Рецепт Яловичі реберця тушковані

Рецепт Яловичі реберця тушковані
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Яловичі реберця тушковані з печерицями у вині — це виняткове і вишукану страву, яке вперше я спробувала в дорогому ресторані, сьогодні реберця я готую будинок сама. Приєднуйтесь!

опис приготування:

Яловичі реберця тушковані з даного рецептом — це дуже смачна страва, яке добре поєднується з різними гарнірами. найкращий варіант — пов картопляне пюре і солоні огірочки. Ідеально подавати реберця з червоним сухим вином і білим італійським хлібом.

Успіхів і приємного апетиту!


  • яловичі реберця— 800 грам
  • великі печериці— 400 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • часник— 3-4 зубчиків
  • Червоне вино— 300 мілілітрів
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • гілочка чебрецю— 2-3 штук
  • сіль, перець, приправи— — За смаком
  • Рослинна олія— — За смаком(для смаження)
Яловичі реберця тушковані - фото крок 1 реберця промиваємо, просушиваем и нарезаем на кусочки по одному ребрышку

Яловичі реберця тушковані - фото крок 2 У мисці змішуємо борошно, сіль, перець. Обваливаем в этой смеси ребрышки.

Яловичі реберця тушковані - фото крок 3 Сковорідку ставимо на вогонь, гарненько розігріваємо, наливаем в нее масло и обжариваем ребрышки со всех сторон до образования аппетитной корочки.

Яловичі реберця тушковані - фото крок 4 Ребрышки перекладываем в форму для выпекания.

Яловичі реберця тушковані - фото крок 5 В той же сковороде обжариваем мелко нарезанный лук и чеснок до золотистости.

Яловичі реберця тушковані - фото крок 6 К луку добавляем нарезанные грибы и обжариваем, перемішуючи, близько 10-12 хвилин.

Яловичі реберця тушковані - фото крок 7 додаємо вино.

Яловичі реберця тушковані - фото крок 8 Даем вину немного выкипеть. Затем содержимое сковородки перекладываем к ребрышкам и кладем несколько веточек тимьяна.

Яловичі реберця тушковані - фото крок 9 Накрываем крышкой или фольгой и выпекаем около 1 годин 200 градусах. потім дістаємо, даем немного отдохнуть блюду и подаем к столу.

Подібні рецепти

Яловичі реберця, тушковані в томатному соусі

Листковий салат з морквою

Рецепт для цінителів смачного м'яса і смачних страв з нього. Реберця виходять дуже ніжними і чудовими. Томатний соус відмінно доповнює блюдо. опис приготування: відмінне блюдо. Готуйте його так — реберця помийте, обсушити, сіль і poperčite. Потім злегка обсмажте їх на оливковій олії. Цибулю і ...

Яловичі реберця, тушковані з картоплею

Яловичі реберця, тушковані з картоплею

яловичі реберця, тушковані з картоплею - надзвичайно смачне друга страва, яке, до того ж, досить просто готується! Ви точно не пошкодуєте про час, витрачений на приготування. опис приготування: Приготуйте яловичі реберця з картоплею, і Ви отримаєте чудове блюдо відразу з гарніром і підливою / ...

Яловичі реберця з картоплею

Яловичі реберця з картоплею

Розповім про рецепт, як приготувати яловичі реберця з картоплею. Завдяки йому ви зробите смачне гаряче і відповідний гарнір до нього. Блюдо відмінно підійде для звичайної вечері або святкового. опис приготування: Для насиченого аромату і смаку рекомендую маринувати реберця протягом доби в холо...

Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом

Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом

Рецепт приготування яловичих реберець з цибулею, морквою, селерою, петрушкою, Мангольд, портвейном, червоним вином, чебрецем і соусом з вершків та хрону. опис приготування: Реберця добре подавати з картопляним пюре на гарнір. яловичих реберець— 6 штук(близько 420 до 480 г кожне) листя чебре...

Яловичі реберця смажені

Яловичі реберця смажені

соковиті, ніжні і досить ситні яловичі реберця, смажені в домашніх умовах на сковороді або на грилі, — це відмінний варіант страви для всієї родини або гостей. апетитно! опис приготування: Щоб яловичі реберця, смажені в домашніх умовах, вийшли смачними, їх попередньо потрібно замаринувати міні...