Рецепт Суп з беконом, білою квасолею і салатом

Рецепт Суп з беконом, білою квасолею і салатом
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування супу з копченим ароматом бекону, білою квасолею і зеленню.

опис приготування:

Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. Додати бекон і смажити, помішуючи, до хрусткої скоринки, близько 12 хвилин. Викласти в тарілку.

Додати цибулю і цибулю-шалот в каструлю, смажити, помішуючи, поки цибуля не стане прозорим і м'яким, близько 8 хвилин. Додати часник, готувати ще 1 хвилину.

Додати бекон, курячий бульйон, квасоля, чебрець, кайенскийперець і 1 чайна ложка солі з перцем. Довести до кипіння. зменшіть вогонь, накрити кришкою і кип'ятити 30 хвилин.

варити, поки квасоля не стане м'якою, близько 1 1/2 годину.

Додати салат. варити 2 хвилини. Приправити сіллю і перцем і подавати.


  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • бекону, нарізаного— 300 грам
  • середні цибулини, дрібно нарізаних— 2 штуки
  • великий лук-шалот, дрібно нарізаний— 1 штука
  • зубчик часнику, подрібнений— 1 штука
  • курячого бульйону— 2 L
  • білої квасолі— 450 грам
  • великих гілочки чебрецю— 3 штуки
  • кайенского перцю— 1/4 чайних ложки
  • сіль і мелений перець— 1 За смаком
  • головка салату, нарізаного на смуги— 1 штука
Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. Додати бекон і смажити, помішуючи, до хрусткої скоринки, близько 12 хвилин. Викласти в тарілку.

Додати цибулю і цибулю-шалот в каструлю, смажити, помішуючи, поки цибуля не стане прозорим і м'яким, близько 8 хвилин. Додати часник, готувати ще 1 хвилину.

Додати бекон, курячий бульйон, квасоля, чебрець, кайенскийперець і 1 чайна ложка солі з перцем. Довести до кипіння. зменшіть вогонь, накрити кришкою і кип'ятити 30 хвилин.

варити, поки квасоля не стане м'якою, близько 1 1/2 годину.

Додати салат. варити 2 хвилини. Приправити сіллю і перцем і подавати.


Подібні рецепти

Суп Мінестроне з листової капустою і білою квасолею

Курячий суп з білою квасолею

Рецепт приготування відомого італійського супу Мінестроне з листової капустою і білою квасолею. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки цибуля не почне пом'якшуватися, від 5 до 6 хвили...

Суп з квасолею і беконом

Суп з квасолею і беконом

Не знаю, що приготувати на обід? Рекомендую приготувати дуже ситний і наваристий суп з квасолею і беконом. Нічого складного в процесі приготування немає, а супчик виходить на славу! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування супу з квасолею і беконом. Попередньо замочіть квасо...

Спагеті з беконом, зеленою квасолею і базиліком

Спагеті з беконом, зеленою квасолею і базиліком

Рецепт приготування спагетті з смаженим беконом, зеленою квасолею, сиром пармезан і базиліком. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити спагетті до готовності. Відкласти в сторону 1 чашку рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути спагетті в ...

Гаспачо з крабовим салатом

Гаспачо з крабовим салатом

Рецепт приготування гаспачо з мигдалем, сільським хлібом, фенхелем, цибулею і огірком і салатом з крабового м'яса, морква, селери і майонезу. опис приготування: Нова версія знаменитого іспанського супу гапспачо ніжного білого кольору з чудовим крабовим салатом - чудове блюдо для літньої спеки....

Гриби в сухарях, з рисовою локшиною і салатом фризі

Гриби в сухарях, з рисовою локшиною і салатом фризі

Рецепт приготування грибів кількість порцій: 4 невеликих печериць— 8 штук лавровий лист— 1 штука горошин чорного перцю— 6 штук нирки гвоздики— 2 штуки цибулина— 1 штука качана салат фризі— 1 штука рисової вермішелі— 100 грам борошна— 50 грам панірувальних сухарів— 50 грам рослинної олії— 100 гр...