Рецепт Грибні пеньки
Бюджетне грибну страву, яке можна подати в будні або на святковий стіл. Воно готується буквально за 30 хвилин при наявності необхідних інгредієнтів. Гриби можуть бути будь-якого сорту — краще лісові.
опис приготування:
Страву можна приготувати заздалегідь для пікніка або поїздки, взяти з собою на роботу в ланч-бокс. Найяскравіше смак страви проявиться якщо ви будете використовувати лісові гриби, але і з магазинним варіантом грибів такі "; пеньки" швидко відлетять з тарілок ваших рідних чи друзів!
- печериці— 0,5 кілограма
- багет— 1 штука
- сир твердий— 120 грам(тертий)
- Цибуля— 1-2 штук
- Масло рослинне— 2-3 Ст. ложок
- сіль— 4 щіпки
- Перець чорний мелений— 2 щіпки
Гриби ретельно промийте в воді.
Ріпчасту цибулю очистіть і промийте, наріжте дрібними кубиками і отпассеруйте на сковороді в рослинному маслі до м'якості, злегка підрум'янивши.
Промиті гриби наріжте дрібними кубиками і додайте на сковороду. Відразу ж посоліть і поперчіть, щоб грибна нарізка виділила рідина. перемішайте, піднімаючи лушпиння нарізку з дна сковороди, в іншому випадку вона podgorit.
Обсмажте протягом 3-5 хвилин до рум'яності, поки не випарується вся рідина.
Наріжте багет на частини висотою близько 6-8 см. Акуратно вийміть з них м'якуш, залишаючи трохи хліба на дні.
Викладіть грибну начинку з верхом в багетні скибочки.
Викладіть заготовки в форму для запікання і присипте тертим твердим сиром. Розжарити духовці до 180-200 градусів і помістіть в неї форму. запор навколо 10 хвилин, більше не треба, так як всі продукти вже готові.
Вийміть форму і дайте готової страви злегка охолонути.
Потім викладіть грибні пеньки на тарілку і подайте до столу гарячими, з різними соусами і соліннями.
Подібні рецепти
Blinnaya сніданок «Пеньки»
Гриби часто використовую не тільки для основних страв, а й для закусок. Запікаю їх на грилі або в духовці, мариную або фарширую. Розповім про останньому способі, як приготувати фаршировані грибні капелюшки. опис приготування: Якщо хочете фарширувати капелюшки, вибирайте великі або середні за р...
Грибні маффіни з сиром і зеленню
ці рум'яні, ароматні і смачні маффіни можна подати до обіду з тарілкою бульйону або легкого овочевого супу. А ще, хоча вони і солоні, дуже смачно насолоджуватися ними з чашкою солодкого чаю або кави. опис приготування: Маффіни можуть бути не тільки солодким десертом, але і солоними. Ніколи не ...
Фрикадельки грибні
Всі знають м'ясні фрикадельки, а грибні хто знає? Мало хто знає, але це зовсім не означає, що ці фрикадельки поступаються "; старшому братові ";, навпаки, тут своя родзинка, спробуйте та оцініть! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування фрикадельок грибних. Зазвичай я їх...
Грибні оладки
Печериці і сир поєднуються ідеально, це знають всі. Але я знаю лише гарячі страви з ними, хоча можна зробити і прекрасну ситну випічку. Рецепт здивував мене і моїх близьких. І вам він теж сподобається! опис приготування: Я описала, як приготувати грибні оладки. У складі ви знайдете цибулю, май...
Грибні баклажани
Дуже забавний рецепт, скажу я вам. Не зрозуміло, який інгредієнт тут головний, гриби або ж баклажани? головне — блюдо виходить дуже смачним і підійде на вечерю або навіть на пікнік в лісі. опис приготування: Це простий рецепт приготування грибних баклажанів. Страву можна вживати як в гарячому,...