Рецепт Шоколадний пиріг з рікоттою

Рецепт Шоколадний пиріг з рікоттою
Кількість порцій: 10 Час приготування: 6 г. 30 хв.
Рецепт приготування пирога з шоколадом, рікоттою і вершками.


опис приготування:

Вистелити форму для пирога вощеного папером і скропити олією.

розламати 360 г шоколаду на шматочки. Покласти шоколад у жароміцних миску над каструлею з киплячою водою. готувати, помішуючи, поки шоколад не розтане, від 8 до 10 хвилин.

У кухонному комбайні збити Рікотта, приблизно 1 хвилину, очищаючи вниз боку чаші. Додати теплий шоколад, збивати суміш до отримання однорідної маси. У великій мисці збити вершки. Додати вершки в шоколадну суміш.

Викласти половину вафель в форму. Додати половину шоколадної. Викласти зверху залишилися вафлі, а потім шоколадну суміш. Накрити поліетиленовою плівкою, поставити в холодильник мінімум на 6 годин або до 2 днів.

Перед подачею на стіл вийняти пиріг з форми, видалити вощений папір. натерти залишилися 60 г шоколаду і посипати стружкою пиріг. ножем, змоченим в гарячій воді, нарізати торт на 10 скибочок і подавати.


  • напівсолодкого шоколаду— 420 грам
  • рикотта— 600 грам(кімнатної температури)
  • вершків— 3/4 склянки
  • шоколадних вафель— 270 грам
Вистелити форму для пирога вощеного папером і скропити олією.

розламати 360 г шоколаду на шматочки. Покласти шоколад у жароміцних миску над каструлею з киплячою водою. готувати, помішуючи, поки шоколад не розтане, від 8 до 10 хвилин.

У кухонному комбайні збити Рікотта, приблизно 1 хвилину, очищаючи вниз боку чаші. Додати теплий шоколад, збивати суміш до отримання однорідної маси. У великій мисці збити вершки. Додати вершки в шоколадну суміш.

Викласти половину вафель в форму. Додати половину шоколадної. Викласти зверху залишилися вафлі, а потім шоколадну суміш. Накрити поліетиленовою плівкою, поставити в холодильник мінімум на 6 годин або до 2 днів.

Перед подачею на стіл вийняти пиріг з форми, видалити вощений папір. натерти залишилися 60 г шоколаду і посипати стружкою пиріг. ножем, змоченим в гарячій воді, нарізати торт на 10 скибочок і подавати.


Подібні рецепти

Солодкий картопля з калі і рікоттою

Кукурудзяний пиріг з яблуками і рікоттою

Рецепт приготування запеченого солодкої картоплі з капустою калі, часником і рікоттою. опис приготування: 1. Розігріти духовку до 220 градусів. Наколоти картоплю виделкою. Викласти картоплю на аркуші для випічки і змастити з 1 столовою ложкою олії. випікати від 45 хвилин 1 годину ,поки картоп...

Спагеті з радіккіо і рікоттою

Спагеті з радіккіо і рікоттою

Рецепт приготування спагетті з салатом радіккіо, сиром Рікотта, петрушкою і панірувальними сухарями. опис приготування: нагріти 1 столову ложку масла в середній сковороді на середньому вогні. Додати часник і смажити до м'якості, але не коричневого кольору, від 1 до 2 хвилин. Додати петрушку і ...

Галет з цукіні і рікоттою

Галет з цукіні і рікоттою

Рецепт приготування галета з цукіні, рикоттой, пармезан, motsarelloy і bazilikom. опис приготування: Цукіні і сир в цьому Галеті прекрасно доповнюють один одного. солі— 1/4 чайних ложки охолодженого вершкового масла— 8 Ст. ложок сметани— 1/4 склянки свіжого лимонного соку— 2 чайних ложки кр...

Грибна паста з рікоттою

Грибна паста з рікоттою

Рецепт приготування пасти з грибами, цибулею, білим вином і рікоттою. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності. Відкласти в сторону 3/4 склянки рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути макарони в каструлю. Тим часом...

Гриби з рікоттою

Гриби з рікоттою

Нескладна і апетитна гаряча закусочка перед вами. Фаршировані печериці з рікоттою можна приготувати як на кожен день, так і на святковий стіл. Всім любителям грибів раджу на замітку! опис приготування: Найкраще подавати до столу гриби гарячими, відразу з духовки. Так що якщо ви готуєте заздале...