Рецепт Гарнір до яловичини
Не хотілося готувати до яловичини щось банальне і звичайне. І ось, після невеликого сеансу фантазії, народився рецепт картопляного пюре з блакитним сиром і часниковим маслом. Вийшло дуже навіть смачно.
опис приготування:
Приступимо до приготування оригінального гарніру до яловичини. Очистіть і відваріть картоплю, потім подрібніть його в пюре. Приготуйте на сковороді часникове масло з вершкового масла, часнику і спецій. Змішайте його з картопляним пюре і половиною подрібненого сиру. збийте, викладіть зверху залишився сир і відправте запікатися в духовку на 5-7 хвилин до розплавлення сиру. Подавайте на стіл гарячим. Смачного!
- Сир з цвіллю— 300 грам
- Вершкове масло— 60 грам
- Картопля— 6 штук
- Мелений перець— 1 Чайна ложка
- сіль— 1 Чайна ложка
- часник— 2 зубчики
- Порізаний свіжий розмарин— 1 Ст. ложка(можна замінити сушеним)
Розтопіть в сковороді вершкове масло і додайте в нього рубаний часник, столову ложку дрібно порізаного розмарину (можна замінити сушеним), перець і сіль. Прогрійте суміш протягом однієї хвилини на середньому вогні і відставте.
Готову картоплю пам'ятаєте в пюре, викладіть його на сковороду до часниковому маслу, туди ж додайте половину дрібно порізаного сиру і збийте міксером.
Потім викладіть картоплю в невелику каструльку, зверху розкладіть шматочки залишився сиру.
Розігрійте духовку до 250 градусів і відправте картопля на 5-7 хвилин, щоб розплавився сир. Готову страву можна прикрасити гілочкою розмарину і подавати на стіл.
Подібні рецепти
Карамельний топінг
Рецепт приготування гарніру з лука. Традиційна французька кухня. опис приготування: 1. нагріти масло, цукор, розмарин у великій каструлі на середньому вогні. часто помішувати, цукор повинен стати "; кавового" кольори. 2. Додати перловий цибулю і гарненько перемішати. 3. Налити біле вино і щедр...
Гарнір з басматі і овочів
Гарнір з басматі і овочів — дуже смачна штука, яку вегетаріанці можуть їсти як самостійне основне блюдо, всеїдні — як відмінний гарнір до якого-небудь м'ясного або рибного блюда. опис приготування: Я люблю незвичайні гарніри. погодьтеся, якщо до м'яса замість банально приготованого рису подати...
Гарнір з цвітної капусти
Ще один універсальний і оригінальний гарнір в скарбничку хорошого кулінара — це гарнір з кольорової капусти. Будь-яке гаряче, подану з таким гарніром, буде виглядати набагато цікавіше. опис приготування: Вносити різноманітність в раціон можна не тільки гарячими стравами, але garnirami, вірно? ...
Гарнір з кабачків
Гарнір з кабачків відмінно підійде до самих різних страв з м'яса, птиці і риби. влітку, коли кабачки на дачі прут і прут, гарнір з кабачків — відмінний спосіб їх активного використання в їжу. опис приготування: Посеред літа перед усіма дачниками постає дилема — що робити з кабачками, які росту...
Гарнір з капусти
Гарнір з капусти готується дуже легко і просто. ЕТА ovoshtnaya театралізоване, яка готується з найбільш тривіальних інгредієнтів — морквини, капусти, лука. Має яскравий смак і добре підходить до м'ясних страв. опис приготування: Гарнір з капусти — прекрасне доповнення до будь-якого м'ясної стр...