Рецепти muscleman.com.ua

Суп з буряка з помідорами і спеціями

Суп з буряка з помідорами і спеціями

Рецепт приготування супу з червоного буряка з цибулею, часником, помідорами, tminom і koriandrom. опис приготування: Нарізати зелень і стебла буряків на тонкі смужки. Очистити буряк від шкірки і нарізати соломкою. Відкласти в сторону. Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. Додат...

Грибна підлива з сушених грибів

Грибна підлива з сушених грибів

Багато господинь віддають перевагу лісові гриби. Ці гриби дуже ароматні, і страви з такими грибами виходять поза сумнівом смачніше, ніж з печерицями. Взимку використовують сушені гриби. опис приготування: Таке блюдо - відмінна знахідка для господині. З невеликої кількості продуктів можна приго...

Сицилійський салат

Сицилійський салат

Салат родом із сонячної Сицилії з незвичайним для нас поєднанням інгредієнтів. До його складу входять яблука, селера, гриби і помідор. Салат виходить соковитий, ароматний і ситний. опис приготування: Незважаючи на незвичайне поєднання яблука і грибів, я все-таки вирішив спробувати цей салат. Р...

Гороховий суп зі свинячої рульки

Гороховий суп зі свинячої рульки

апетитний, ситний і ароматний — ті деякі слова, якими можна описати цей прекрасний гороховий суп зі свинячої рульки. Я би сказала — мультігороховий! чому? Дивіться самі! опис приготування: У магазині натрапила на суміш бобових, в неї що тільки не входить: і квасоля, і сочевиця, і горох безпосе...

Шоколадний пиріг з рікоттою

Млинці ажурні

Рецепт приготування пирога з шоколадом, рікоттою і вершками. опис приготування: Вистелити форму для пирога вощеного папером і скропити олією. розламати 360 г шоколаду на шматочки. Покласти шоколад у жароміцних миску над каструлею з киплячою водою. готувати, помішуючи, поки шоколад не розтане,...

Яловичина з морквою

Яловичина з морквою

Яловичина з морквою — смачне, ситне осіннє блюдо, коли вже потрібні зігріваючі тіло і душу страви. Яловичину вибирайте молоду, гасити її все одно будемо довго, можна використовувати невеликий казанок. опис приготування: Яловичина з морквою готується довго і виходить обладнаний. особливо, якщо...

Яловича печінка по-швидкому

Яловича печінка по-швидкому

кількість порцій: 5-6 печінка яловича— 1 кілограм цибуля ріпчаста— 5-6 штук мука— 2-3 Ст. ложок молоко або вершки— 50-70 грам масло рослинне— 20 грам Печінка чистимо від плівки і ріжемо кубиками, цибуля шаткуємо півкільцями. обвалюють печінку в борошні нагріваємо в казані або гли...

Соус из фарша

Соус из фарша

Предлагаю вам отличный соус из фарша, который подойдет не только для пасты, его вы также можете использовать в качестве начинки для фаршированных овощей, для приготовления запеканок и много другого. опис приготування: Делать соус из фарша в домашних условиях на самом деле очень выгодно, ведь ч...

Суп-пюре з сиром і овочами

Суп-пюре з сиром і овочами

Ніжні супи-пюре готувати легко і просто. Не потрібно піклуватися про красу і рівномірності нарізки, і навіть жувати не потрібно! А вже добавка сиру зробить суп ароматним і смачним! опис приготування: весна, організм просить чогось легкого, але поживного, овочів і ніжності. Картопля і цвітна к...

Яловичі реберця тушковані

Яловичі реберця тушковані

Яловичі реберця тушковані з печерицями у вині — це виняткове і вишукану страву, яке вперше я спробувала в дорогому ресторані, сьогодні реберця я готую будинок сама. Приєднуйтесь! опис приготування: Яловичі реберця тушковані з даного рецептом — це дуже смачна страва, яке добре поєднується з різ...

Сік з яблук на зиму

Сік з яблук на зиму

Сік з яблук на зиму — дуже популярний, простий у приготуванні, смачний і бюджетний. Різні сорти яблук дозволяють приготувати яблучний сік різного смаку. Крім яблук, ще знадобиться цукор. опис приготування: Яблучний сік не тільки відмінно втамовує спрагу, але, кажуть, допомагає боротися із зайв...

Фрукти в винному сиропі

Фрукти в винному сиропі

Смачний десерт їх фруктів. Цього разу у мене були під рукою груші, але таким же способом можна приготувати яблука або інші фрукти. опис приготування: Простий і одночасно вишуканий десерт. Для його приготування вимийте і бланшувати фрукти. видаліть шкірку, змішайте інгредієнти для сиропу. Довед...

Шпинат з полуницею і горіхами

Шпинат з полуницею і горіхами

Дуже смачний і корисний салат зі шпинату з полуницею і волоськими горіхами. опис приготування: Волоські горіхи потримати 5-6 хв в нагрітій до 175 градусів духовці, витягнути. У оливкова олія додати оцет, сіль, цукор і перець, перемішати. Порізану навпіл полуницю розмішати зі шпинатом, викласти...

Печериці на зиму

Печериці на зиму

Обожнюю мариновані гриби, а особливо - печериці. Раніше купувала їх у великій кількості, але зараз роблю сама. Це і дешевше, і смачніше. опис приготування: Такі грибочки робляться досить просто, а радувати вас будуть цілий рік! печериці— 800-900 грам Перець запашний горошком— 6 штук цукор— 1...

Смородиновий коктейль з яйцем

Смородиновий коктейль з яйцем

Цей рецепт сподобався мені своєю простотою, його навіть діти можуть зробити. опис приготування: Яйце розтерти з цукром, додати холодне молоко і чорносмородиновий сік, ретельно все перемішати і охолодити, поставивши на деякий час в холодильник. Подавати коктейль з кубиками льоду. Смачного! Чё...

Холодні огірочки

Холодні огірочки

Яка чудова пора - літо. На столі тільки свіжі фрукти і ягоди. Встигають свіжі огірочки. начебто наїлися, а хочеться чогось ще. Ось тепер потрібно приготувати малосольні холодні огірочки. опис приготування: смачні, Сильний огірочки можна із задоволенням поїсти з картоплею. Готується це блюдо шв...

Листкові пиріжки з грибами

Листкові пиріжки з грибами

Багато хто любить страви з листкового тіста, особливо випічку. Така випічка особливо приваблює і викликає апетит. рум'яна кірочка, смачна начинка — що ще потрібно для успіху? опис приготування: Подрібніть цибулю та печериці. Обсмажте на сковороді до готовності. Листкове тісто необхідно розморо...

Фарширована свиняча вирізка

Фарширована свиняча вирізка

Творчий спосіб нафарширувати свинячу вирізку - нарізати її, як «книгу», промаринувати, додати смачні інгредієнти між «сторінками», а потім підсмажити. опис приготування: яскраве, ароматне, святкове блюдо, яке готується швидко і просто. Цей ошатний святковий рецепт в класичному стилі принесе за...

Соус з білим вином

Соус з білим вином

Класичний соус з білим вином — універсальний. Його можна використовувати до м'яса, птиці, рибі, овочам, вставити. приготувати його — дуже просто, а зберігати можна протягом кількох тижнів в холодильнику. опис приготування: Соус з білим вином врятує вас в будь-якій ситуації. алкоголь випаруєтьс...

Gёzleme

Gёzleme

Гезлеме-це одна з найпопулярніших турецьких коржів з сиром. вони, хто хоч раз відпочивав у Туреччині, напевно пам'ятають їх смак. опис приготування: Гезлеме обов'язково треба піч на чавунній сковороді. Почнемо з тіста. дріжджі, цукор і столову ложку води змішуємо, даємо постояти хвилин 15 до п...