби вони дуже добре видаляються.
4. Очищене від кісточок філе пропускаємо через м'ясорубку або подрібнюємо блендером.
5. У сковорідку наливаємо молоко, додаємо борошно і добре розмішуємо. Доводимо до кипіння. Додаємо вершкове масло. Отримуємо білий соус.
6. Змішуємо подрібнену відварну рибу, соус і жовток. Солимо і добре розмішуємо.
7. Білок збиваємо в густу піну і акуратно вводимо в рибну масу.
8. Форми для суфле злегка змащуємо маслом і викладаємо в них рибну масу.
9. Ставимо в пароварку і готуємо хвилин 15-20. Якщо у вас немає пароварки — приготуйте суфле на друшляку, опущеному в каструлю з водою і накрийте її кришкою.
Щоб суфле не виглядало блідим на святковому столі — його можна підрум'янити в розігрітій духовці.
- Філе будь-якої риби— 300-400 грам
- яйця— 1 штука
- молоко— 100 мілілітрів
- Борошно пшеничне— 1 Ст. ложка(без гірки)
- сіль— 2 щіпки
- Вершкове масло— 30 грам
1. Якщо у вас вже готове рибне філе — прекрасно, процес підготовки спроститься. Якщо у вас риба цілком — її необхідно обробити на філе. Прибрати кісточки.
2. Зваримо рибу в невеликій кількості води. варити її недовго — хвилин 8-10 після закипання.
3. Остудити відварену рибу, тепер нам буде зручно ще раз перевірити її на наявність кісточок. З відвареної риби вони дуже добре видаляються.
4. Очищене від кісточок філе пропускаємо через м'ясорубку або подрібнюємо блендером.
5. У сковорідку наливаємо молоко, додаємо борошно і добре розмішуємо. Доводимо до кипіння. Додаємо вершкове масло. Отримуємо білий соус.
6. Змішуємо подрібнену відварну рибу, соус і жовток. Солимо і добре розмішуємо.
7. Білок збиваємо в густу піну і акуратно вводимо в рибну масу.
8. Форми для суфле злегка змащуємо маслом і викладаємо в них рибну масу.
9. Ставимо в пароварку і готуємо хвилин 15-20. Якщо у вас немає пароварки — приготуйте суфле на друшляку, опущеному в каструлю з водою і накрийте її кришкою.
Щоб суфле не виглядало блідим на святковому столі — його можна підрум'янити в розігрітій духовці.
Подібні рецепти
Парове суфле з курки
Дуже ніжне і повітряне рибне філе, яке готується в пароварці або ж в мультиварці. Таке блюдо підійде не тільки для дорослих, але і для дитячого харчування. Підійде на сніданок, обід або вечерю. опис приготування: Приготуємо суфле з риби на пару в домашніх умовах. Спершу приготуйте рибу та овоч...
Суфле з риби в мультиварці
Суфле з риби в мультиварці — це пречудова і ніжна закуска, яка готується легко і просто. Для приготування ми використовуємо фарш риби, вівсяні пластівці, білий хліб, сало, яйця, цибуля і приправи. опис приготування: Суфле з риби в мультиварці — це шикарна випічка, надзвичайно повітряна і ніжна...
Суфле з риби
Навіть найдорожче рибне філе, приготоване за цим рецептом, виходить дуже-дуже смачним, ніжним і соковитим. Готується це блюдо зовсім нескладно. І обов'язково сподобається і дітям, і дорослим! опис приготування: У цьому рецепті можна брати абсолютно будь-яку рибу, але смачніше виходить з сортів...
Грушево-малиновое суфле
Порадуйте своїх близьких смачним і найніжнішим французьким десертом — суфле з додаванням груш і малини. Тане в роті, легке, повітряне суфле доставить всім величезне задоволення, гарантую! опис приготування: Смачне ніжне суфле приготувати зовсім нескладно. Нехай вас не лякає довгий рецепт, прос...
Шоколадні тістечка з горіхами і суфле
Рецепт приготування тістечок з шоколадом, арахісовим маслом, міні-суфле, горіхами пекан і ванільним екстрактом. опис приготування: Тістечка з густим шаром хрустких горіхів пекан, липким суфле і шоколадною глазур'ю піднімуть настрій зимовим вечором. какао— 2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки е...