Рецепти muscleman.com.ua

Суп з опеньками замороженими

Суп з опеньками замороженими

Я впевнена, що багато хто з вас люблять смак лісових грибів. Сьогодні я розповім вам, як приготувати суп з опеньками замороженими. Блюдо вийде дуже насиченим, наваристим і ароматним. приступимо опис приготування: Такий супчик зможе відігріти вас в холодну погоду. Саме він здатний подарувати ва...

Суші прості

Суші прості

Інший раз просто хочеться побалувати себе смачними стравами з Азіатських країн. рекомендую рецепт, який ублажить ваші смакові рецептори, а так само не зажадає часу на його приготування. опис приготування: Одного разу на одному зі свят у моїх друзів була тематична вечірка в японському стилі. Бу...

Шоколадний пудинг з морозивом

Шоколадний пудинг з морозивом

Рецепт шоколадний пудинг з морозивом — приготування пудингу з какао і білого шоколаду з корицею і ванільним морозивом. Дуже смачне англійське блюдо на десерт. опис приготування: зробити тісто. Розігріти духовку до 170 градусів зі стійкою в центрі. Просіяти разом борошно, какао-порошок, розпушу...

Суп з маринованими опеньками

Суп з маринованими опеньками

Суп з маринованими опеньками — дуже ароматний і смачний суп, встояти перед яким не зможе жоден любитель грибочків. Якщо в холодильнику є баночка маринованих опеньків — сміливо готуйте! опис приготування: Моя сім'я дуже любить збирати гриби, зокрема — осінні опеньки, тому у нас в холодильнику з...

Французький омлет

Торт рецепти «Майнкрафт»

Рецепт приготовления французского завтрака из яиц. Омлет получается очень вкусным и необычным за счет добавления небольшого количества тертого сыра. опис приготування: Нагріти сковороду з антипригарним покриттям на середньому вогні. Разбить яйца в миску и взбить вилкой. Положить кусочек сливоч...

Холодець з яловичих хвостів

Холодець з яловичих хвостів

Холодець з яловичих хвостів я роблю з морквою. Хвости добре розварюються, чому бульйон виходить дуже насиченим. опис приготування: На два кілограми яловичих хвостів виходить п'ять літрів води. Раджу так само брати хвости цілком, біля основи хвоста завжди більше м'яса. 1. Отже, помийте і поруба...

Гнізда з фаршем на сковороді

Гнізда з фаршем на сковороді

Гнізда з фаршем на сковороді досить популярна страва. Як то кажуть, їм сьогодні нас не здивуєш, однак оригінальний вигляд страви завжди пробуджує апетит і приносить естетичне задоволення. опис приготування: Гнізда з фаршем на сковороді — це гранично просте блюдо, яке не вимагає особливих кухар...

Французький часниковий суп з сирними грінками

Французький часниковий суп з сирними грінками

Як відомо, російські варять суп із сокири. Винахідливі французи не відстають і варять суп із цибулі або ось, будь ласка - з часнику! Здавалося б, що це за дурниця - суп з часнику? Але ж ні, вкуснятина! опис приготування: Ароматний оксамитовий супчик-пюре, да з хрусткими сирними грінками - це в...

Суп картопляний з овочами

Суп картопляний з овочами

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати суп картопляний з овочами. Найпростіше в приготуванні блюдо прийшло до нас з баварських Альп. Цей ситний супчик із задоволенням з'їдається в холодну пору! опис приготування: Цей суп я готую не тільки взимку, але і влітку. У спекотну пору бекон або ...

Листковий омлет на сніданок

Листковий омлет на сніданок

Сьогодні запропоную вам відмінний варіант смачного і дуже ситного сніданку. Складається він з яєць, вершкового сиру, м'ясного соусу. Прикрашений омлет помідорами чері і картопляним пюре. Ну що, спробуємо? опис приготування: звичайно, такий листковий омлет підійде на сніданок тільки в тому випа...

Спагеті з гарбузом і імбиром

Спагеті з гарбузом і імбиром

кількість порцій: 4 спагетті— 200  грам(відварити) гарбуз— 200 грам цукор— 0,5  Ст. ложки часник— 3 зубчики рослинна олія— 50 грам імбир мелений— 5 грам сир твердий— 100 грам(Натерти на дрібній тертці) М'ясний бульйон— 0,5 склянки Часник нарізати дрібними шматочками, обсмажити на олії протяг...

Фарширована курка грибами та гречкою

Фарширована курка грибами та гречкою

Цей простий рецепт фаршированої курки грибами і гречкою можна вважати класичним, адже така начинка у нас найпопулярніша, її використовують частіше за інших, давайте і ми приготуємо це відмінне блюдо. опис приготування: Не всі господині знають, як зробити фаршировану курку грибами та гречкою, а...

Смородиновий зефір

Смородиновий зефір

Зефір можна готувати на основі різного сиропу, а його незмінними складовими є білок і цукор. Обов'язково приготуйте кондитерський мішок з насадками, щоб зефір вийшов красивим. опис приготування: барвистий, смачний і найголовніше — натуральний смородиновий зефір в домашніх умовах готується швид...

Суп з білих грибів в горщику

Суп з білих грибів в горщику

думаєте, суп з білих грибів — не то блюдо, яке можна подати гостям? повірте, якщо приготувати його в горщику за цим рецептом, у нього буде не тільки відмінний смак, але і приголомшливий зовнішній вигляд. опис приготування: У білих грибів неймовірно насичений смак і аромат, з ними все, що не пр...

Соус из фарша

Соус из фарша

Предлагаю вам отличный соус из фарша, который подойдет не только для пасты, его вы также можете использовать в качестве начинки для фаршированных овощей, для приготовления запеканок и много другого. опис приготування: Делать соус из фарша в домашних условиях на самом деле очень выгодно, ведь ч...

Golec, запечений в духовці

Golec, запечений в духовці

Golec — це риба сімейства лососевих, але чомусь її готують не так вже й часто. Вона дуже корисна і неймовірно смачна. За цим рецептом голець виходить дуже ніжним і соковитим. Спробуйте самі! опис приготування: Прянощі для цієї риби потрібно вибирати з особливою ретельністю, щоб не перебити її ...

Гамбургер з яловичим фаршем і селерою

Гамбургер з яловичим фаршем і селерою

Рецепт приготування гамбургерів з яловичим фаршем, болгарським перцем, селерою і томатним соусом. Гамбургери добре подавати з солоними огірками і картопляними чіпсами. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю, солодкий перець, селера і часник, пр...

Щучі голови

Щучі голови

Щучі голови можна приготувати по-різному, і дуже смачними вони виходять вареними у вигляді юшки. Готується такий суп близько 1,5 годин і ідеально смакує вприкуску з щучими головами. опис приготування: Юшку можна приготувати з будь-якої риби та її частин, але з щуки вуха завжди особлива. Крім ц...

Соус з томатної пасти і муки

Соус з томатної пасти і муки

Правильно підібраний соус для страви робить велику роботу. Смак може зовсім змінитися як в гіршу, так і в кращу сторону. природно, що потрібно знати кілька хороших рецептів, як цей. опис приготування: Даний варіант підходить для спагетті, тефтелей і промазування тесту для піци. Ви можете ознай...

Яловичина з цибулею і морквою

Яловичина з цибулею і морквою

Яловичина з цибулею і морквою завжди безпрограшна блюдо, тому що, щоб точно добре приготувати яловичину, її треба згасити. Беріть яловичину молоду, краще телятину. М'ясо яловичину дуже корисно. опис приготування: Яловичина з цибулею і морквою довго гаситься, але вогонь робіть дуже маленьким, щ...