Рецепт Шоколадний крем-ганаш для десертів

Рецепт Шоколадний крем-ганаш для десертів
Кількість порцій: 1 Час приготування: 5 хв.
Шоколадний крем-ганаш підходить для добавки в десерти, для капкейков і покриття поверхні тортів. При кімнатній температурі крем-ганаш зберігає свій блиск і залишається стабільним, не розтікається.

опис приготування:

Дивіться простий рецепт, як приготувати шоколадний крем-ганаш для десертів. Ароматний смачний крем-ганаш з темного шоколаду, вершків і вершкового масла. Для просочення бісквітних коржів крем можна зробити більш рідким і додати більше вершків (до 120 мл).

  • шоколад темний— 100 грам(вміст какао не менше 60 %)
  • вершки 35%  — 70 мілілітрів
  • Вершкове масло— 25 грам
Шоколадний крем-ганаш для десертів - фото крок 1 Підготуйте необхідні інгредієнти.

Шоколадний крем-ганаш для десертів - фото крок 2 Вершки і вершкове масло доведіть до кипіння, зніміть з вогню. додайте шоколад, поламаний на шматочки.

Шоколадний крем-ганаш для десертів - фото крок 3 Потім за допомогою віночка ретельно перемішайте масу до однорідності.

Шоколадний крем-ганаш для десертів - фото крок 4 Готовий шоколадний крем-ганаш можна використовувати для різних десертів.

Шоколадний крем-ганаш для десертів - фото крок 5 А також для наповнення, прикраси тістечок або покриття тортів.

Подібні рецепти

Шоколадний крем

Начинка макова для десертів

Хочу вам показати, як приготувати шоколадний крем, базовий і класичний, який підходить для будь-якої випічки. Він також може стати інгредієнтом десерту з фруктів або ягід. Наведу 3 варіанти. опис приготування: За таким же принципом готується крем з молочним і білим шоколадом. Але на таку ж кіл...

Шоколадний крем-чіз на вершках

Шоколадний крем-чіз на вершках

Дуже ніжний крем з дивовижним шоколадним смаком. Він в міру солодкий, прекрасно тримає форму, а готується дуже просто і швидко. Беріть на озброєння! опис приготування: Для шоколадного крему-чіз підійде будь-який вершковий сир на ваш смак. А ось вершки я рекомендую не менш 33% жирності, а ще кр...

Шоколадний вершковий крем з глазур'ю

Шоколадний вершковий крем з глазур'ю

Тортик з глазур'ю, дуже смачний опис приготування: Всі компоненти повинні бути кімнатної температури. Розтопіть шоколад в пароварці або мікрохвильовій печі. У великій мисці, збити, вершковий сир до досягнення пухнастою маси. Вилити розтоплений шоколад у збитий вершковий сир і змішати міксером ...

Шоколадний бісквіт для торта

Шоколадний бісквіт для торта

Велика частина тортів робляться на основі бісквітних коржів. Пропоную перевірений рецепт приготування шоколадного бісквіта! Спробуйте! опис приготування: Хороший бісквіт - це половина торта, далі необхідний крем, просочення і глазур. Бісквіт вийде пишним, тому можна розрізати його на кілька ко...

Шоколадний лід для молочного коктейлю

Шоколадний лід для молочного коктейлю

Обов'язково подивіться цей рецепт, якщо ви ще не знаєте, як приготувати шоколадний лід для молочного коктейлю, так як з його допомогою ви зможете приготувати оригінальні літні молочні коктейлі! опис приготування: Якщо вам хочеться приготувати прохолодний шоколадний коктейль і зробити це максим...