Рецепт Грибні пеньки

Рецепт Грибні пеньки
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Бюджетне грибну страву, яке можна подати в будні або на святковий стіл. Воно готується буквально за 30 хвилин при наявності необхідних інгредієнтів. Гриби можуть бути будь-якого сорту — краще лісові.

опис приготування:

Страву можна приготувати заздалегідь для пікніка або поїздки, взяти з собою на роботу в ланч-бокс. Найяскравіше смак страви проявиться якщо ви будете використовувати лісові гриби, але і з магазинним варіантом грибів такі "; пеньки" швидко відлетять з тарілок ваших рідних чи друзів!

  • печериці— 0,5 кілограма
  • багет— 1 штука
  • сир твердий— 120 грам(тертий)
  • Цибуля— 1-2 штук
  • Масло рослинне— 2-3 Ст. ложок
  • сіль— 4 щіпки
  • Перець чорний мелений— 2 щіпки
грибні пеньки - фото крок 1 Підготуйте зазначені інгредієнти.

грибні пеньки - фото крок 2 Гриби ретельно промийте в воді.

грибні пеньки - фото крок 3 Ріпчасту цибулю очистіть і промийте, наріжте дрібними кубиками і отпассеруйте на сковороді в рослинному маслі до м'якості, злегка підрум'янивши.

грибні пеньки - фото крок 4 Промиті гриби наріжте дрібними кубиками і додайте на сковороду. Відразу ж посоліть і поперчіть, щоб грибна нарізка виділила рідина. перемішайте, піднімаючи лушпиння нарізку з дна сковороди, в іншому випадку вона podgorit.

грибні пеньки - фото крок 5 Обсмажте протягом 3-5 хвилин до рум'яності, поки не випарується вся рідина.

грибні пеньки - фото крок 6 Наріжте багет на частини висотою близько 6-8 см. Акуратно вийміть з них м'якуш, залишаючи трохи хліба на дні.

грибні пеньки - фото крок 7 Викладіть грибну начинку з верхом в багетні скибочки.

грибні пеньки - фото крок 8 Викладіть заготовки в форму для запікання і присипте тертим твердим сиром. Розжарити духовці до 180-200 градусів і помістіть в неї форму. запор навколо 10 хвилин, більше не треба, так як всі продукти вже готові.

грибні пеньки - фото крок 9 Вийміть форму і дайте готової страви злегка охолонути.

грибні пеньки - фото крок 10 Потім викладіть грибні пеньки на тарілку і подайте до столу гарячими, з різними соусами і соліннями.

Подібні рецепти

Фаршировані грибні капелюшки

Blinnaya сніданок «Пеньки»

Гриби часто використовую не тільки для основних страв, а й для закусок. Запікаю їх на грилі або в духовці, мариную або фарширую. Розповім про останньому способі, як приготувати фаршировані грибні капелюшки. опис приготування: Якщо хочете фарширувати капелюшки, вибирайте великі або середні за р...

Грибні маффіни з сиром і зеленню

Грибні маффіни з сиром і зеленню

ці рум'яні, ароматні і смачні маффіни можна подати до обіду з тарілкою бульйону або легкого овочевого супу. А ще, хоча вони і солоні, дуже смачно насолоджуватися ними з чашкою солодкого чаю або кави. опис приготування: Маффіни можуть бути не тільки солодким десертом, але і солоними. Ніколи не ...

Фрикадельки грибні

Фрикадельки грибні

Всі знають м'ясні фрикадельки, а грибні хто знає? Мало хто знає, але це зовсім не означає, що ці фрикадельки поступаються "; старшому братові ";, навпаки, тут своя родзинка, спробуйте та оцініть! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування фрикадельок грибних. Зазвичай я їх...

Грибні оладки

Грибні оладки

Печериці і сир поєднуються ідеально, це знають всі. Але я знаю лише гарячі страви з ними, хоча можна зробити і прекрасну ситну випічку. Рецепт здивував мене і моїх близьких. І вам він теж сподобається! опис приготування: Я описала, як приготувати грибні оладки. У складі ви знайдете цибулю, май...

Грибні баклажани

Грибні баклажани

Дуже забавний рецепт, скажу я вам. Не зрозуміло, який інгредієнт тут головний, гриби або ж баклажани? головне — блюдо виходить дуже смачним і підійде на вечерю або навіть на пікнік в лісі. опис приготування: Це простий рецепт приготування грибних баклажанів. Страву можна вживати як в гарячому,...