Рецепт Суп з беконом, білою квасолею і салатом
Рецепт приготування супу з копченим ароматом бекону, білою квасолею і зеленню.
опис приготування:
Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. Додати бекон і смажити, помішуючи, до хрусткої скоринки, близько 12 хвилин. Викласти в тарілку.
Додати цибулю і цибулю-шалот в каструлю, смажити, помішуючи, поки цибуля не стане прозорим і м'яким, близько 8 хвилин. Додати часник, готувати ще 1 хвилину.
Додати бекон, курячий бульйон, квасоля, чебрець, кайенскийперець і 1 чайна ложка солі з перцем. Довести до кипіння. зменшіть вогонь, накрити кришкою і кип'ятити 30 хвилин.
варити, поки квасоля не стане м'якою, близько 1 1/2 годину.
Додати салат. варити 2 хвилини. Приправити сіллю і перцем і подавати.
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- бекону, нарізаного— 300 грам
- середні цибулини, дрібно нарізаних— 2 штуки
- великий лук-шалот, дрібно нарізаний— 1 штука
- зубчик часнику, подрібнений— 1 штука
- курячого бульйону— 2 L
- білої квасолі— 450 грам
- великих гілочки чебрецю— 3 штуки
- кайенского перцю— 1/4 чайних ложки
- сіль і мелений перець— 1 За смаком
- головка салату, нарізаного на смуги— 1 штука
Додати цибулю і цибулю-шалот в каструлю, смажити, помішуючи, поки цибуля не стане прозорим і м'яким, близько 8 хвилин. Додати часник, готувати ще 1 хвилину.
Додати бекон, курячий бульйон, квасоля, чебрець, кайенскийперець і 1 чайна ложка солі з перцем. Довести до кипіння. зменшіть вогонь, накрити кришкою і кип'ятити 30 хвилин.
варити, поки квасоля не стане м'якою, близько 1 1/2 годину.
Додати салат. варити 2 хвилини. Приправити сіллю і перцем і подавати.
Подібні рецепти
Курячий суп з білою квасолею
Рецепт приготування відомого італійського супу Мінестроне з листової капустою і білою квасолею. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки цибуля не почне пом'якшуватися, від 5 до 6 хвили...
Суп з квасолею і беконом
Не знаю, що приготувати на обід? Рекомендую приготувати дуже ситний і наваристий суп з квасолею і беконом. Нічого складного в процесі приготування немає, а супчик виходить на славу! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування супу з квасолею і беконом. Попередньо замочіть квасо...
Спагеті з беконом, зеленою квасолею і базиліком
Рецепт приготування спагетті з смаженим беконом, зеленою квасолею, сиром пармезан і базиліком. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити спагетті до готовності. Відкласти в сторону 1 чашку рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути спагетті в ...
Гаспачо з крабовим салатом
Рецепт приготування гаспачо з мигдалем, сільським хлібом, фенхелем, цибулею і огірком і салатом з крабового м'яса, морква, селери і майонезу. опис приготування: Нова версія знаменитого іспанського супу гапспачо ніжного білого кольору з чудовим крабовим салатом - чудове блюдо для літньої спеки....
Гриби в сухарях, з рисовою локшиною і салатом фризі
Рецепт приготування грибів кількість порцій: 4 невеликих печериць— 8 штук лавровий лист— 1 штука горошин чорного перцю— 6 штук нирки гвоздики— 2 штуки цибулина— 1 штука качана салат фризі— 1 штука рисової вермішелі— 100 грам борошна— 50 грам панірувальних сухарів— 50 грам рослинної олії— 100 гр...