Рецепт Шоколадна глазур
Глазур - це, здавалося б, всього лише маленька родзинка, проте вона здатна зробити будь-який торт краще. Прості інгредієнти здатні за лічені хвилини надати будь-якого десерту запаморочливий смак.
опис приготування:
Дуже простий рецепт, що не вимагає особливих кулінарних навичок, дозволить зробити будь-який десерт смачніше і ароматні. Кількість інгредієнтів розраховане на 3/4 чашки глазурі. Цього достатньо, щоб покрити як листковий торт, так і листковий пиріг.
- напівсолодкий шоколад— 100 грам
- вода— 3 Ст. ложки
- вершкове масло— 1 Ст. ложка
- ваніль— 1/2 чайних ложки
- цукровий пісок— 200 грам(в просіяному вигляді)
- сіль— 1/4 чайних ложки
2 Після ретельно розмішайте. При необхідності поставте ще в мікрохвильову піч на 10 секунд до повного розплавлення.
3 додайте ваніль, цукор і сіль. Якщо потрібно більш тонка глазур, додайте гарячої води (столову ложку за раз).
Подібні рецепти
Смажена печінка в борошні
Іноді хочеться відступити від традицій і приготувати що-небудь нове. Як вам ідея приготування глазурі для паски шоколадної? мені, наприклад, таке дуже до душі. У моїй родині шоколадне все люблять. опис приготування: Така шоколадна глазур підійде не тільки для пасок, але і для кексів і тортів. ...
Шоколадна глазур для торта з шоколаду
Безсумнівно один з найкращих десертів - це домашня випічка. Мало хто відмовиться від шматочка торта з шоколаду покритого шоколадною глазур'ю. сьогодні розповім, як приготувати глазур в домашніх умовах. опис приготування: Приготувати глазур досить просто, основні інгредієнти - шоколад і масло. ...
Шоколадна глазур з шоколаду і масла
Шоколадна глазур з шоколаду і масла обов'язково вам стане в нагоді, якщо ви вирішили приготувати торт або тістечка. Це відмінна можливість прикрасити ваше кулінарний витвір і зробити його смачніше. опис приготування: 1. Поламайте шоколад на дрібні шматочки руками і покладіть в миску. 2. Постав...
Шоколадна глазур Меренга
Шоколадна глазур швидкого приготування. опис приготування: Збийте вершкове масло до отримання легкої і пухнастою маси. Відкладіть в сторону. У великій мисці, збийте яєчні білки до одержання м'якої піни. продовжуючи збивати, поступово додайте в яєчні білки цукор. Потім додати в білки збите верш...
Шоколадна глазур зі збитими вершками
Шоколадна глазур, прекрасно підійде для прикраси торта. опис приготування: Для приготування в кухонному комбайні: помістити вершки для збивання, чистий ванільний екстракт, гранули білого цукру і какао-порошок в кухонний комбайн з пристосуванням для збивання і включіть на велику швидкість прибл...