Рецепти muscleman.com.ua

Шоколадне гато

Шоколадне гато

шоколадне гато — це такий дуже простий, але дуже смачний французький шоколадний пиріг. Виходить дуже м'яким і ніжним, а готується з простих інгредієнтів. Спробуйте! опис приготування: шоколадне гато — один з найулюбленіших пирогів французьких господинь, тому що готується він елементарно, а рез...

Гороховий суп зі свинини

Гороховий суп зі свинини

У холодні осінні і зимові дні немає нічого кращого, ситніше і тепліше наваристого супчика. особливо горохового. Його ніжний смак і поєднання рослинного і тваринного білка насичують і бадьорять. опис приготування: У моїй родині цей супчик дуже люблять і поважають. Чоловік і діти з задоволенням ...

Соєве м'ясо по-монгольські з кетчупом

Соєве м'ясо по-монгольські з кетчупом

Хочу поділитися з вами рецептом соєвого м'яса по-монгольські. це, мабуть, кращий спосіб приготування соєвого текстура! Він виходить соковитим, насиченим за смаком і дуже смачним! Таке блюдо ідеально підходить для пісного меню. опис приготування: Головна ідея цього рецепта - на початку обсмажит...

Грибна солянка з помідорами на зиму

Грибна солянка з помідорами на зиму

Дуже смачна, дуже ароматна, чудова солянка з грибами. Готується дуже просто, тому збираємо гриби, запасаємося інгредієнтами і готуємо. Взимку буде дуже смачно і мало! опис приготування: Рецепт для тих, хто ще не лінується займатися консервацією. Смачна і ароматна солянка з грибами, гаряча відв...

Листкові пироги з бринзою

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Пропоную недорогий і простий рецепт листкових пирогів з бринзою. Вийде смачне і ситне, а ще й оригінальне блюдо — адже ми додамо гарбуз. У поєднанні з бринзою буде незвично, але дуже смачно! опис приготування: Хочу розповісти, як приготувати листкові пироги з бринзою в домашніх умовах. Це прос...

Печериці з часником і зеленню

Печериці з часником і зеленню

смачна закуска, або альтернатива м'ясних страв. опис приготування: Підготуйте інгредієнти. Гриби і зелень добре промийте. Всі продукти подрібніть і обсмажте на сковороді. От і все! печериці— 300  грам часник— 2 зубчики кріп— 1 пучок петрушка— 1 пучок Рослинна олія— 50 мілілітрів сіль, перець...

Шашлик з болгарським перцем

Шашлик з болгарським перцем

Приготувати шашлик з болгарським перцем з телятини непросто. Потрібно добре замаринувати м'ясо. Якщо телятина молода, то маринують її 2 годину, а якщо у вас яловичина, то вона маринується не менше 4 годин. опис приготування: Смажити шашлик з болгарським перцем на мангалі на хороших вугіллі пот...

Яловичі відбивні з часником

Яловичі відбивні з часником

Якщо не знаєте, як приготувати яловичину, рекомендую звернути увагу на цей рецепт. Яловичі відбивні з часником виходять дуже м'які, ніжні, з приємним часниковим смаком і ароматом. Спробуйте! опис приготування: Яловичі відбивні з часником — ще один непоганий спосіб приготування яловичини. Мені ...

Суп з консервованого тунця

Суп з консервованого тунця

Суп з консервованого тунця — варіант досить швидкого і бюджетного першого страви до вашого столу. Простий рецепт супу з консервованого тунця буде непереливки складним навіть початківцю кулінарові. опис приготування: цей рецепт — один з найпростіших рецептів супів, які я знаю. Суп можна готуват...

Фріттата з грибами і шпинатом

Фріттата з грибами і шпинатом

Рідко в нашій родині трапляється ранок без яєчного блюда. Коли звичайні яєчні і омлети починають набридати, варто звернутися до нових рецептами. І, як часто трапляється, рецепт я знайшла в італійській кухні. опис приготування: наприклад, недавно я вивчила, як приготувати фриттату з грибами і ш...

Gribnaя перекус

Gribnaя перекус

Цей класичний рецепт грибної підливи, напевно, не змінювався дуже давно, і не дарма, — економний і смачний спосіб урізноманітнити навіть буденний гарнір, надавши йому нотку французького делікатесу! опис приготування: Без сумнівів, цей рецепт приготування грибної підливи припаде до смаку всім ш...

Фрикадельки по-італійськи

Фрикадельки по-італійськи

Фрикадельки по-італійськи — вишукану страву для любителів європейської, а саме, італійської кухні. Подаються вони з будь-яким гарніром, але, дотримуючись традицій, я подаю с макаронами. опис приготування: Іноді я влаштовую у своїй родині вечір національної кухні. Знайомимося зі стравами різних...

Свиная грудинка в луковой шелухе

Свиная грудинка в луковой шелухе

Шелуха лука — це не тільки перевірений роками барвник для яєць на Великдень. Вона чудово підійде для приготування смачної і шалено ароматної грудинки, від якої просто неможливо відірватися. опис приготування: Поспішаю поділитися з вами цікавим і дуже класним варіантом, як приготувати свинячу г...

Листковий салат «мімоза» з тунцем

Листковий салат «мімоза» з тунцем

апетитний, нескладний і дуже ситний салатик хочу запропонувати вам внести в щоденне або святкове меню. Поєднання овочів і консервованої рибки - це завжди смачно. Спробуйте обов'язково! опис приготування: Більше часу займає варіння овочів. Якщо ви зробите це раніше, то все буде досить швидко. Я...

Стейк з цибулею, перцем і квасолею

Стейк з цибулею, перцем і квасолею

Рецепт приготування запеченого яловичого стейка з цибулею, болгарським перцем, квасолею і розмарином. опис приготування: розігріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. Викласти на деко цибулю, болгарський перець, квасоля і 2 столові ложки олії, розмарин, 1 чайна ложка солі і 1/4 чайної...

Шоколадний пиріг з кабачком (цукіні)

Шоколадний пиріг з кабачком (цукіні)

Якщо вам здається, що солодка випічка не поєднується з кабачками, обов'язково подивіться цей рецепт, він змінить вашу думку! Тут ви дізнаєтеся, як приготувати шоколадний пиріг з кабачком (цукіні). опис приготування: Пропоную вам дізнатися рецепт незвичайного шоколадного пирога, одним з основни...

Вишневий пиріг з горіховою посипкою

Вишневий пиріг з горіховою посипкою

Рецепт приготування сливового пирога з горіховою посипкою. ніжний, розсипчастий і дуже смачний сливовий пиріг. опис приготування: Для приготування пирога використовують такі інгредієнти як: яйця, крем, funduk, мука, цукор, розпушувач і сливи. До чаю самий раз! Зливи— 500 грам(начинка) Цукров...

Хліб «Garmoška» на пиві з сиром

Хліб «Garmoška» на пиві з сиром

Це оригінальний хліб з незвичайним смаком стане обов'язковим у вашому меню і одним з ваших улюблених! Вершкове масло, гірчичний, паприка і тертий сир в якості начинки… що може бути краще? опис приготування: Якщо ви шукаєте новий рецепт оригінального хліба, пропоную дізнатися, як приготувати хл...

Листковий запечена картопля з сиром

Листковий запечена картопля з сиром

Пропоную сьогодні приготувати оригінальне, красиве і святкове блюдо, яке, до того ж, абсолютно нескладне. Виходить ароматний і сирний картопля з мінімуму інгредієнтів. опис приготування: Картопля, запечений таким чином, є відмінною закускою. Дуже здорово виглядає на святковому столі. Можна дов...

Говядина в фольге

Говядина в фольге

Говядина в фольге — это блюдо, которое можно подавать как в холодном виде в качестве закуски, так и в горячем с любым гарниром или салатом. Запеченное мясо получается сочным, м'яким і дуже смачним. опис приготування: яловичина, запечена в фользі, непременно понравится вашим родным и гостям. Эт...