Рецепт Яловичі реберця тушковані
Яловичі реберця тушковані з печерицями у вині — це виняткове і вишукану страву, яке вперше я спробувала в дорогому ресторані, сьогодні реберця я готую будинок сама. Приєднуйтесь!
опис приготування:
Яловичі реберця тушковані з даного рецептом — це дуже смачна страва, яке добре поєднується з різними гарнірами. найкращий варіант — пов картопляне пюре і солоні огірочки. Ідеально подавати реберця з червоним сухим вином і білим італійським хлібом.
Успіхів і приємного апетиту!
- яловичі реберця— 800 грам
- великі печериці— 400 грам
- Цибуля— 1 штука
- часник— 3-4 зубчиків
- Червоне вино— 300 мілілітрів
- борошно— 1 Ст. ложка
- гілочка чебрецю— 2-3 штук
- сіль, перець, приправи— — За смаком
- Рослинна олія— — За смаком(для смаження)
У мисці змішуємо борошно, сіль, перець. Обваливаем в этой смеси ребрышки.
Сковорідку ставимо на вогонь, гарненько розігріваємо, наливаем в нее масло и обжариваем ребрышки со всех сторон до образования аппетитной корочки.
Ребрышки перекладываем в форму для выпекания.
В той же сковороде обжариваем мелко нарезанный лук и чеснок до золотистости.
К луку добавляем нарезанные грибы и обжариваем, перемішуючи, близько 10-12 хвилин.
додаємо вино.
Даем вину немного выкипеть. Затем содержимое сковородки перекладываем к ребрышкам и кладем несколько веточек тимьяна.
Накрываем крышкой или фольгой и выпекаем около 1 годин 200 градусах. потім дістаємо, даем немного отдохнуть блюду и подаем к столу.
Подібні рецепти
Листковий салат з морквою
Рецепт для цінителів смачного м'яса і смачних страв з нього. Реберця виходять дуже ніжними і чудовими. Томатний соус відмінно доповнює блюдо. опис приготування: відмінне блюдо. Готуйте його так — реберця помийте, обсушити, сіль і poperčite. Потім злегка обсмажте їх на оливковій олії. Цибулю і ...
Яловичі реберця, тушковані з картоплею
яловичі реберця, тушковані з картоплею - надзвичайно смачне друга страва, яке, до того ж, досить просто готується! Ви точно не пошкодуєте про час, витрачений на приготування. опис приготування: Приготуйте яловичі реберця з картоплею, і Ви отримаєте чудове блюдо відразу з гарніром і підливою / ...
Яловичі реберця з картоплею
Розповім про рецепт, як приготувати яловичі реберця з картоплею. Завдяки йому ви зробите смачне гаряче і відповідний гарнір до нього. Блюдо відмінно підійде для звичайної вечері або святкового. опис приготування: Для насиченого аромату і смаку рекомендую маринувати реберця протягом доби в холо...
Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом
Рецепт приготування яловичих реберець з цибулею, морквою, селерою, петрушкою, Мангольд, портвейном, червоним вином, чебрецем і соусом з вершків та хрону. опис приготування: Реберця добре подавати з картопляним пюре на гарнір. яловичих реберець— 6 штук(близько 420 до 480 г кожне) листя чебре...
Яловичі реберця смажені
соковиті, ніжні і досить ситні яловичі реберця, смажені в домашніх умовах на сковороді або на грилі, — це відмінний варіант страви для всієї родини або гостей. апетитно! опис приготування: Щоб яловичі реберця, смажені в домашніх умовах, вийшли смачними, їх попередньо потрібно замаринувати міні...