Рецепт Гарнір до яловичини

Рецепт Гарнір до яловичини
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Не хотілося готувати до яловичини щось банальне і звичайне. І ось, після невеликого сеансу фантазії, народився рецепт картопляного пюре з блакитним сиром і часниковим маслом. Вийшло дуже навіть смачно.

опис приготування:

Приступимо до приготування оригінального гарніру до яловичини. Очистіть і відваріть картоплю, потім подрібніть його в пюре. Приготуйте на сковороді часникове масло з вершкового масла, часнику і спецій. Змішайте його з картопляним пюре і половиною подрібненого сиру. збийте, викладіть зверху залишився сир і відправте запікатися в духовку на 5-7 хвилин до розплавлення сиру. Подавайте на стіл гарячим. Смачного!

  • Сир з цвіллю— 300 грам
  • Вершкове масло— 60 грам
  • Картопля— 6 штук
  • Мелений перець— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • часник— 2 зубчики
  • Порізаний свіжий розмарин— 1 Ст. ложка(можна замінити сушеним)
Гарнір до яловичини - фото крок 1 Очистіть і поставте варитися картопля.

Гарнір до яловичини - фото крок 2 Розтопіть в сковороді вершкове масло і додайте в нього рубаний часник, столову ложку дрібно порізаного розмарину (можна замінити сушеним), перець і сіль. Прогрійте суміш протягом однієї хвилини на середньому вогні і відставте.

Гарнір до яловичини - фото крок 3 Готову картоплю пам'ятаєте в пюре, викладіть його на сковороду до часниковому маслу, туди ж додайте половину дрібно порізаного сиру і збийте міксером.

Гарнір до яловичини - фото крок 4 Потім викладіть картоплю в невелику каструльку, зверху розкладіть шматочки залишився сиру.

Гарнір до яловичини - фото крок 5 Розігрійте духовку до 250 градусів і відправте картопля на 5-7 хвилин, щоб розплавився сир. Готову страву можна прикрасити гілочкою розмарину і подавати на стіл.

Подібні рецепти

Французький цибульний гарнір

Карамельний топінг

Рецепт приготування гарніру з лука. Традиційна французька кухня. опис приготування: 1. нагріти масло, цукор, розмарин у великій каструлі на середньому вогні. часто помішувати, цукор повинен стати "; кавового" кольори. 2. Додати перловий цибулю і гарненько перемішати. 3. Налити біле вино і щедр...

Гарнір з басматі і овочів

Гарнір з басматі і овочів

Гарнір з басматі і овочів — дуже смачна штука, яку вегетаріанці можуть їсти як самостійне основне блюдо, всеїдні — як відмінний гарнір до якого-небудь м'ясного або рибного блюда. опис приготування: Я люблю незвичайні гарніри. погодьтеся, якщо до м'яса замість банально приготованого рису подати...

Гарнір з цвітної капусти

Гарнір з цвітної капусти

Ще один універсальний і оригінальний гарнір в скарбничку хорошого кулінара — це гарнір з кольорової капусти. Будь-яке гаряче, подану з таким гарніром, буде виглядати набагато цікавіше. опис приготування: Вносити різноманітність в раціон можна не тільки гарячими стравами, але garnirami, вірно? ...

Гарнір з кабачків

Гарнір з кабачків

Гарнір з кабачків відмінно підійде до самих різних страв з м'яса, птиці і риби. влітку, коли кабачки на дачі прут і прут, гарнір з кабачків — відмінний спосіб їх активного використання в їжу. опис приготування: Посеред літа перед усіма дачниками постає дилема — що робити з кабачками, які росту...

Гарнір з капусти

Гарнір з капусти

Гарнір з капусти готується дуже легко і просто. ЕТА ovoshtnaya театралізоване, яка готується з найбільш тривіальних інгредієнтів — морквини, капусти, лука. Має яскравий смак і добре підходить до м'ясних страв. опис приготування: Гарнір з капусти — прекрасне доповнення до будь-якого м'ясної стр...