Рецепт Французька меренга

Рецепт Французька меренга
Кількість порцій: 30 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Французька меренга вважається найпростішою в приготуванні. Вона ж є основою знаменитого торта "; Павлова ";. Сьогодні я розповім вам, як приготувати французьку меренгу у себе на кухні. дивіться!

опис приготування:

Поділюся з вами невеликими секретів. А саме - як випікати французьку меренгу. Отже, якщо вам до душі печиво безе з хрусткою скоринкою і м'якою серединкою, випікати отсаженного заготовки потрібно в попередньо розігрітій духовці при 140-150 градусах 4-5 хвилин, після чого температура знижується до 60 градусів і безе готується ще приблизно 15 хвилин. Якщо ж вас цікавить класичний варіант, то сушіть безе при 90-100 градусах 1-1,5 годину.

  • Яєчний білок— 2 штуки
  • Цукрова пудра— 120 грам
  • Лимонний сік— 0,5 чайних ложки
Французька меренга - фото крок 1 1. Підготуйте продукти. Білки не потрібно заздалегідь охолоджувати або гріти, меренга відмінно збивається з будь-якими білками. У деяких рецептах меренгу роблять на цукрі, я вважаю, що найкраще все-таки пудра, тоді в готових меренге не потраплятимуть крупинки цукру.

Французька меренга - фото крок 2 2. Відокремте жовтки від білків. Як правило, цукрової пудри використовується за вагою вдвічі більше, ніж білків (2:1). Тобто, якщо один сирої білок від середнього курячого яйця важить 25-30 грамів, то цукру необхідно рівно в 2 рази більше - 50-60 грамів. У білки влийте лимонний сік і покладіть половину цукрової пудри. Починайте міксером збивати масу від мінімальних обертів, поступово додаючи, переходячи на максимальний режим.

Французька меренга - фото крок 3 3. Коли маса стане вже білої і блискучою (час збивання 4-5 хвилин), почне ущільнюватися, покладіть другу половину цукрової пудри і збивайте ще 10 хвилин.

Французька меренга - фото крок 4 4. Готова меренга блискуча, густа, щільна, без грудочок, відмінно тримає форму.

Французька меренга - фото крок 5 5. Застеліть деко папером, у мене вона закінчилася в найцікавіший момент, я відсадити на силіконовий килимок (майбутній, на них теж можна сушити або випікати). Надішліть меренги в духовку на годину, температура 100 градусів.

Французька меренга - фото крок 6 6. Готові меренги зніміть з килимка, пробуйте!

Подібні рецепти

Гірчиця французька

Італійська меренга

Як ви знаєте, блюдо саме по собі не стане смачним. звичайно, з голоду все зійде. Але є речі, які підкреслюють їжу, створюючи смакові нюанси. ось, як приготувати гірчицю французьку. опис приготування: Французька гірчиця відрізняється від нашої звичної тим, що в ній знаходяться безпосередньо сам...

Швейцарська меренга на паличці

Швейцарська меренга на паличці

Швейцарська меренга на паличці може прикрасити будь-який святковий стіл або стане чудовою прикрасою для торта. готується просто, виглядає ефектно, а продуктів необхідно — мінімум. опис приготування: Рецепт приготування швейцарської меренги на паличці досить простий, дотримуйтесь покроковому ре...

Французька запіканка

Французька запіканка

Рецепт приготування французької запіканки на сніданок. кількість порцій: 12 французький тост— 1 грам французький хліб— 1 штука яйця— 8 штук цукор— 3/4 склянки ванільний екстракт— 2 Ст. ложки обкладинка— 1 Чайна ложка сіль— 1/4 чайних ложки вершкове масло— 1 штука складові: У миску ро...

Шоколадна глазур Меренга

Шоколадна глазур Меренга

Шоколадна глазур швидкого приготування. опис приготування: Збийте вершкове масло до отримання легкої і пухнастою маси. Відкладіть в сторону. У великій мисці, збийте яєчні білки до одержання м'якої піни. продовжуючи збивати, поступово додайте в яєчні білки цукор. Потім додати в білки збите верш...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...