Рецепт Фрукти в винному сиропі
Смачний десерт їх фруктів. Цього разу у мене були під рукою груші, але таким же способом можна приготувати яблука або інші фрукти.
опис приготування:
Простий і одночасно вишуканий десерт. Для його приготування вимийте і бланшувати фрукти. видаліть шкірку, змішайте інгредієнти для сиропу. Доведіть його до кипіння, помістіть в нього фрукти і проваріть їх протягом години на дуже слабкому вогні. Готовий десерт можна подавати як в теплом, так і в охолодженому вигляді. Смачного!
- цукор коричневий— 100 грам
- Цукрова пудра— 100 грам
- вино рожеве— 750 мілілітрів
- оцет (винний) — 2 Ст. ложки
- мелений імбир— 1 Ст. ложка
- груша— 4 штуки
- паличка кориці— 1 штука
Бланшируйте їх в киплячій воді протягом 5 хвилин, потім остудіть і зніміть шкірку.
Змішайте коричневий цукор, цукрову пудру, паличку кориці і мелений імбир.
З'єднайте цю суміш з вином і оцтом в каструлі. помішуючи, доведіть до кипіння, помістіть в сироп фрукти і накрийте кришкою. Зменшіть вогонь до самого мінімуму і залиште нудитися протягом 1 годину. Готовий десерт можна подавати як в теплом, так і в охолодженому вигляді.
Подібні рецепти
Мандарини в винному сиропі
Рецепт легкого та смачного десерту з заморожений фруктів з вершками. опис приготування: всі фрукти, які Ви приготували (апельсини, мандарини, груші) помийте, ретельно очистіть від шкірки і наріжте невеликими квадратними скибочками. Візьміть форму висотою близько 10-12 сантиметрів, покладіть п...
Фрукти в шоколаді
Напевно це найпростіше і геніальне з усього що можна приготувати до святкового столу. опис приготування: Дрібно нарізати темний шоколад і розтопити за допомогою мікрохвильової печі (досить 2 хвилин при половинній потужності). Перемішати до однорідної маси. Занурити часточки абрикоса, манго, па...
Яловичина у винному соусі
Яловичина у винному соусі — фантастично смачна страва ресторанного рівня, яке готується всього лише 40 хвилин. Простий в приготуванні, але непростий у смакову плані вечерю для любителів м'яса. опис приготування: Нещодавно поставив перед собою непросту задачу — приготувати яловичину в винному с...
Яловичі реберця в червоному винному соусі
Рецепт приготування яловичих реберець з ріпою, морквою, селерою, в'яленими помідорами, чебрецем, шавлією і червоним вином. опис приготування: Ніжні яловичі реберця з овочами і зеленню в винному соусі оцінять справжні гурмани. яловичих ребер— 2.7 кілограма сіль і чорний перець— — За смаком бо...
Стейк у винному соусі
Стейк у винному соусі готується на грилі в духовці. Не хвилюйтесь, в будь-який духовці можна спорудити мангал. Це зовсім нескладно! Соус ми приготуємо з червоного вина, винного оцту і хрону. смакота! опис приготування: Стейк у винному соусі готується в два етапи — маринування і запікання. Мари...