Рецепт Суп з буряка з помідорами і спеціями

Рецепт Суп з буряка з помідорами і спеціями
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування супу з червоного буряка з цибулею, часником, помідорами, tminom і koriandrom.

опис приготування:

Нарізати зелень і стебла буряків на тонкі смужки. Очистити буряк від шкірки і нарізати соломкою. Відкласти в сторону.

Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. Додати цибулю, готувати, помішуючи, до м'якості і світло-коричневого кольору, приблизно 7 хвилин. Додати часник, готувати до появи аромату, близько 1 хвилини. Додати кмин, koriandr, кайенскийперець і мелений перець. смажити, помішуючи, до появи аромату, приблизно 1 хвилину.

Додати помідори і сіль, готувати близько 2 хвилин. Додати бульйон і 4 1/2 склянки води, довести до кипіння. Додати буряк і стебла. зменшіть вогонь, кип'ятити на повільному вогні, поки буряк не стане м'якою, близько 35 хвилин.

Додати зелень буряка, варити близько 5 хвилин. Розділити суп на 6 тарілок, додати йогурт і подавати.


  • свеклы с зеленью— 1 кілограм
  • масла каноли— 2 чайних ложки
  • цибулина— 1 штука
  • часнику— 1 Ст. ложка
  • меленого кмину— 5.5 чайних ложки
  • меленого коріандру— 1 Чайна ложка
  • кайенского перцю— — За смаком
  • свежемолотого перцю— 1/8 чайних ложки
  • помідора— 3 склянки
  • солі— 3/4 чайних ложки
  • йогурту— 1/3 склянки(знежиреного)
Нарізати зелень і стебла буряків на тонкі смужки. Очистити буряк від шкірки і нарізати соломкою. Відкласти в сторону.

Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. Додати цибулю, готувати, помішуючи, до м'якості і світло-коричневого кольору, приблизно 7 хвилин. Додати часник, готувати до появи аромату, близько 1 хвилини. Додати кмин, koriandr, кайенскийперець і мелений перець. смажити, помішуючи, до появи аромату, приблизно 1 хвилину.

Додати помідори і сіль, готувати близько 2 хвилин. Додати бульйон і 4 1/2 склянки води, довести до кипіння. Додати буряк і стебла. зменшіть вогонь, кип'ятити на повільному вогні, поки буряк не стане м'якою, близько 35 хвилин.

Додати зелень буряка, варити близько 5 хвилин. Розділити суп на 6 тарілок, додати йогурт і подавати.


Подібні рецепти

Суп гарбузовий зі спеціями

Омлет з помідорами (майстер клас)

низькокалорійний, vegetarianskiy, апетитний і дуже простенький супчик хочу вам показати. Якщо ви любите страви з гарбузом, цей рецепт обов'язково варто взяти на замітку. Відмінна ідея для обіду! опис приготування: Всього з двох основних інгредієнтів, гарбуза і цибулі, ми зваримо цей чудовий су...

Фрикадельки з індички зі спеціями орегано і корицею

Фрикадельки з індички зі спеціями орегано і корицею

Рецепт приготування фрикадельок зі спеціями орегано і корицею. кількість порцій: 4-6 Фарш з індичатини— 500 грам Солодкий перець— 1 штука часник— 2 зубчики Перець чилі— 1 штука сушеного орегано— 1 Чайна ложка меленого перцю— 1/2 чайних ложки обкладинка— 1/4 чайних ложки порошок каррі— 1/2 чайни...

Квасоля з фаршем і пряними спеціями

Квасоля з фаршем і пряними спеціями

Простий рецепт без надмірностей квасолі з фаршем і пряними спеціями. Квасоля сама по собі дуже ситний продукт, пропоную доповнити її фаршем і ароматними спеціями. цікаво? тоді пробуйте! опис приготування: Я пропоную спрощений варіант приготування цієї страви. У класичному варіанті блюдо готуєт...

Борщ з листям буряка

Борщ з листям буряка

Борщ з листям буряка готується зазвичай на початку літа, коли на базарі з'являється буряк з бадиллям. Це дуже смачний, свіжий і корисний супчик. опис приготування: Борщ з листям буряка — це пісний борщ, але від цього він не менш смачний, ніж наваристі борщі. Борщ з листям буряка готується з мо...

«Гранатовий браслет» без буряка

«Гранатовий браслет» без буряка

«Олів'є», «Вінегрет», Мімоза — це популярні страви дитинства. Сюди ж можу віднести ще один популярний салат. Розповідаю про те, як приготувати салат «Гранатовий браслет» без буряка. опис приготування: В оригінальному рецепті використовується буряк, але не всім подобається її насичений смак, то...