Рецепт Гірчиця французька

Рецепт Гірчиця французька
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 дн. 9 г. 0 хв.
Як ви знаєте, блюдо саме по собі не стане смачним. звичайно, з голоду все зійде. Але є речі, які підкреслюють їжу, створюючи смакові нюанси. ось, як приготувати гірчицю французьку.

опис приготування:

Французька гірчиця відрізняється від нашої звичної тим, що в ній знаходяться безпосередньо самі насіння в цілому вигляді. Вони можуть бути різних кольорів і відтінків. Темні насіння у нас, як правило, переробляють для гірчичників. У Франції ж їх їдять. Французька гірчиця менш гостра, ніж наша. Тому, хто любить гостріше, може змішувати ці обидва види. Виходить ще краще!

  • зерна гірчиці— 100 грам
  • оцет яблучний— 50 мілілітрів
  • сік фруктовий— 50 мілілітрів(наприклад, яблучний)
  • мед— 3 Ст. ложки
  • сіль— 1 щіпка
Гірчиця французька - фото крок 1 Для приготування французької гірчиці нам знадобляться гірчичні насіння. Вони можуть бути світлі і темні. Можна використовувати обидва варіанти, так навіть красивіше. У мене виявилися світлі зернятка. Їх потрібно промити і замочити в оцті. Ми залишаємо насіння в такому вигляді в холодильнику на пару днів.

Гірчиця французька - фото крок 2 Через два дні витягуємо зерна з холодильника. Ставимо на плиту каструлю з водою. Закладаємо туди насіння так, щоб вода накривала їх повністю. Можна кинути запашного або чорного перцю горошком за бажанням. Доводимо до кипіння і через хвилину знімаємо з вогню.

Гірчиця французька - фото крок 3 остужаем насіння. Беремо блендер і змелюють 3 ст. ложки зварених насіння разом з медом, сіллю і фруктовим соком. Цю рідку суміш доливаємо до решти звареним насінню. Відвар насіння не зливати, а так і залишаємо.

Гірчиця французька - фото крок 4 Все перемішуємо і ставимо в холодильник на добу настоятися. Тепер цю заправку можна використовувати для будь-яких солоних страв. Французька гірчиця дуже вишукана на смак. раджу спробувати!

Подібні рецепти

Французька меренга

Гірчиця з медом

Французька меренга вважається найпростішою в приготуванні. Вона ж є основою знаменитого торта "; Павлова ";. Сьогодні я розповім вам, як приготувати французьку меренгу у себе на кухні. дивіться! опис приготування: Поділюся з вами невеликими секретів. А саме - як випікати французьку меренгу. От...

Французька запіканка

Французька запіканка

Рецепт приготування французької запіканки на сніданок. кількість порцій: 12 французький тост— 1 грам французький хліб— 1 штука яйця— 8 штук цукор— 3/4 склянки ванільний екстракт— 2 Ст. ложки обкладинка— 1 Чайна ложка сіль— 1/4 чайних ложки вершкове масло— 1 штука складові: У миску ро...

Гірчиця з гірчичного порошку

Гірчиця з гірчичного порошку

Приготувати домашню гірчицю — простіше простого. особливо, коли є гірчичний порошок. Результат перевершує магазинну багато в чому, дивіться рецепт, як приготувати гірчицю з гірчичного порошку! опис приготування: Побачила в магазині готовий гірчичний порошок, подумала: & Quot; А чому б не приго...

Гірчиця на розсолі з помідорів

Гірчиця на розсолі з помідорів

Цей рецепт дуже простий і швидкий. На приготування гірчиці ви витратите всього пару хвилин, а зберігати її можна в холодильнику дуже довго. За основу можна взяти не тільки розсіл з помідорів. опис приготування: Цей рецепт дуже простий і швидкий. На приготування гірчиці витратите всього пару хв...

Гірчиця на розсолі

Гірчиця на розсолі

Дуже в моїй родині люблять різні соуси. І класичні рецептури, і незвичайні, нові. Тому я готую великі запаси, якими ми користуємося весь рік, додаючи до багатьох страв. опис приготування: Спробуйте зробити цей соус на мою, можливо, не зовсім звичайним рецептом. Він розповість вам, як приготува...