Рецепт Густий суп

Рецепт Густий суп
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Густий суп будемо варити з яловичих реберець з пивом і овочами. Густий суп — ця страва, яке поєднує в собі відразу перше і друге. Суп виходить наваристий, ситний, красивий і дуже смачний.

опис приготування:

Густий суп вариться досить довго. близько 3 годин, але насправді, справ там на 20 хвилин. Тобто, реберця варяться самі по собі, а Ви в цей час можете займатися своїми справами.

Суп виходить дуже-дуже м'ясним. Чому суп виходить густим? Просто реберця виділяють желатин, який загущающих суп. Якщо у Вас суп не загус, то тоді в кінці додайте пару ложок крохмалю і все буде як треба!

Покроковий рецепт густого супу з фото розповість Вам як приготувати це цікаве і дуже смачна страва. Бажаю удачі, чекаю відгуків.


  • яловичі реберця— 1 кілограм
  • Цибуля— 1 штука
  • часник— 3 зубчики
  • пиво— 1 Склянка
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • Бальзамічний оцет— 2 Ст. ложки
  • морква— 2 штуки
  • картопля— 10 штук
  • сіль, перець, орегано— — За смаком
  • оливки— 1/2 штуки(банки)
Густий суп - фото крок 1 Берем наши ребрышки. Хорошенько промываем, просушуємо. Убираем дишний жир (якщо такий є). Солимо і перчимо з усіх боків

Густий суп - фото крок 2 Затем кладем ребрышки в толстостенную сковородку с маслом и обжариваем со всех сторон.

Густий суп - фото крок 3 Обжаренные ребрышки придадут супу более красивый темный цвет, а так же особенный неповторимый вкус.

Густий суп - фото крок 4 Затем выкладываем ребрышки на тарелку и в той же сковородке обжариваем лук и чеснок. Затем вливаем уксус и пиво. Гарненько все перемішуємо. Немного поварим и добавим ребрышки и зальем водой так, чтоб они полностью были погружены. Вода должна едва кипеть. Варим так около двух часов.

Густий суп - фото крок 5 Через два часа достаем наше мясо. Выглядеть оно будет примерно так. До речі. К этому времени уже почистим и нарежем картофель и морковку.

Густий суп - фото крок 6 Раздербаниваем мясо. Кости выкидываем. Овощи и мясо возвращаем в суп, доливаем нужное количество воды. додаємо цукор, сіль, перець. На небольшом огне варим еще около 30 хвилин. Периодически суп перемешиваем.

Густий суп - фото крок 7 В самую последнюю очередь добавляем оливки без косточек и готов. Смачного!

Подібні рецепти

Густий грибний суп

Тушкована капуста з реберцями в мультиварці

дуже незвичайний, але в той же час простий рецепт густого грибного супу — справжня російська кухня! Взимку такий наваристий суп — хіт номер один, а навесні і влітку гриби можна і потрібно замінити свіжими! опис приготування: впевнена, такий ситний рецепт приготування густого грибного супу вас ...

Густий томатний суп

Густий томатний суп

оригінальний, але економний і простий рецепт густого томатного супу мені підказав справжній майстер іспанської кухні. І результат дійсно приголомшливий- з таких простих продуктів — такий шедевр! опис приготування: Рецепт приготування густого томатного супу настільки простий, що я поспішаю їм п...

Густий крем для кексів

Густий крем для кексів

Складно уявити хоча б один тиждень мого домашнього меню без солодкої випічки. Тому я маю в запасі різноманітні рецепти. А коли нове придумати не виходить, то використовую додаток. опис приготування: наприклад, якщо ви хочете прикрасити простий маффин, то не обов'язково створювати щось складне....

Густий крем для торта

Густий крем для торта

Густий вершковий крем для торта перетворить навіть самі невдало спечені коржі. чудово смачний, солодкий вершковий крем відмінно лягає на будь-які торти, а також прекрасно тримає форму. опис приготування: Сьогодні я розповім, як приготувати густий крем для торта зі збитих вершків. Такий крем ви...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...