Рецепт Гамбургер з яловичим фаршем і селерою

Рецепт Гамбургер з яловичим фаршем і селерою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування гамбургерів з яловичим фаршем, болгарським перцем, селерою і томатним соусом. Гамбургери добре подавати з солоними огірками і картопляними чіпсами.


опис приготування:

У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю, солодкий перець, селера і часник, приправити сіллю і перцем. готувати, часто помішуючи, поки овочі не стануть м'якими, від 5 до 7 хвилин.

Додати яловичий фарш в сковороду. готувати, розминаючи м'ясо дерев'яною ложкою, поки воно не стане рожевим, від 6 до 8 хвилин.

Додати томатний соус, кетчуп, Вустерширський соус в суміш яловичини. Смажити на повільному вогні, поки маса не загусне, періодично помішуючи, від 6 до 8 хвилин.

Приправити сіллю і перцем за смаком. Викласти суміш на булочки, накрити зверху половинками булочок і відразу подавати.

  • ріпакової олії— 1 Ст. ложка
  • середня цибулина— 1 штука
  • зеленого болгарського перцю— 1/2 штуки
  • стебло селери— 1 штука
  • зубчики часнику— 2 штуки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • яловичого фаршу— 450 грам
  • томатного соусу— 450 грам
  • Вустершірского соусу— 1 Ст. ложка
  • підсмажені булочки для гамбургерів— 4 штуки
У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю, солодкий перець, селера і часник, приправити сіллю і перцем. готувати, часто помішуючи, поки овочі не стануть м'якими, від 5 до 7 хвилин.

Додати яловичий фарш в сковороду. готувати, розминаючи м'ясо дерев'яною ложкою, поки воно не стане рожевим, від 6 до 8 хвилин.

Додати томатний соус, кетчуп, Вустерширський соус в суміш яловичини. Смажити на повільному вогні, поки маса не загусне, періодично помішуючи, від 6 до 8 хвилин.

Приправити сіллю і перцем за смаком. Викласти суміш на булочки, накрити зверху половинками булочок і відразу подавати.

Подібні рецепти

Гамбургер будинку (корисний)

Італійські гриссини

Якщо ви великий любитель фастфуду і завжди хотіли навчитися готувати бургери будинку, сьогодні у вас є така можливість. Я розповім вам, як приготувати гамбургер будинку, він смачний і корисний. опис приготування: Для того щоб сформувати бургер, необхідно на першу частину булочки покласти лист ...

Гамбургер «Джо Neryaha»

Гамбургер «Джо Neryaha»

Прекрасний рецепт смачного і соковитого бургера для тих, хто не знав, як приготувати гамбургер "; Нечупара Джо ";. Підливу можна використовувати до будь-якого гарніру. Ваша сім'я залишиться задоволеною і ситій. опис приготування: Використовувати можна будь-яке м'ясо, я готую фарш з яловичини. ...

Гамбургер з сиром

Гамбургер з сиром

Якщо і ви вже випробували всі способи швидкого і смачного сніданку, то даний рецепт буде дуже доречним саме для вас. Це не звичайний гамбургер з фаст-фуду, а справжній кулінарний вишукування. пробуйте! опис приготування: Усе, хто не любить блакитний сир, можуть просто не класти його в гамбурге...

Грибний соус з селерою

Грибний соус з селерою

Рецепт приготування грибного соусу з цибулею, селерою і хлібом. Використовуйте для соусу асорті своїх улюблених грибів. Грибний соус підходить в якості начинки для індички. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Змастити маслом форму для випікання. Нагріти олію у великій сковор...

Вершковий суп з грибами і селерою

Вершковий суп з грибами і селерою

Рецепт приготування супу з грибів, морква, селери, білого вина, томатного соку, курячого бульйону, вершків і сиру Пармезан. опис приготування: Невелика кількість томатного соку надає цьому супу незвичайний смак. Цей густий насичений суп добре подавати з хрустким французьким хлібом для умочуван...