Рецепти muscleman.com.ua
Суші з вугром
Насолоджуйтеся тонким вишуканим смаком суші з вугром, доторкніться до таємниць японської кухні. Приготувати суші з вугром в домашніх умовах досить просто, а виходить смачніше, ніж в суші-барі! опис приготування: як вид, приготувати суші з вугром в домашніх умовах зовсім нескладно. Цей класични...
Гарнір до яловичини
Не хотілося готувати до яловичини щось банальне і звичайне. І ось, після невеликого сеансу фантазії, народився рецепт картопляного пюре з блакитним сиром і часниковим маслом. Вийшло дуже навіть смачно. опис приготування: Приступимо до приготування оригінального гарніру до яловичини. Очистіть і...
Суп з сьомгою
Дуже корисний і смачний супчик на обід або легка вечеря. Червона риба багата корисними мікроелементами і вітамінами. Хочу поділитися секретом, як приготувати суп з сьомгою. Все просто і швидко. опис приготування: Ароматний і легкий супчик стане прекрасним дієтичним блюдом на обід, морська рибк...
Грибний Бургиньон
Рецепт приготування Бургіньона з грибів портобелло, морква, лука, часнику, червоного вина, бульйону, чебрецю і перлового цибулі. опис приготування: Бургиньон - термін французької кухні, буквально означає «має відношення до бургундського вина». оливкового масла— 2 Ст. ложки вершкового масла—...
Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)
Рецепт приготування супу з курячими грудками, селерою, вареними яйцями і галушками. опис приготування: Вершковий густий суп з куркою і селерою порадує вас своїм ніжним насиченим смаком. Готова борошняна суміш, використовувана в рецепті, являє собою поєднання борошна, рослинного жиру, солі і ро...
Соус з помідорів
Хочу поділитися з вами ідеєю про те, як приготувати соус з помідорів. Це універсальний томатний соус, який годиться для спагетті, тефтелей, риби, овочевих і різноманітних м'ясних страв. опис приготування: З огляду на, що в соусі міститься вершкове масло, його не можна довго зберігати. Максимал...
Шоколадна глазур
Глазур - це, здавалося б, всього лише маленька родзинка, проте вона здатна зробити будь-який торт краще. Прості інгредієнти здатні за лічені хвилини надати будь-якого десерту запаморочливий смак. опис приготування: Дуже простий рецепт, що не вимагає особливих кулінарних навичок, дозволить зроб...
Шашлик з сейтан
Для тих, хто не їсть продукти тваринного походження, пропоную приготувати шашлик з сейтан. Це такий замінник м'яса на основі пшеничного глютену. опис приготування: Сейтан за текстурою виходить пружним, але не гумовим, з насиченим смаком. Докладніше, як приготувати шашлик з сейтан, я розповім н...
Гірчиця французька
Як ви знаєте, блюдо саме по собі не стане смачним. звичайно, з голоду все зійде. Але є речі, які підкреслюють їжу, створюючи смакові нюанси. ось, як приготувати гірчицю французьку. опис приготування: Французька гірчиця відрізняється від нашої звичної тим, що в ній знаходяться безпосередньо сам...
Гратен з помідорів
Гратен з помідорів — це просте і смачне блюдо, яке відмінно урізноманітнює ваше повсякденне меню. Беріть на замітку мій рецепт! опис приготування: У приготуванні грата з помідорів немає нічого складного, до того ж таке апетитне блюдо готується досить швидко, а виходить воно дуже соковите і сма...
Грибні пеньки
Бюджетне грибну страву, яке можна подати в будні або на святковий стіл. Воно готується буквально за 30 хвилин при наявності необхідних інгредієнтів. Гриби можуть бути будь-якого сорту — краще лісові. опис приготування: Страву можна приготувати заздалегідь для пікніка або поїздки, взяти з собою...
Шоколад на День Святого Валентина
Кращий подарунок - той, який приготовлений своїми руками, і тому я вам розповім, як приготувати шоколад на День Святого Валентина. Виглядає він приголомшливо: два види шоколаду, горіхи і фрукти! опис приготування: Прості шоколадки вже порядком набридли, тому пропоную приготувати особливий шоко...
Страта з сиром і шпинатом
Рецепт приготування італійської страви з яєць, сиру і шпинату. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати шпинат і смажити, постійно помішуючи, близько 2 хвилин. Відкинути на друшляк і віджати рідину, притискаючи гумовим...
Грибний салат зі спаржею
Рецепт приготування незвичайного для слов'янської кухні салату, основну пікантність якому додадуть гриби і свіжі пагони спаржі. опис приготування: спаржа все частіше стає складовою частиною нашого раціону, і це чудово, оскільки аспарагус це дуже цінний продукт, володіє чудовими смаковими якост...
Смузі з вівсянкою
Всі знають про користь вівсяної каші, крім малюків, які не бажають її їсти. Смузі з вівсянкою прекрасний варіант нагодувати нехочуху. опис приготування: Зваріть заздалегідь вівсяну кашу, а після додайте її в коктейль з кефіру або йогурту, молока. Смузі з вівсянкою готуватися просто — варену ка...
Голубці з курячою грудкою
Готуємо апетитні голубці з курячою грудкою. Блюдо сподобається дорослим і діткам. Подавати голубці можна з підливою або просто так. рецепт простий, впорається абсолютно кожен, пробуйте! опис приготування: Голубці напевно люблять багато, мені це блюдо в дитинстві часто готувала бабуся і мама. Х...
Суп з кислої капусти
Сьогодні зробимо не зовсім традиційні щі. Однак блюдо буде смачне і ситне, саме те для живильного обіду. Зробіть і ви його по уральському рецептом, як приготувати суп з кислої капусти. опис приготування: Суп можна зварити на воді або м'ясному бульйоні (свинячий, яловичий або курячий). Краще ви...
Стир-Фрай з глив з морквою і овочами
Майже свіжі овочі, трохи хрусткі, соковиті і ароматні ... Горіхи і прянощі, пікантний соус. Море користі і задоволення! Zaintrigovanи? тоді готуємо! опис приготування: Стир-Фрай - азіатський спосіб приготування, метод термічної обробки, що полягає в смаженні при високих температурах і постійн...
Соус зі шпинату і артишоків
Рецепт приготування соусу зі шпинату, артишок, лука, рікотти і сиру. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Викласти артишоки у велику каструлю, залити водою на 7 см. розрізати навпіл 4 лимона. Вичавити лимонний сік в воду і туди ж додати кірки. Довести до кипіння. накрити кришк...
Французька меренга
Французька меренга вважається найпростішою в приготуванні. Вона ж є основою знаменитого торта "; Павлова ";. Сьогодні я розповім вам, як приготувати французьку меренгу у себе на кухні. дивіться! опис приготування: Поділюся з вами невеликими секретів. А саме - як випікати французьку меренгу. От...